تالار گفتمان مانشت
پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - - rasool - - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۵۴ ق.ظ

منبع DB:
کتاب ارشد آقای مقسمی
ضمنا اگر در حین خواندن کتاب فوق نیاز به مرجع پیدا کردی‌: کتاب دکتر روحانی توصیه میشه.

RE: پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - babakab110 - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۴۲ ب.ظ

بنظر من کتابای مقسمی کپی مراجع یا خلاصه مراجع است
آقای مقسمی کتاب ننوشته.
مرجع اصلی دیت و رانکوهی است
البته کتاب اقای دکتر حق جو هم مناسبه و کم حجمه.

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - - rasool - - 21 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۰۲ ب.ظ

کپی نیست بلکه هنر آقای مقسمی اینه که کتابهای مرجع و بزرگ را به زبانی ساده و روان و خلاصه و در عین حال جامع نوشته اند.
ضمنا اگر شما با کتاب ایشان مشکل دارید خوب آن را نخوانید. لازم نیست بگویید که ... .

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - hanif - 22 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ ق.ظ

من همچنان به کتاب روحانی اعتقاد خاص دارم.

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - ronaldo - 22 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۳ ب.ظ

در جواب دوستمون که میگن آقای مقسمی کتابای دیگران رو با سبک و بیان شیوا و متفاوت بیان میکنن‌، برسونم که ایشون برمیدارن کتابهای کسایی دیگه رو دقیقا کپی میکنن و بعد در کمال پر رویی میزنن( مولف )!!!!!!!!
بدون ابنکه اسمی از نویسنده کتاب بیاره‌، به نظر شما این مقسمی چقدر سواد داره که تونسته ۶۰ جلد یا شایدم بیشتر کتاب بنویسه ؟؟؟
یه بار کتاب نوشته و داده بیرون دریغ از یه ویراست یا تصحیح غلط
جوابی ندارم بدم‌، اینقدر از کسی که نمیشناسیش دفاع نکن.

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - - rasool - - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۵ ب.ظ

تاکید می کنم هنر آقای مقسمی اینه که کتابهای مرجع و بزرگ را به زبانی ساده و روان و خلاصه و در عین حال جامع نوشته اند.
ضمنا اسم هم از مراجع اصلی می آورند.( در ابتدای کتاب) .
من چون از کتابهای ایشان چیزها یاد گرفتم به ایشان و تمام نویسندگان احترام می گذارم.
حتما کتاب باید ترجمه صرف باشه که ....یا اینکه بهتره کتابهایی را طرف بفهمد و بعد ...
فرمودید کتابهای ایشان ویراست جدید ندارند؟!... واقعا از این فرمایش شما متعجبم.کمی دقت فرمایید.
حداقل می توانم بگویم که کتابهای DS و OS‌‌ و DB‌ی ایشان عالیست.می توانید از سایر مانشتی‌ها بپرسید.
من از شخص خاص آقای مقسمی دفاع نمی کنم بلکه از فردی دفاع می کنم که زحمت کشیده و چنین کتابهایی را فراهم آورده. من که از آنها بهره‌ها بردم. البته خواندن کتابهای مرجع در کنار آنها نور علی نور است.
"لکم دینکم ولی دین"
به هر حال متشکرم

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - hanif - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۲ ب.ظ

والا من یه کتاب سیستم عامل تننباوم رو با ترجمه‌ی ایشون گرفتم بالای ۳۰۰ تا غلط املایی و چاپی و مفهومی داشت جالب که تو کتاب spooling رو قرقره ترجمه کرده بود!!!!!!!!!(اون زمان با مانشت اشنا نشده بودم و نمی دونستم کدوم ترجمه بهتره)
البته باید توجه داشت که ایشون هم زحمت می کشن ولی خدایی یه نفر نمی تونه این همه کتاب ترجمه یا تالیف کنه خوب البته ما ایرانی‌ها هستیم که به همچین مولف هایی فضا میدیم(بیچاره استالینگ و تننباوم و... با این همه سواد و سابقه این همه ادعا ندارن)

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - - rasool - - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۹ ب.ظ

بحث ادعا نیست بحث آموزش است.

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - hanif - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۵ ب.ظ

خب البته که ایشون چند کتاب خوب دارن ولی متاسفانه به نظر من در مورد بقیه‌ی کتاب هاشون بیشتر از جنبه اموزشی به جنبه مالی توجه دارن

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - - rasool - - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۰۹ ب.ظ

الله اعلم

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - موج - ۲۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۲۱ ب.ظ

جدا از بحثهای دوستان
من کتاب مقسمی رو برای پایگاه خوندم برای کنکور(فقط)
تست اول مهندسی امسال رو نزدم
و تست آخر رو هم غلط زدم که البته از کنکور که اومدم بیرون متوجه شدم اشتباه زدم
سه تا تست هم درست زدم
به نظرم برای کنکور ارشد کفایته
(حالا به هر قصد و نیتی که ایشون این کتاب رو نوشتن..)

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - ronaldo - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۲۱ ب.ظ

اگه میبینید که کتاب پایگاه داده شم خوبه‌، بخاطر اینکه خلاصه و برگرفته از کتاب دکتر روحانیه .
این خیلی خوبه که اگه کتابی رو خلاصه یا کمی برداشت میشه و کار خود طرف نیست‌، بنویسه‌: گردآورنده یا مترجم
این بابا یحتمل عقده کتاب داره و میخاد بزنه رو دست داش جعفر
عمرا کسی به پای جعفر نمیرسه

به قول دوستمون اینم هنر ما ایرانیاست‌، مرحبا به سخنت .

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - parimehraban - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۱ ب.ظ

به نظر من کتاب پایگاه داده مقسمی کامله چون هم نکات کتاب دکتر حق جو را داره هم نکات کتاب دکتر روحانی رانکوهی .

RE: پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - kashir - 26 فروردین ۱۳۹۰ ۰۳:۵۵ ق.ظ

کتاب پایگاه معرفی شده دانشگاهمون حق جو بود در کنارش کتاب مقسمی رو میخوندم، البته آقای مقسمی ابتدای کتاب نوشته که "اغلب اساتید ارجمند در دانشگاههای ایران این درس را از سه کتاب مرجع دیت، روحانی و حق جو تدریس میکنند این کتاب تمامی نکات ریزو کنکوری هرسه کتاب را دربر دارد"
من که مقسمی رو میخوندم بعضی جاهاش کپی متن کتاب حق جو بود، ولی در کل کتاب خوبیه، حس میکنم با تسلط روی کتاب پایگاه مقسمی بشه حداقل ۴ تا از ۵ سوال نرم افزارو درست زد.
در مورد کتابهای دیگش میتونم بگم کتاب ساختمانش بد نیست ولی کتاب سیستم عاملش خیلی آماتوره واسه ارشد. کاش بجای اینکه بخواد تو هر درسی کتابی داشته باشه روی چندتا درس تمرکز میکرد که کیفیت بالا باشه(نظر شخصی)

RE: پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - هاتف - ۰۷ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ق.ظ

(۲۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۳ ب.ظ)ronaldo نوشته شده توسط:  ایشون برمیدارن کتابهای کسایی دیگه رو دقیقا کپی میکنن و بعد در کمال پر رویی میزنن( مولف )!!!!!!!!

(۲۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۲۱ ب.ظ)ronaldo نوشته شده توسط:  بنویسه‌: گردآورنده یا مترجم
این بابا یحتمل عقده کتاب داره و میخاد بزنه رو دست داش جعفر

جناب رونالدوی عزیز انقدر تند نرو، شما از مطلبی اطلاع نداری،‌من عرض می کنم؛
اینکه روی کتاب میزنن مولف بخاطر قوانین چاپ کتاب ماست
اگر بخوان روش بزنن گردآوری یا چیزی که شما می فرمائید اونوقت برای چاپ اون باید ۷ خان رستم رو بگذرونن.
برای اینکه بتونن راحت چاپ اش کنن میزنن مولف، حالا کی سوادشو داره بره بررسی کنه که نه آقا این کپی ییه؟؟
اما همینکه بزنه گرآوری، کلی بررسی و کمسیون و .. می خواد تا شاید چاپ کنن

متاسفانه!