|
|
دکتری میشه یا دنبالش نباشم - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: دکتری میشه یا دنبالش نباشم - هلیا.۹۹ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ق.ظ)askari.1368@yahoo.com نوشته شده توسط: سلام سلام واقعا چطور دانشجوی ارشدی هستید که تا حالا دکتر لاکدشتی رو ندیدید؟ یعنی باهاشون درس هم نداشتید؟ یعنی دانشگاه خودش درس نمیده؟ دانشجو هم برنمیداره؟ دکتر لاکدشتی استاد با سوادیه، نمیدونم برخوردش به عنوان رئیس با دانشجوهاش چطوره اما به عنوان استاد و شاگرد که برخورد خوبی داره و راهنمایی می کنه. حتی دکتر موتمنی که آزاد ساری هست هم آدم خوبیه. به قول دوستمون بهتره اگه هنوز به پایان نامه نرسیدید برید سراغ اساتید دانشگاه های دولتی تهران و از اونا انتخاب کنید. اونا معمولا راحت هم شمال میان و یه موضوعی رو کار کنید که آینده داشته باشه هرقدر هم سخت اگه قصد دکتری دارین این بهترین راهه، چون فعلا قصد بر اختیار دانشگاه و استاد در پذیرش دکتری است و اگه شناخته شده باشید کار خیییییلی راحت تره! البته ممکنه شما رو راحت قبول نکنند، اما پیگیر باشید و جسور! من اگه دوباره برگردم دوران ارشد و بحث انتخاب استاد حتماااا میرم دانشگاه های دولتی معتبرتهران و یکی رو انتخاب میکنم! |
|
RE: دکتری میشه یا دنبالش نباشم - askari.1368@yahoo.com - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۲ ب.ظ
نه من با ایشون برخورد خاصی نداشتم درسی باهاشون نداشتم با دکتر موتمنی درس داشتم اما خوب آنچنان اینطور که شما میگید ،تو وجودشون پتانسیل ندیدم شاید باید دقیق تر نگاه میکردم یا شایدم بخاطر پیش زمینه سخت افزاریم بوده پایانامه با استاد دولتی برداشتم اما تهران نه!استاد نوشیروانی ممنون از اینکه جواب دادید ![]() بخاطر اینکه آنچنان به پولش فکر نمیکنم بخاطر این ،دکتری تو گزینه های انتخابیم واسه آینده حضور داره |
RE: دکتری میشه یا دنبالش نباشم - هلیا.۹۹ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۵ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۲ ب.ظ)askari.1368@yahoo.com نوشته شده توسط: نه من با ایشون برخورد خاصی نداشتم منظورتون دکتر موتمنی هست یا دکتر لاکدشتی؟ دکتر موتمنی اخلاق خاصی داره و همینطوری نمیشه باهاش همکلام شد! اما بسیار مرد خوبیه و دیدم که معمولا برای دانشجوهاش مایه میذاره اما خب میگم اخلاق خاصی داره که حتی ممکنه تو برخوردهای اول به مذاقتون خوش نیاد! به هر حال شما استادت رو انتخاب کردی! انشاالله که در آینده به جاهای خوبی برسید. روز خوش |