|
|
آزمون ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
|
آزمون ارشد ۹۵ - IPv6 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۵ ب.ظ
سلام به همگیییییییییییییییییییییییییی من عضو نسبتا جدیدممممممم پایه هستم خفننننننننننننن فقط یکم دیرتر تقریبا از مرداد می پیوندم بهتوننننن.....! به امید امیرکبیر -تجارت الکترونیکککک |
|
آزمون ارشد ۹۵ - kazhal@ - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۳ ب.ظ
منم هستــم ![]() ولی هنوز نتونستم واسه انتخاب منابع تصمیم بگیرم! ![]() مخصوصا گسسته که خیلی ازش بدم میاد
|
|
آزمون ارشد ۹۵ - yousef541 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ق.ظ
چیکار کنیم حال؟ از کجا شروع کنیم؟ منابع؟ آزمون شرکت کنیم آیا؟ |
|
آزمون ارشد ۹۵ - پوونه - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ
منم هستم. از شنبه شروع میکنم. |
RE: آزمون ارشد ۹۵ - kazhal@ - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ق.ظ)yousef541 نوشته شده توسط: چیکار کنیم حال؟ من مصاحبه های سال های قبل رو بررسی کردم ولی هنوز واسه منابع سردرگمم ![]() سه شنبه هفته دیگه من به همایش پارسه در شیراز دعوت شدم...میرم ببینم اونجا چه خبره...بعدش تصمیم میگیرم واسه آزمون و منابع ![]() (۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: منم هستم.میشه منابعتون هم بگین؟ لدفن ![]() (۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: منم هستم.میشه منابعتون هم بگین؟ لدفن ![]() (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۱ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط: منم هستم و شروع کردم امروزمیشه منابعتون رو بگین؟
|
آزمون ارشد ۹۵ - Ms. Saba - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۵ ب.ظ)IPv6 نوشته شده توسط: پایه هستم خفننننننننننننن فقط یکم دیرتر تقریبا از مرداد می پیوندم بهتوننننن.....!منم هستم ولی فعلا نمیتونم شروع کنم تا بعد از امتحانام |
آزمون ارشد ۹۵ - پوونه - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: میشه منابعتون هم بگین؟ لدفنچرا نشه؟ [شکلک خنده] ولی به نظرم بهتره به مصاحبه های بچه ها مراجعه کنید و ببینید اونا چی خوندن چون اونا نتیجه گرفتن امسال. منابع خودم: زبان:: همون ۵۰۴و headway4 و Grammar in Use و Information tech و مقاله های انگلیسی ریاضی مهندسی: جزوه استاد خودم/ آقای کریمی + ماهان محاسبات عددی: پارسه آمار: پارسه گسسته: مدرسان، پوران ساختمان داده: مقسمی، پارسه نظریه: لینز، مدرسان مدار منطقی: پوران معماری: پوران سیستم عامل:پارسه ، پوران الگوریتم: مقسمی، مدرسان ، کتاب دکتر قدسی هوش مصنوعی: راهیان ارشد مدار الکتریکی: پارسه و جزوه دانشگاه امیرکبیر پایگاه داده: مقسمی، مدرسان شبکه: پارسه |
|
RE: آزمون ارشد ۹۵ - farhud - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ق.ظ
منم شاید امسال بخوام بخونم.ولی از الان نه،که به نظرم یکم زوده.فقط زبان رو که همیشه میخونم منظمتر خواهم خوند فعلا. |
RE: آزمون ارشد ۹۵ - kazhal@ - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: میشه منابعتون هم بگین؟ لدفنچرا نشه؟ [شکلک خنده] اوه ممنونم ![]() مصاحبه های سال های قبل رو خوندم ولی واسه گسسته، شبکه و نرم هنوز تصمیمی نتونستم بگیرم...نظر بچه های خیلی متفاوته...
|
آزمون ارشد ۹۵ - پوونه - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: اوه ممنونمخواهش میکنم. البته این کتابایی که من تهیه کردم اکثرش رو از مصاحبه ها برداشتم. ولی در کل کتابی رو که میگیرید حتما خودتون توش رو نگاه کنید و ببینید با اون کتاب راحتید یا نه. حتی فونت نوشته ها و سبک جمله سازی نویسنده هم برا بعضیا (مثل خودم) خیلی مهمه و ممکنه کتابی باشه همه ازش تعریف کنن ولی شما خوشتون نیاد و نتونید بخونیدش. |
RE: آزمون ارشد ۹۵ - kazhal@ - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط:بـله چشـــم(25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: اوه ممنونمخواهش میکنم. ![]() من کتابای پوران و مقسمی رو خیلی دوس دارم ولی اصلا با مدرسان کنار نمیام
|
|
آزمون ارشد ۹۵ - A.M2015 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۸ ق.ظ
منم هستم دوستان. از اول تیر شروع میکنم
|
|
RE: آزمون ارشد ۹۵ - farhud - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ق.ظ
تکمله: پارسال اشتباهی که داشتم این بود که دودل بودم که بخونم یا نخونم.بعضی وقتها خوب میخوندم ولی انرژی،انگیزه و اراده کافی برای تداوم نداشتم. امسال این اشتباه رو تکرار نمیکنم. یا رومی روم، یا زنگی زنگ. |
|
آزمون ارشد ۹۵ - kazhal@ - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ب.ظ
دوستانی که تجربه ی خوندن دارن این سوالو جواب بدن لدفن... بنظرتون بهتره تابستون درسارو یک دور کامل بخونیم و از مهر دوره کنیم و تست بزنیم؟ یا اینکه از اولش همه رو عمیق بخونیم و تست بزینم و دی کتابارو تموم کنیم؟ |
|
RE: آزمون ارشد ۹۵ - farhud - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ب.ظ
از هر وقت که شروع میکنید به خوندن، حتما تست هم بزنید. مطالعه بدون تست به نظر من فایده نداره. مطالعه باید تست محور باشه. |