|
|
اجباری اختیاری بودن در ER - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: اجباری اختیاری بودن در ER - Black.Star - 25 دى ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۴ ۰۳:۲۶ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: اا سلام شما اینجا هم ک هستین نه منظورم تک خط بود. عجب! پس ایشون هم گفتن دایره اجباری! من دیگه حرفی ندارم! ![]() (۲۵ دى ۱۳۹۴ ۰۳:۵۹ ب.ظ)LEA3C نوشته شده توسط: ولی تو تست های پایگاه داده که هر چی اومده دایره رو باید اجباری در نظر بگبرید، چطوری با فرض اختیاری بودن حل کردید؟ من اینطوری تحلیل کردم: توی سوال ۹۲ سال ۸۵ چون وجود پروژه الزامیه (با توجه به نماد خط) پس باید حداقل یکی وجود داشته باشه که این ۲۰۰ کارمند توش شرکت کنن (بیشتر مساوی یک کارمند)، حداکثرشم مشخصه دیگه. توی سوال ۸۳ سال ۸۷ هم یه پروژه حتما باید کارمتد داشته باشه (چون اجباریه حضورش - نماد خط). من تا قبل از اینکه این صحبتارو بخونم خیلی مطمئن بودم به جوابام و هیچ مشکلی نداشتم تو این مبحث ولی این تاپیک منو به شک انداخت!
|
RE: اجباری اختیاری بودن در ER - shirin0101 - 25 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۲۶ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ)Black.Star نوشته شده توسط:(25 دى ۱۳۹۴ ۰۳:۲۶ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: اا سلام شما اینجا هم ک هستین میشه بگید کجا خوندین که خط نماد اجباری بودن هست؟ جایی چشمم نخورد...دو خط چرا ولی تم خط خیر ![]() ![]() ![]() (۲۵ دى ۱۳۹۴ ۰۴:۳۵ ب.ظ)LEA3C نوشته شده توسط:(25 دى ۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط:(25 دى ۱۳۹۴ ۰۳:۵۹ ب.ظ)LEA3C نوشته شده توسط:(25 دى ۱۳۹۴ ۰۲:۱۸ ب.ظ)Black.Star نوشته شده توسط: سلام ممنون از پاسخ شما...قانع کننده و شیوا بود
|
RE: اجباری اختیاری بودن در ER - Black.Star - 26 دى ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۴ ۱۰:۲۶ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: میشه بگید کجا خوندین که خط نماد اجباری بودن هست؟ جایی چشمم نخورد...دو خط چرا ولی تم خط خیر خط عمودی منظورم بود نه افقی... |