|
|
۷۴ ای تی-روزانه علم و صنعت - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
۷۴ ای تی-روزانه علم و صنعت - afrooz-OMD - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ب.ظ
سلام تبریک میگم ببخشید من درست متوجه شدم که علم و صنعت ثبت نام اینترنی نداره دیگه نه؟فقط حضوریه؟ |
RE: 74 ای تی-روزانه علم و صنعت - غضنفری - ۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلام سلام ثبت اینترنتی نداره. تو سایت دانشگاه یه اطلاعیه زده که ۱۴ تا ۱۸ شهریور ثبت نام بصورت حضوری انجام میشه. واسه گرایش تجارت الکترونیک ثبت نام ۱۸ شهریوره. شما با رتبه ۳۱ علم و صنعت قبول شدید!!!!!!!!!!! مگه میشه مگه داریم. |
RE: 74 ای تی-روزانه علم و صنعت - afrooz-OMD - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ب.ظ)غضنفری نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلام بله متاسفانه...دست رو دلم نذارین که....![]() رتبه ۳۰ هم شبانه امیرکبیر اورده |
RE: 74 ای تی-روزانه علم و صنعت - moritrans - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۲۵ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلامممنون منم به شما تبریک میگم. شما اگر شبکه قبول شدید چهارشنبه ۸:۳۰ تا ۱۱:۴۵ باید حضوری برید دانشکده کامپیوتر و الکترونیکی هم نداره. خوشبحالتون ما که تجارت قبول شدیم باید بریم دانشکده صنایع اصلا حس خوبی ندارم کاش همون شبکه فردوسی رو زودتر میزدم که میاوردم. |
RE: 74 ای تی-روزانه علم و صنعت - navid68888 - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلام سلام ابتدا عرض تبریک و بله بر اساس رشتتون و دانشکدتون زمانبندی کرده واسه حضوری و فقط حضوریه ....موفق باشید |
RE: 74 ای تی-روزانه علم و صنعت - moritrans - 30 آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۲۸ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ)غضنفری نوشته شده توسط: Moritorans و navid عزیزممنونم،جناب آقای دکتر غضنفری عزیز انشالله در مقاطع بالاتر هم موفق باشید. |