نتایج معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
نتایج معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ارشد ۹۵ - reza.s - 21 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۳ ب.ظ
اس ام اس برای امام حسین به کسی دادن؟ |
RE: نتایج معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ارشد ۹۵ - antimonafeg - 21 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۳ ب.ظ)reza.s نوشته شده توسط: اس ام اس برای امام حسین به کسی دادن؟برای من نیومده. فکر کنم فردا یا پس فردا اس بزنن. چون تازه عصر امروز زمانبندی رو روی سایت گذاشتن. یکم سپاه کند حرکت میکنه تو این کارا اگه برای دوستان اومد خبر بدن تا تکلیف ما هم مشخص بشه |
RE: نتایج معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ارشد ۹۵ - wave526 - 21 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ ب.ظ)antimonafeg نوشته شده توسط:(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۳ ب.ظ)reza.s نوشته شده توسط: اس ام اس برای امام حسین به کسی دادن؟برای من نیومده. به من یه دو سه باری هعی پیامک دادن |
RE: نتایج معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ارشد ۹۵ - antimonafeg - 21 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۱ ب.ظ)wave526 نوشته شده توسط:(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ ب.ظ)antimonafeg نوشته شده توسط:(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۳ ب.ظ)reza.s نوشته شده توسط: اس ام اس برای امام حسین به کسی دادن؟برای من نیومده. دو سه بار؟؟!!! |
RE: نتایج معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ارشد ۹۵ - reza.bsh - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۷ ق.ظ
من بسیجی ندارم بنظر شما بلند شم این همه راهو برم مصاحبه یا بیشینم سرجام؟ |
RE: نتایج معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ارشد ۹۵ - wave526 - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۵ ب.ظ)antimonafeg نوشته شده توسط:اره دو سه بار.... به شماها مگه ندادن هنو؟؟؟(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۱ ب.ظ)wave526 نوشته شده توسط:(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ ب.ظ)antimonafeg نوشته شده توسط:(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۳ ب.ظ)reza.s نوشته شده توسط: اس ام اس برای امام حسین به کسی دادن؟برای من نیومده. (۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۷ ق.ظ)reza.bsh نوشته شده توسط: من بسیجی ندارم منم بسیج فعال ندارم... تیری در تاریکیه دیگه... یا قبولمون میکنن یا نمیکنن دیگه |
RE: نتایج معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ارشد ۹۵ - Dejavu7 - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۲ ق.ظ
من دیروز مصاحبه بودم مالک. داغونم کرد خانومه . واسه همه تقریبا ۲۰ دقیقه بود . واسه من یک ساعت و پنج دقیقه شد دو سه نفر تموم شد مصاحبشون با من. رهبر شیعیان نیجیریه کیه چند درصد آفریقا سنی و شیعه ان :-\ یه عالمه درباره سنی و شیعه و کشورای دیگه سوال پیچم کرد فک کنم فقط از من اینجوری پرسید. شانسه من یه عالمشم فقط نگاش کردم |
RE: نتایج معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ارشد ۹۵ - dokhtare payiz - 24 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۲ ق.ظ)Dejavu7 نوشته شده توسط: من دیروز مصاحبه بودم مالک.چ وحشتناک! من که واسه مجازی نرفتم. |
RE: نتایج معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ارشد ۹۵ - saser - 26 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۱ ق.ظ
سلام بچه ها . یه سوال من انتخاب ۳۱ ام دانشگاه مالک اشتر بود اما اصن دعوت به مصاحبه نشدم :دی با اینکه رتبه ام ۳۸ هوش بود. کسی دلیلش رو میدونه احیانا؟ |
RE: نتایج معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ارشد ۹۵ - pariiisa - 26 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۱ ق.ظ)saser نوشته شده توسط: سلام بچه ها . یه سوال من انتخاب ۳۱ ام دانشگاه مالک اشتر بود اما اصن دعوت به مصاحبه نشدم :دی با اینکه رتبه ام ۳۸ هوش بود. کسی دلیلش رو میدونه احیانا؟ به احتمال خیلی زیاد انتخاب های قبل مالک رو قبول شدین |