رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - نسخهی قابل چاپ |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - masoud1250 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۲۵ ب.ظ
مبارک باشه قبولیتون . هم دانشگاهی شدیم . رفیق من ۴۸ بود رتبش قبول نشدش امیرکبیر |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - shirin0101 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ب.ظ)ITEngineering نوشته شده توسط: دیدین دعا کردم پلی تکنیک رو بیارید مرسی لطف داری دوست عزیز منتظر خبرهای خوش شما در اینده هستم موفق باشی (۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۲۵ ب.ظ)masoud1250 نوشته شده توسط: مبارک باشه قبولیتون .۹ خیلی ممنون اره فکر کنم من اخری بودم قبول شدم سلامت باشید (۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۳۴ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: خیلییییییییییی خیلیییی تبریک میگممممم انشاا همیشه موفق باشین.خییلییی خییلیی ممنوونم سلامت باشی (۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: خیلی خوب شد... تبریک میگم اره اخرش خوب بسته شد پرونده کنکور ارشد مرسی دوست عزیز سلامت باشی |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - alitg - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۲ ب.ظ
دوست عزیز تبریک میگم . من خودم رتبه ۱۸ آیتی و ۸۴ شبکه بودم . اول امنیت شیراز رو زدم و بعد تجارت امیر کبیر . کنار کشیدن من از رفتن به امیرکبیر سبب شد تا یک جای خالی برای شما ایجاد بشه و به قول خودتون معجزه آسا قبول بشین . باز هم تبریک میگم انشاالله موفق و سربلند باشین |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - shirin0101 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۲ ب.ظ)alitg نوشته شده توسط: دوست عزیز تبریک میگم . من خودم رتبه ۱۸ آیتی و ۸۴ شبکه بودم . اول امنیت شیراز رو زدم و بعد تجارت امیر کبیر . کنار کشیدن من از رفتن به امیرکبیر سبب شد تا یک جای خالی برای شما ایجاد بشه و به قول خودتون معجزه آسا قبول بشین . باز هم تبریک میگم انشاالله موفق و سربلند باشین وااااای خییییللیییی ممنووووون دل ی جوون شاد کردی خدا دلت شاد کنه انشاالله روزهای خوب و خوشی داشته باشین بیگ لایک |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - alitg - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۰۵ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۲ ب.ظ)alitg نوشته شده توسط: دوست عزیز تبریک میگم . من خودم رتبه ۱۸ آیتی و ۸۴ شبکه بودم . اول امنیت شیراز رو زدم و بعد تجارت امیر کبیر . کنار کشیدن من از رفتن به امیرکبیر سبب شد تا یک جای خالی برای شما ایجاد بشه و به قول خودتون معجزه آسا قبول بشین . باز هم تبریک میگم انشاالله موفق و سربلند باشین پاینده باشی |
رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - afrooz-OMD - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۴۲ ب.ظ
اولا مگه علم و صنعت چشه!! : ))) دوما امسال همپوشانی بوده ...هیچ سالی ازین خبرا نبوده و انقد اوضاع گلستون نبوده به هرحال تبریک و موفق باشی |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - shirin0101 - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۴۲ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: اولا مگه علم و صنعت چشه!! : ))) خیلی هم عالی علم و صنعت ....اونجا میاوردم هم باز ذوق میکردم ولی الان چون فکر میکردم احتمالش خ کم ک بیارم امیرکبیر وقتی صفحه لود شد چشمم چسبید ب مانیتور مرسی عزیزم شما هم موفق باشی |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - aria - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۴۰ ب.ظ
تبریک می گم ان شالله موفق باشی امسال همه چشماشون چسبید به مانیتور پارسال با رتبه زیر ۱۰۰ بهشتی قبول می شدن نمی دونم چی شد ما هم قبول شدیم من برای اینکه مطمین بشم چند بار نگاه کردم |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - shirin0101 - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۴۰ ب.ظ)aria نوشته شده توسط: تبریک می گم ان شالله موفق باشی مرسی سلامت باشین من هم به شما تبریک میگم ی دوست من ک فکر میکرد بهشتی میاره مدرس اورد کلی خوشحال الان ببخشید شما چ رتبه ای بودین؟ |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - saharitst - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۳۰ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۴۵ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۳۱ ب.ظ)saharitst نوشته شده توسط: هی خوش بحالتون..تبریک میگم..درصداتون چه جوری بود؟ چه خوب..چه جوری مدیریت ۶۶ زدید؟چه منبعی خواندید؟منبع دروس تخصصیتون چی بوده که اینقدر خوب زدید؟!!ممنون |
رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - voozet - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۴۰ ب.ظ
به به. تبریک ! ایشالا موفقیت های بعدی |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - vaki_bayashi - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۲ ب.ظ)alitg نوشته شده توسط: دوست عزیز تبریک میگم . من خودم رتبه ۱۸ آیتی و ۸۴ شبکه بودم . اول امنیت شیراز روh زدم و بعد تجارت امیر کبیر . کنار کشیدن من از رفتن به امیرکبیر سبب شد تا یک جای خالی برای شما ایجاد بشه و به قول خودتون معجزه آسا قبول بشین . باز هم تبریک میگم انشاالله موفق و سربلند باشینجالبه امنیت اصفهان رو جلوتر نزدى،منم بین اصف و شیراز خیلى مردد بودم تا درنهایت با شک اصفهان رو جلوتر زدم. تبریک کاملیا جون؛)..عالى بووود... |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - shirin0101 - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۱ ب.ظ
[/quote] چه خوب..چه جوری مدیریت ۶۶ زدید؟چه منبعی خواندید؟منبع دروس تخصصیتون چی بوده که اینقدر خوب زدید؟!!ممنون [/quote] عزیزم توی بخش مصاحبه های سال ۹۵ همین فروم با جزییات جواب تمام سوالات گفتم...الان بگم شاید چیزی از قلم بیفته ...مصاحبه بخون اگه سوالی بود باز درخدمتم....موفق باشی (۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۴۰ ب.ظ)voozet نوشته شده توسط: به به. تبریک ! مرسی سلامت باشی منم ب شما تبریک میگم... ایشاالله خبر اپلای نیویورک شما بشنوم (۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۸ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۲ ب.ظ)alitg نوشته شده توسط: دوست عزیز تبریک میگم . من خودم رتبه ۱۸ آیتی و ۸۴ شبکه بودم . اول امنیت شیراز روh زدم و بعد تجارت امیر کبیر . کنار کشیدن من از رفتن به امیرکبیر سبب شد تا یک جای خالی برای شما ایجاد بشه و به قول خودتون معجزه آسا قبول بشین . باز هم تبریک میگم انشاالله موفق و سربلند باشینجالبه امنیت اصفهان رو جلوتر نزدى،منم بین اصف و شیراز خیلى مردد بودم تا درنهایت با شک اصفهان رو جلوتر زدم. مرسی عزیزم قربونت برم....فقط ی چیزی....منو میشناسی؟ببخشید من بخاطر نمیارم شما....از این جهت ک منو با اون اسم صدا زدی میگم |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - vaki_bayashi - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۹ ب.ظ
چه خوب..چه جوری مدیریت ۶۶ زدید؟چه منبعی خواندید؟منبع دروس تخصصیتون چی بوده که اینقدر خوب زدید؟!!ممنون [/quote] عزیزم توی بخش مصاحبه های سال ۹۵ همین فروم با جزییات جواب تمام سوالات گفتم...الان بگم شاید چیزی از قلم بیفته ...مصاحبه بخون اگه سوالی بود باز درخدمتم....موفق باشی (۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۴۰ ب.ظ)voozet نوشته شده توسط: به به. تبریک ! مرسی سلامت باشی منم ب شما تبریک میگم... ایشاالله خبر اپلای نیویورک شما بشنوم (۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۸ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۲ ب.ظ)alitg نوشته شده توسط: دوست عزیز تبریک میگم . من خودم رتبه ۱۸ آیتی و ۸۴ شبکه بودم . اول امنیت شیراز روh زدم و بعد تجارت امیر کبیر . کنار کشیدن من از رفتن به امیرکبیر سبب شد تا یک جای خالی برای شما ایجاد بشه و به قول خودتون معجزه آسا قبول بشین . باز هم تبریک میگم انشاالله موفق و سربلند باشینجالبه امنیت اصفهان رو جلوتر نزدى،منم بین اصف و شیراز خیلى مردد بودم تا درنهایت با شک اصفهان رو جلوتر زدم. مرسی عزیزم قربونت برم....فقط ی چیزی....منو میشناسی؟ببخشید من بخاطر نمیارم شما....از این جهت ک منو با اون اسم صدا زدی میگم [/quote] بلى عزیزم.. گروه تلگرام بچه هاى ایتى |
RE: رتبه ۴۶ ایتی پذیرش معجزه اسا در امیرکبیر :) - ali_13 - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۴۹ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۵۴ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: سلام خدا رو شکر دوباره تبریک میگم بهتون موفق باشید |