تالار گفتمان مانشت
اجباری اختیاری بودن در ER - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: اجباری اختیاری بودن در ER - Black.Star - 25 دى ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ

(۲۵ دى ۱۳۹۴ ۰۳:۲۶ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط:  اا سلام شما اینجا هم ک هستین Smile
اگه منظورتون همون دوخط هست بله اینکه اوکی هست دو خط میشه اجباری که ص ۱۹۹ اقای کیوان پور پارسه هم توضیح دادن...اما سوال من روی این دایره توخالی رو اعصاب هست Big Grin کتاب پارسه اقای کیوان پور در حل تست ص ۲۴۲ و ۲۴۳ گفتن که نماد دایره توخالی میشه اجباری....دق داد منو این دایره توخالی همش درگیرم با این نمادها Big GrinUndecidedDodgyTongue

نه منظورم تک خط بود. عجب! پس ایشون هم گفتن دایره اجباری! من دیگه حرفی ندارم! Smile

(۲۵ دى ۱۳۹۴ ۰۳:۵۹ ب.ظ)LEA3C نوشته شده توسط:  ولی تو تست های پایگاه داده که هر چی اومده دایره رو باید اجباری در نظر بگبرید، چطوری با فرض اختیاری بودن حل کردید؟
مثل فناوری اطلاعات ۸۵ و ۸۷

من اینطوری تحلیل کردم:
توی سوال ۹۲ سال ۸۵ چون وجود پروژه الزامیه (با توجه به نماد خط) پس باید حداقل یکی وجود داشته باشه که این ۲۰۰ کارمند توش شرکت کنن (بیشتر مساوی یک کارمند)، حداکثرشم مشخصه دیگه. توی سوال ۸۳ سال ۸۷ هم یه پروژه حتما باید کارمتد داشته باشه (چون اجباریه حضورش - نماد خط). من تا قبل از اینکه این صحبتارو بخونم خیلی مطمئن بودم به جوابام و هیچ مشکلی نداشتم تو این مبحث ولی این تاپیک منو به شک انداخت! Smile

RE: اجباری اختیاری بودن در ER - shirin0101 - 25 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۲۶ ب.ظ

(۲۵ دى ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ)Black.Star نوشته شده توسط:  
(25 دى ۱۳۹۴ ۰۳:۲۶ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط:  اا سلام شما اینجا هم ک هستین Smile
اگه منظورتون همون دوخط هست بله اینکه اوکی هست دو خط میشه اجباری که ص ۱۹۹ اقای کیوان پور پارسه هم توضیح دادن...اما سوال من روی این دایره توخالی رو اعصاب هست Big Grin کتاب پارسه اقای کیوان پور در حل تست ص ۲۴۲ و ۲۴۳ گفتن که نماد دایره توخالی میشه اجباری....دق داد منو این دایره توخالی همش درگیرم با این نمادها Big GrinUndecidedDodgyTongue

نه منظورم تک خط بود. عجب! پس ایشون هم گفتن دایره اجباری! من دیگه حرفی ندارم! Smile

(۲۵ دى ۱۳۹۴ ۰۳:۵۹ ب.ظ)LEA3C نوشته شده توسط:  ولی تو تست های پایگاه داده که هر چی اومده دایره رو باید اجباری در نظر بگبرید، چطوری با فرض اختیاری بودن حل کردید؟

من اینطوری تحلیل کردم:
توی سوال ۹۲ سال ۸۵ چون وجود پروژه الزامیه (با توجه به نماد خط) پس باید حداقل یکی وجود داشته باشه که این ۲۰۰ کارمند توش شرکت کنن (بیشتر مساوی یک کارمند)، حداکثرشم مشخصه دیگه. توی سوال ۸۳ سال ۸۷ هم یه پروژه حتما باید کارمتد داشته باشه (چون اجباریه حضورش - نماد خط). من تا قبل از اینکه این صحبتارو بخونم خیلی مطمئن بودم به جوابام و هیچ مشکلی نداشتم تو این مبحث ولی این تاپیک منو به شک انداخت! Smile

میشه بگید کجا خوندین که خط نماد اجباری بودن هست؟ جایی چشمم نخورد...دو خط چرا ولی تم خط خیر HuhCoolSmile

(۲۵ دى ۱۳۹۴ ۰۴:۳۵ ب.ظ)LEA3C نوشته شده توسط:  
(25 دى ۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط:  
(25 دى ۱۳۹۴ ۰۳:۵۹ ب.ظ)LEA3C نوشته شده توسط:  
(25 دى ۱۳۹۴ ۰۲:۱۸ ب.ظ)Black.Star نوشته شده توسط:  سلام
کاری ندارم که آقایان کتاب کنکوری نویس چی گفتن تو کتاباشون، اما ما که تو هر کتاب مرجعی که تاحالا دیدیم (اگه درست بگم: روحانی، المصری، پرسمن و دیت) گفته بود دایره اختیاری و خط اجباری، عجیبه، منم تاحالا همه تست‌هارو هم با همین Notation حل کردم و غلط نشده تاحالا! Smile و فکر هم نمی‌کنم طراحان سنجش نظرشون بر مبنای نظر کتاب‌های کنکوری باشه! ولی خیلی دوست دارم نظر دکتر کیوان‌پور رو هم تو این مورد بدونم، اگه کسی کتاب پارسه رو داره لطفا بگه ایشون چی گفته اونجا، چون بعید می‌دونم نظر ایشون خلاف کتاب‌های مرجع باشه.

ولی تو تست های پایگاه داده که هر چی اومده دایره رو باید اجباری در نظر بگبرید، چطوری با فرض اختیاری بودن حل کردید؟

سلام
نظری ندارین ک چرا توی مهندسی نرم مدرسان دایره اختیاری گرفته؟ Undecided

مهندسی نرم افزار بر مبنای پرسمن ویرایش ۵ گفته که سال ۸۶ هم تست ازش اومده که برمبنای همین ویرایش بوده
ولی در ویرایش ۷ کلا صحبتی روی نحوه ترسیم نمودار نکرده و فقط ER رو معرفی کرده
به هر حال ER ناقص هست و استاندارد کاملی نیست میشه سلیقه نویسنده ها هم اعمال بشه
به نظرم از روی مفهموم ارتباط میشه فهمید توی سوال دایره اجباری باشه یا اختیاری
مثلا توی همون سوال فناوری اطلاعات پروژه حتما باید کارمند داشته باشه وگرنه معنی نمی ده ولی یه کارمند می تونه تو پروژه ای شرکت نکنه
سوال اول فناوری اطلاعات سال قبل هم اگر ببینید فقط اومده تشریجی گفته ارتباط یک به یک ریاست بین گروه آموزشی و استاد. خوب مشخصه که گروه حتما باید رئیس داشته باشه ولی استاد میتونه رئیس نباشه. خب تو این سوال بدون شکل باید الزام رو تشخیص داد
امدوارم منظورم رو رسونده باشم

ممنون از پاسخ شما...قانع کننده و شیوا بود Heart Cool Smile

RE: اجباری اختیاری بودن در ER - Black.Star - 26 دى ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ

(۲۵ دى ۱۳۹۴ ۱۰:۲۶ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط:  میشه بگید کجا خوندین که خط نماد اجباری بودن هست؟ جایی چشمم نخورد...دو خط چرا ولی تم خط خیر

خط عمودی منظورم بود نه افقی...