|
|
تجارب شخصی رتبه ۲۶۳ هوش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
RE: تجارب شخصی رتبه ۲۶۳ هوش - Ella - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۹ ق.ظ
ممنون از راهنماییتون درباره نحوه خوندن و برنامه ریزی و ... میخواستم بدونم که اولا برای هوش روزانه دانشگاه فردوسی حدودا چه رتبه ای باید بیاری و دوم اینکه معدل چطوری روی رتبه تاثیر میزاره یعنی چه درصدی داره ؟ |
RE: تجارب شخصی رتبه ۲۶۳ هوش - pezhman.m-AI - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۹ ق.ظ)Ella نوشته شده توسط: ممنون از راهنماییتون درباره نحوه خوندن و برنامه ریزی و ... خواهش میکنم، امسال بچه ها با حدودا رتبه ۲۶۰ تا ۲۸۰ هوش روزانه فردوسی قبول شدن، البته امسال فردوسی ظرفیتش رو کم کرده بود. شاید سال دیگه یکم متفاوت باشه. در هرصورت رتبه تون باید زیر ۳۰۰ باشه. معدل هم دقیقا نمیدونم چطور اعمال میشه اما مث کنکور کارشناسی خیلی تاثیر گذار نیست.
|
RE: تجارب شخصی رتبه ۲۶۳ هوش - hossein1991 - 03 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: با سلام، ی مقدار مطالب زیاد بود، با فرمت پی دی اف پیوستش کردم(البته ۳ صفحه بیشتر نیست) ایکاش به جای دراپ باکس جای دیگه آپلود میکردین ( نه تنها فیلتر هست بدون فیلتر شکنم باز میکنی به سرورش وصل نمیشه کلا خطا میده جالبه چندماه پیش اینجوری نبود و خیلی خوب دانلود میشد فک کنم از داخل کشور پورتشو بستن
|
RE: تجارب شخصی رتبه ۲۶۳ هوش - pezhman.m-AI - 03 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ب.ظ)hossein1991 نوشته شده توسط:(04 مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: با سلام، ی مقدار مطالب زیاد بود، با فرمت پی دی اف پیوستش کردم(البته ۳ صفحه بیشتر نیست) دراپ باکس نیست. درستش کردم، الان دانلود کنید |
|
تجارب شخصی رتبه ۲۶۳ هوش - sadeghkhan - 10 آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۵۲ ق.ظ
سلام آقا یک سرور دیگه PDF رو بگذارید این اصلا باز نمیشه مثل پرشین گیگ لطفا مشتاقیم |
RE: تجارب شخصی رتبه ۲۶۳ هوش - pezhman.m-AI - 11 آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۰۷ ق.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۵۲ ق.ظ)sadeghkhan نوشته شده توسط: سلام مدیر زحمت کشیدن متن پی دی اف رو گذاشتن، البته یکم نامرتب شده و اعدادشم بهم ریخته که باز تا اونجا که تونستم اصلاحش کردم. موفق باشید |