![]() |
۲۳ امنیت روزانه امیرکبیر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۲۳ امنیت روزانه امیرکبیر - R4MT1N - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب.ظ
فک نمیکنم ۱۸ نفر اول شبکه باشن ! فک کنم به خاطر سهمیه های رتبه های بالاتر بوده باشه (مث همین رتبه یکی و اینا) امیرکبیر خیلی خوبه و استادای توانمند زیاد داره تو شبکه و امنیت (مخصوصا دکتر صادقیان) مبارکتون باشه |
۲۳ امنیت روزانه امیرکبیر - ziba.O - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۰ ب.ظ
سلام تبریک میگم. با آرزوی موفقیت |
RE: 23 امنیت روزانه امیرکبیر - neda.h - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۱۷ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۲ ق.ظ)fa_shinobi نوشته شده توسط: مبارک باشه ممنونم:) (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۰ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: سلام ممنونم:) منم به شما تبریک میگم... (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب.ظ)R4MT1N نوشته شده توسط: فک نمیکنم ۱۸ نفر اول شبکه باشن ! فک کنم به خاطر سهمیه های رتبه های بالاتر بوده باشه (مث همین رتبه یکی و اینا) نمیدونم. اخه یه جای دفترچه نوشته سهمیه ها مازاد هستند. دیگه نمیدونم چقدر درسته... ممنون. بازم بهتون تبریک میگم. ایشالا موفقیت های پی در پی... (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۳ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: نه ندا جان علم و صنعتم خوبه افروز جان. ایشالا برات خیر باشه:) |
۲۳ امنیت روزانه امیرکبیر - afsan_legend - 25 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۷ ب.ظ
تبریک میگم...عالیه..من خیلی دوست دارم امیرکبیر قبول شم...خوش بحالت راحت شدی از کنکور |
RE: 23 امنیت روزانه امیرکبیر - neda.h - 26 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۷ ب.ظ)afsan_legend نوشته شده توسط: تبریک میگم...عالیه..من خیلی دوست دارم امیرکبیر قبول شم...خوش بحالت راحت شدی از کنکور ایشالا ورودی ۹۵ امیرکبیر باشی:) |