![]() |
سوال کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۸۵ و علوم کامپیوتر سال ۸۶ و۸۸ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: فصل دوم معماری پوران پژوهش - Mojtaba - 15 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۲ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۱ ق.ظ)homa نوشته شده توسط: هر ۳ مجموعه دستورات که گفته شد می تونن منجر به عملیات محاسباتی بشن.پس عملیات محاسباتی شامل----> 40% صحیح و ۳۰% ممیز و ۳۰% بقیه دستوراتسلام سوال بنده هم همین قسمت است.مگر محاسبات جدای از i/o نیست.اگر اینطوره پس چرا شما درصد i/0 توی محاسبات را صفر نگرفتی؟ (اینکار شما دقیقا مثل حل دوست عزیزمون ahmadnuri است، بنده هم دقیقا سوالم همینجاست؟ ممنون میشم اگه دلیل قانع کننده ای دارین بیارین تا من هم از سردرگمی بیام بیرون. باز هم تشکر میکنم از جوابی که دادین. |
RE: فصل دوم معماری پوران پژوهش - homa - 15 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ ب.ظ
بقیه دستورات که فقط IO نیستن...چون دستورات IO شامل دستورات صحیح و اعشاری نیست پس حتما در مجموعهی بقیه دستورات قرار داره.در واقع عبارت "بقیهی دستورات " یک مجموعهی بزرگی هست که دستورات IO اون میشه |
فصل دوم معماری پوران پژوهش - Mojtaba - 15 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ ب.ظ
یعنی میگید محاسباتی هم داخل آنها هست .میشه بگید چه محاسباتی؟یک مثال بزنید؟ |
RE: فصل دوم معماری پوران پژوهش - homa - 15 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ ب.ظ)Mojtaba نوشته شده توسط: یعنی میگید محاسباتی هم داخل آنها هست .میشه بگید چه محاسباتی؟یک مثال بزنید؟ دستورا ت محاسباتی می تونن بر روی رشتهها عملیات انجام بدن و این نه کاری به صحیح و نه میمز داره در واقه ففقط یک سری بیت هستند که طبق محاسبات با هم جمع، تفریق و یا AND و OR میشن |
فصل دوم معماری پوران پژوهش - Mojtaba - 15 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۷ ب.ظ
خوب تا اینجا درست.مگه محاسبات + I/o نمیشه زمان اجرا؟پس چرا برای زمان اجرای قبل از بهبود شما درصدها را دخالت دادین؟مگه ما نباید ابتدا زمان اجرا را قبل از بهبود بدست بیاریم و بعد با توجه به آن بگیم ۰/۱۸ درصدش ثابت است در قبل و بعد از بهبود و ۰/۸۲ درصد که تغییر میکنه را برای بعد از بهبود محاسبه کرده و حالا با توجه به آنها میزان تسریع را بدست بیاریم. (منظور من اینجاست که چرا برای قبل از بهبود شما ۰/۱۸ را در زمان i/o و ۰/۸۲ را در زمان محاسبات ضرب کردید.). یعنی در واقع شما امدین ۰/۱۸ زمان ورودی و خروجی و ۰/۸۲ زمان محاسبات را برای زمان اجرای قبل از بهبود در نظر گرفتید. شما به نظر من در صورتی اون محاسباتتون درسته که دستور ما فقط i/o یا فقط محاسباتی باشه درست در میاد.ولی ما ینجا ممکنه ترکیبی از دستورات i/i و محاسباتی داشته باشیم. لطفا دوستا نظر بدین؟ |
RE: فصل دوم معماری پوران پژوهش - Mojtaba - 15 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۴ ب.ظ
سلام. دوستان من حل این سوال را ضمیمه کردم لطفا نظر بدین؟ |
RE: فصل دوم معماری پوران پژوهش - مازیار صفایی - ۱۵ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۵۱ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۴ ب.ظ)Mojtaba نوشته شده توسط: سلام.جواب سوالو که کلا نمی دونم ولی یک سوال برام پیش اومد! توی اون ظرفه غذاش چیه؟! ![]() ![]() |
RE: فصل دوم معماری پوران پژوهش - Mojtaba - 15 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۵۱ ب.ظ)باد نوشته شده توسط:خیلی باهوشیا، علاوه بر سوال به اطرافش هم یه نگاهی انداختین.(15 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۴ ب.ظ)Mojtaba نوشته شده توسط: سلام.جواب سوالو که کلا نمی دونم اون ظرف غذا را بچهها از هیئت برام آورده بودند آخه امسال بد جوری سرما خورده بودم نتونستم برم .یک جورایی خونه نشین شده بودم. ان شاالله که خدا به حق این روزهابه همه مون کمک کنه و بتونیم ارشد نتیجه خوبی بگیریم. ![]() |