تالار گفتمان مانشت
با رتبه ۲۶۹ دانشگاه شهید مدنی تبریز یا صنعتی ارومیه یا رازی کرمانشاه ؟؟؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: با رتبه ۲۶۹ دانشگاه شهید مدنی تبریز یا صنعتی ارومیه یا رازی کرمانشاه ؟؟؟؟؟ - IPv6 - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۲ ق.ظ

(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۴ ب.ظ)مونا۷۰ نوشته شده توسط:  سلام دوستان
از سطح علمی دانشگاه بیرجند و تحصیلات تکمیلی کرمان اطلاع دارید؟

بین تحصیلات تکمیلی کرمان، بیرجند و رازی کرمانشاه کدوم بهتر هست؟

دانشگاه بیرجند زیاد استاد نداره واس ایتی وفقط یکدونه دکتری داره استادشورستانی عالیه فقط بقیه بدر نمیخورن.شهرش هم ک افتضاحه من کارشناسی بیرجندبودم شهرش اصلا جای تفریحی اینانداره یک خیابون داره همه دانشجوها همونجان خخخخ.ولی بیرجندبزارین اخرین جا.انقد وضع استاداش بده ک یک سال درمیون میگیرن

RE: با رتبه ۲۶۹ دانشگاه شهید مدنی تبریز یا صنعتی ارومیه یا رازی کرمانشاه ؟؟؟؟؟ - مونا۷۰ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ق.ظ

(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۲ ق.ظ)IPv6 نوشته شده توسط:  
(28 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۴ ب.ظ)مونا۷۰ نوشته شده توسط:  سلام دوستان
از سطح علمی دانشگاه بیرجند و تحصیلات تکمیلی کرمان اطلاع دارید؟

بین تحصیلات تکمیلی کرمان، بیرجند و رازی کرمانشاه کدوم بهتر هست؟

دانشگاه بیرجند زیاد استاد نداره واس ایتی وفقط یکدونه دکتری داره استادشورستانی عالیه فقط بقیه بدر نمیخورن.شهرش هم ک افتضاحه من کارشناسی بیرجندبودم شهرش اصلا جای تفریحی اینانداره یک خیابون داره همه دانشجوها همونجان خخخخ.ولی بیرجندبزارین اخرین جا.انقد وضع استاداش بده ک یک سال درمیون میگیرن

ببخشید من دانشگاه بیرجند رو میگم

شما صنعتی بیرجند بودید، درسته؟

با رتبه ۲۶۹ دانشگاه شهید مدنی تبریز یا صنعتی ارومیه یا رازی کرمانشاه ؟؟؟؟؟ - yagmur0022 - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۱ ب.ظ

دانشگاه شهید مدنی گروه کامپیوترش خیلی پیشرفت کرده...تنها عیبش دوری از شهر تبریز هست.همین.

با رتبه ۲۶۹ دانشگاه شهید مدنی تبریز یا صنعتی ارومیه یا رازی کرمانشاه ؟؟؟؟؟ - ashki0021 - 03 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۷ ب.ظ

بچه ها تجارت قم یا اصفهان؟؟؟