تالار گفتمان مانشت
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - lvlina_r - 06 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۵۴ ب.ظ

خواهش می کنم، البته بازم مطمین نیستم، ولی نظر منم رو اشتباه بودنه تسته....، آره واقعا، منم خیلی حواس پرتم، واسه همین خیلی زود اشتباه شما را فهمیدم، ساختمان داده به نظر من راحت ترین درسه، مخصوصا تست هاش خیلی راحته، مخصوصا از فصل سوم به بعد، حیفه تستی را اینجوری از دست بدیم...

گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 06 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۳ ب.ظ

بعضی درساش تغییر کرده و بعضی نه

گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - shahrzad sara - 07 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ق.ظ

دوستان من آزمون های سال پیش پارسه رشته ای تی را میخوام

گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 07 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۷ ق.ظ

مدیریت تغییر کرده
سیستم عامل مثل پارساله
شبکه تغییر کرده

RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - azam84 - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ ق.ظ

موافقم،فقط جامع‌ها رو ثبت نام میکنم
آزمونای پارسالو دارم وقت بشه اسکن کنم میزارمDodgy

گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - fe_atash - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۷ ق.ظ

سلام منم ثبت نام نکردم و موافقم

آزمون ۲۵% اول کی هستش؟

گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ق.ظ

۲۹ مهر بعد از ظهر

گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ق.ظ

بعد از ظهر ؟؟؟؟؟فکر کنم ساعت ۸ صبح است

(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ ق.ظ)azam84 نوشته شده توسط:  موافقم،فقط جامع‌ها رو ثبت نام میکنم
اگه پارسال شرکت کردین و دارین آزمونارو فقط جامع‌ها رو شرکت کنین فقط حتما شبکه امسال پارسه رو گیر بیارین بخونین

گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۷ ق.ظ

دقیقا.فقط امیدوارم اگه حواس پرتی هم کردیم . گزینه‌ی حاصل از حواس پرتی مون جز گزینه‌ها نباشه تا مجبور شیم یه بار دیگه مسئله رو حل کنیم Smile
(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ق.ظ)Majid gh نوشته شده توسط:  بعد از ظهر ؟؟؟؟؟فکر کنم ساعت ۸ صبح است

(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ ق.ظ)azam84 نوشته شده توسط:  موافقم،فقط جامع‌ها رو ثبت نام میکنم
اگه پارسال شرکت کردین و دارین آزمونارو فقط جامع‌ها رو شرکت کنین فقط حتما شبکه امسال پارسه رو گیر بیارین بخونین
آی تی بعد از ظهره . پارسال هم همینطور بود . ساعت ۲ .

گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۶ ق.ظ

چی بد ساعتیه سر ظهر؟؟؟؟مرسی از اطلاع رسانیتون

RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - nino - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۹ ب.ظ

موافقم
مدیریت چی میخونین؟

گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ

اگه سال اولت هست همه مراحل بهتر هست

گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ ب.ظ

سلام
منم موافقم
تازه ثبت نام کردم
بچه‌ها معماری پارسه به نظرتون چطور کتابیه؟
واسه اقای نامور هستش

گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۱ ب.ظ

چرت اصلا سعی کن نخونیش

گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۲۰ ب.ظ

معماری پوران بهتره . اگه مثل من دیدین که سنگینه و متوجه نمی شین . با ویس های یوسفی بخونینش و اگه جایی رو باز مشکل داشتین مانو خیلی آسون و ساده توضیح داده.