![]() |
۱۱ هوش - نسخهی قابل چاپ |
۱۱ هوش - p30SiNa - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۴ ب.ظ
خیلی عالیه. واقعا دمتون گرم. تاحالا همچین درصدی ندیده بودم. با آرزوی بهترین ها برای شما |
۱۱ هوش - hhaftsin - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ق.ظ
سلام واقعا تبریک میگم میشه بگید چطور شد که تونستید همچین درصدی تو تخصصی بزنید یعنی چطوری خوندید؟ |
RE: ۱۱ هوش - puria - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ق.ظ)hhaftsin نوشته شده توسط: سلام واقعا تبریک میگم میشه بگید چطور شد که تونستید همچین درصدی تو تخصصی بزنید یعنی چطوری خوندید؟ سلام >>من کتاب هوش راهیان ارشد رو خوندم مطالب هوش خیلی فرار هستن و بعد از خوندن خلاصه کردن کتاب رو توی ۷ -۸ صفحه نوشتم و با نگاه کلی به خلاصه ها سعی می کردم یه سلسله مراتبی تو ذهنم ترسیم کنم خیلی جاها فقط اسم یه الگوریتم گفته شده و مثالی ازش تو کتاب نیست باید از تو اینترنت خونده بشه درمورد کتاب هوش انتشارات نصیر از آقای هشام فیلی هم تعریف شنیدم اما وقت نکردم بخونمش اینکه یه کتاب رو خوب بخونید موثر تر هست البته در جا های که اشکال دارید به کتب دیگر ، اینترنت مراجعه کنید >>طراحی الگوریتم کتاب پوران پژوهش چاپ جدید و یه نگاه سر سری ۶۰۰ تست قدسی >>مدار الکتریکی کتاب پوران پژوهش کتاب کاملی هست البته من تو دانشگاه استاد مدار خوبی داشتیم و من هم نمره خوبی نسبت به سایرین تو این درس گرفتم (۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۳ ق.ظ)gunnersregister نوشته شده توسط: تبریک میگم. موفق باشی سلام دانشگاه ایلام و معدلم ۱۷/۹۰ شد |
RE: ۱۱ هوش - mlma - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ق.ظ
مبارک حسابی گل کاشتید |
RE: ۱۱ هوش - puria - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۳ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۴ ب.ظ)puria نوشته شده توسط: به زور ۱۵/۶۶نمره خوبیه. تاثیر این درس رو توی رتبه ارشدتون به وضوح میشه دید ایذه ای ام از کلیه دوستان که نسبت به من لطف دارند سپاسگزارم |
۱۱ هوش - قاصدک۲۳ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۵ ق.ظ
باریکلا به شما خیلی عااااااااااااااالیه تبریک می گم همیشه موفق باشید. |
۱۱ هوش - zohreh.gh - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۲ ق.ظ
تبریک میگم . گل کاشتین . منابع رو معرفی کنین . دمتون گرم |
۱۱ هوش - shamim_70 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ ق.ظ
چههههههههههه درصدییییییییی چشااام دراومد! از ته دل گفتم آفرین! تبریک میگم...ایشالا هرجا میری موفق باشی |
۱۱ هوش - tondar.sal - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ب.ظ
تبریک برار شیرم خدا پایارت بکه فقط یکی د زاگرس نشین ها میتونه چنی بکه راس؟؟؟؟؟ |
۱۱ هوش - mehran.amanat - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۳ ب.ظ
خوشا بر احوالاتتون |
RE: ۱۱ هوش - puria - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۲ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ب.ظ)tondar.sal نوشته شده توسط: تبریک برار شیرم خدا پایارت بکه فقط یکی د زاگرس نشین ها میتونه چنی بکه راس؟؟؟؟؟ سپاسگزارم ![]() (۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۲ ق.ظ)zohreh.gh نوشته شده توسط: تبریک میگم . گل کاشتین . منابع رو معرفی کنین . دمتون گرم به زودی لیست کامل رو منابع رو روی سایت قرار میدم |
۱۱ هوش - arashi1234 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۹ ب.ظ
![]() |
RE: ۱۱ هوش - student100 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۴ ب.ظ
مبارک باشه عالی بود کارت ترکوندی بچه ها یک سوال حداکثر با چه رتبه ای میشه روزانه و شبانه علوم کامپیوتر قبول شد؟؟ |
۱۱ هوش - Riemann - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۰ ب.ظ
تبریک میگم ، انشاالله موفق باشی در بقیه مراحل زندگیت! |
۱۱ هوش - sahabi2015 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۹ ب.ظ
تبریک میگم دوست عزیز. خیلی عالیه شما سال اولتون بود ؟ |