تالار گفتمان مانشت
بچه های مهندسی تکنولوژی بیاین با هم اعتراض کنیم که استخداممون نمیکنن. - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: بچه های مهندسی تکنولوژی بیاین با هم اعتراض کنیم که استخداممون نمیکنن. - saba01 - 03 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۹ ق.ظ

(۰۲ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:  
(02 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۲ ب.ظ)saba01 نوشته شده توسط:  
(02 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۱ ب.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:  
(02 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:  
(02 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۵ ق.ظ)آیلا نوشته شده توسط:  چرا استان سیستان و بلوچستان دبیر میگیره، دوباره دفترچه را بخون

Wink  Wink

این یه نفرها جواب نمیده، انقدر معلم حق التدریس دارن که استخدام کنن که برای ماها هیچ شانسی نیست ! من خودم بومی سیستان و بلوچستانم، خانواده ام اصرار دارن که شرکت کن اما من میدونم که هیچ شانسی برای من نیست
وظیفه ما اینه که حداکثر تلاشمونو بکنیم. توکل بر خدا. من که هر آزمونی بتونم شرکت میکنم.

پس با اینکه میدونیم شانسی نداریم واس این استخدامی شرکت کنیم اونم وقتی مهندسی نرم افزار میخان نه تکنولوژی؟
برای آموزش و پرورش منظورتونه ؟

نه منظورم کد ۲۴۹ واس تعزیرات

بچه های مهندسی تکنولوژی بیاین با هم اعتراض کنیم که استخداممون نمیکنن. - ۳vil - 03 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۲ ب.ظ

هر چند وقت یک بار یک بلایی سر افرادی که مدرک کارشناسی ناپیوسته دارند و یا دارند کارشناسی ناپیوسته میگرند میارند.یک زمان که میگفتند کاردانی به کارشناسی نمیتونند بگیرند و مدرک کارشناسی بهشون نمیدند و درنهایت به جای لیسانس دیپلم پیشرفته و .... میدند و بعد از اعتراضاتی که شد گفتند مدرک کارشناسی میدند اما ظرفیت کاردانی به کارشناسی دانشگاه های دولتی برای معلم ها و ... هست و بعد هم که در دانشگاه و برای کاردانی به کارشناسی دوباره یک سری واحد تکراری رو که در کاردانی دانشجوهای ناپیوسته پاس کرده بودند به صورت اجباری مجبورشون کردند که دوباره بگذرونند و چیزی در حدود ۲۰ واحد رو گذروندن دوبارش رو اجباری کردند و حداقل یک ترم به ترم های کاردانی به کارشناسی اضافه کردند و بعد هم که در دوره کارشناسی کلا مدرک کارشناسی مهندسی ناپیوسته نرم افزار رو مهندسی تکنولوژی نرم افزار کردند.

RE: بچه های مهندسی تکنولوژی بیاین با هم اعتراض کنیم که استخداممون نمیکنن. - sa_ra - 03 مرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۰۴ ب.ظ

سلام به دوستان عزیز مانشتی
من تو آزمون ثبتنام کردم بعد متوجه شدم که اصلاً رشته ام رو نمیخوانSad
بنظرتون میتونم با ویرایش اطلاعات فردی و ... این ثبت نام رو به اسم خواهرم (چون رشته تحصیلیش رو میخوان) ثبت کنم؟؟؟
آیا امکانش هستHuh

RE: بچه های مهندسی تکنولوژی بیاین با هم اعتراض کنیم که استخداممون نمیکنن. - آیلا - ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۹ ب.ظ

(۰۳ مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۲ ب.ظ)۳vil نوشته شده توسط:  هر چند وقت یک بار یک بلایی سر افرادی که مدرک کارشناسی ناپیوسته دارند و یا دارند کارشناسی ناپیوسته میگرند میارند.یک زمان که میگفتند کاردانی به کارشناسی نمیتونند بگیرند و مدرک کارشناسی بهشون نمیدند و درنهایت به جای لیسانس دیپلم پیشرفته و .... میدند و بعد از اعتراضاتی که شد گفتند مدرک کارشناسی میدند اما ظرفیت کاردانی به کارشناسی دانشگاه های دولتی برای معلم ها و ... هست و بعد هم که در دانشگاه و برای کاردانی به کارشناسی دوباره یک سری واحد تکراری رو که در کاردانی دانشجوهای ناپیوسته پاس کرده بودند به صورت اجباری مجبورشون کردند که دوباره بگذرونند و چیزی در حدود ۲۰ واحد رو گذروندن دوبارش رو اجباری کردند و حداقل یک ترم به ترم های کاردانی به کارشناسی اضافه کردند و بعد هم که در دوره کارشناسی کلا مدرک کارشناسی مهندسی ناپیوسته نرم افزار رو مهندسی تکنولوژی نرم افزار کردند.

شهریه هامون هم یه عالمه از پیوسته ها بیشتر بود

بچه های مهندسی تکنولوژی بیاین با هم اعتراض کنیم که استخداممون نمیکنن. - jazana - 03 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۷ ب.ظ

امیدوارم پیگیری کنین و این مشکلتون رفع شه، واقعا بی عدالتی هست، نه تنها اصلا نباید پیش نیاز این شکلی باشه بلکه انگاری بقیه تو دانشگاه اتم کشف می کردند.

RE: بچه های مهندسی تکنولوژی بیاین با هم اعتراض کنیم که استخداممون نمیکنن. - دختر مهربان - ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ب.ظ

(۰۳ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۷ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط:  امیدوارم پیگیری کنین و این مشکلتون رفع شه، واقعا بی عدالتی هست، نه تنها اصلا نباید پیش نیاز این شکلی باشه بلکه انگاری بقیه تو دانشگاه اتم کشف می کردند.

اگه جزو مهندسی نیستیم چرا واحدهای مهندسیو دادن به ماها؟
لعنت به هرچی مسئوله تو این کشور

RE: بچه های مهندسی تکنولوژی بیاین با هم اعتراض کنیم که استخداممون نمیکنن. - jazana - 04 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۱ ب.ظ

(۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ب.ظ)دختر مهربان نوشته شده توسط:  اگه جزو مهندسی نیستیم چرا واحدهای مهندسیو دادن به ماها؟

احتمالا چون دروسی مثل فیزیک نخوندین و از اقیانوس دانشی که پیوسته ها نوشیده بودند بی بهره اید و بی سواد ماندین

به هر حال، امیدوارم حقتون رو بگیرید و با مسئولین صحبت کنین که مشکلتون رفع شه، اگر اونایی که این مشکل دامن گیرشون شده دنبالش رو نگیرن کسی براش این مسئله مهم نخواهد بود.

RE: بچه های مهندسی تکنولوژی بیاین با هم اعتراض کنیم که استخداممون نمیکنن. - غضنفری - ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۸ ب.ظ

(۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۱ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط:  
(04 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ب.ظ)دختر مهربان نوشته شده توسط:  اگه جزو مهندسی نیستیم چرا واحدهای مهندسیو دادن به ماها؟

احتمالا چون دروسی مثل فیزیک نخوندین و از اقیانوس دانشی که پیوسته ها نوشیده بودند بی بهره اید و بی سواد ماندین

به هر حال، امیدوارم حقتون رو بگیرید و با مسئولین صحبت کنین که مشکلتون رفع شه، اگر اونایی که این مشکل دامن گیرشون شده دنبالش رو نگیرن کسی براش این مسئله مهم نخواهد بود.
تو دوره کاردانی هم فیزیک عمومی رو داشتیم و هم فیزیک الکتریسیته و مغناطیس.

RE: بچه های مهندسی تکنولوژی بیاین با هم اعتراض کنیم که استخداممون نمیکنن. - jazana - 04 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۸ ب.ظ

(۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۸ ب.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:  تو دوره کاردانی هم فیزیک عمومی رو داشتیم و هم فیزیک الکتریسیته و مغناطیس.

e آها نمی دونستم، پس هیچی Big Grin

اگه یه نفر دیپلم هم داشته باشه و بتونه آزمون و مصاحبه رو با موفقیت رد کنه باید استخدام بشه...

RE: بچه های مهندسی تکنولوژی بیاین با هم اعتراض کنیم که استخداممون نمیکنن. - غضنفری - ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ب.ظ

(۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۸ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط:  
(04 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۸ ب.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:  تو دوره کاردانی هم فیزیک عمومی رو داشتیم و هم فیزیک الکتریسیته و مغناطیس.

e آها نمی دونستم، پس هیچی Big Grin

اگه یه نفر دیپلم هم داشته باشه و بتونه آزمون و مصاحبه رو با موفقیت رد کنه باید استخدام بشه...
اگه شما هم ناپیوسته اید تو مدرکتون مهندسی تکنولوژی میخوره. نصف کلاس ما تو کارشناسی از ریاضی اومده بودن و نصف از هنرستان. همه مهندسی تکنولوژی شدن.

بچه های مهندسی تکنولوژی بیاین با هم اعتراض کنیم که استخداممون نمیکنن. - jazana - 05 مرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۲ ب.ظ

(۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ب.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:  اگه شما هم ناپیوسته اید تو مدرکتون مهندسی تکنولوژی میخوره. نصف کلاس ما تو کارشناسی از ریاضی اومده بودن و نصف از هنرستان. همه مهندسی تکنولوژی شدن.

نه ما ها پیوسته بودیم ممنون. :دی