تالار گفتمان مانشت
سوال درباره ی ثبت نام دانشگاه تهران - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
سوال درباره ی ثبت نام دانشگاه تهران - ali blhj - 16 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ق.ظ

دوستان ورودی جدید کسی نفهمید فردا اومدیم ثبت نام وسیله خوابگاه بیاریم یا نه؟ اجازه استقرار می دن یا نه؟

RE: سوال درباره ی ثبت نام دانشگاه تهران - Mahsash - 16 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۱ ق.ظ

(۱۶ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ق.ظ)ali blhj نوشته شده توسط:  دوستان ورودی جدید کسی نفهمید فردا اومدیم ثبت نام وسیله خوابگاه بیاریم یا نه؟ اجازه استقرار می دن یا نه؟
من دیروز رفتم اداره مرکزی خوابگاه پرسیدم و گفتن اطلاعیه می‌زنیم! گفتم آخه دیگه کی؟! گفتن به ما چه :|

سوال درباره ی ثبت نام دانشگاه تهران - ali blhj - 16 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ق.ظ

از دانشگاه تهران بعید بود، نمی گن طرف از شهرستان می خواد بیاد رفت امدش سخته حداقل تکلیفش رو مشخص کنیم.

RE: سوال درباره ی ثبت نام دانشگاه تهران - Mahsash - 16 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ق.ظ

(۱۶ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ق.ظ)ali blhj نوشته شده توسط:  از دانشگاه تهران بعید بود، نمی گن طرف از شهرستان می خواد بیاد رفت امدش سخته حداقل تکلیفش رو مشخص کنیم.
تازه اولشه :دی کجاشو دیدین...

سوال درباره ی ثبت نام دانشگاه تهران - ali blhj - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۵ ب.ظ

از ورودی های جدید کسی هست که کلاس هاش از ۲۱ ام شروع شه ولی اسکان خوابگاهش از ۲۸ ام باشه؟ چیکار باید بکنیم؟

سوال درباره ی ثبت نام دانشگاه تهران - ali blhj - 20 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۵ ق.ظ

خوش به حال دوستان انگار فقط ما این جوری هستیم.

RE: سوال درباره ی ثبت نام دانشگاه تهران - Mahsash - 21 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۴۰ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۵ ق.ظ)ali blhj نوشته شده توسط:  خوش به حال دوستان انگار فقط ما این جوری هستیم.

من نمی‌دونم کلاس‌های دانشکده علوم مهندسی شروع می‌شن اصولا از روز اول یا نه. ولی می‌تونید بیاید تهران برید کوی اونجا قاعدتا اسکان موقت بهتون می‌دن تا خوابگاهتون آماده بشه. ولی خب اذیت می‌شین.