۳۱شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - نسخهی قابل چاپ |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ق.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط: تبریک میگم افروز جان،میشه ما رو هم در جریان تجربیاتتون بزارین ،ممنون ممنووونم هر سوالی داشته باشی در خدمتم (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: به شما هم تبریک میگم افروز جان! چه حرصی خوردیم خاطره شد دیگهههه این رفاقت هاست ک میمونه موفق باشی |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - zahraaahmadi29 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ
میشه بگی برای داده و طراحی ،نرم ،سیستم ،پایگاه و مدیریت چه منابعی رو خوندین؟ و در مورد برنامه ریزی درسی تون و ساعات مطالعه و همچنین کنکور ازمایشی ک دادین ی توضیحاتی بدین |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: افروز جان تبریک و موفق باشی ممنوووونم آفاق عزییییییییز موفق باشی دوست خووووووووبم (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ق.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: تبریک میگم . سپاسگزارم فک کنم دیگه وقتشه برین سراغ ویرایش پروفایل و رتبه خوبتونو بزنین همه ببینن (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۶ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: تبریک میگم دوست من چ تبریک بازاری شده ندااااا موفق تر باشی دوست و احتمالن همکلاسی اگه سنجش اذیت نکنه |
۳۱شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - sanaz777 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ب.ظ
تبریک عزیزم موفق باشید |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط: میشه بگی برای داده و طراحی ،نرم ،سیستم ،پایگاه و مدیریت چه منابعی رو خوندین؟ اهوم اهوم من همه کتابام پارسه بود جز معماری و گسسته که پوران بودن البته اگه تو مبحثی مشکل داشتم تستای پارسه هم میزدم مدیریت هم رابینز داشتم ۳تا فصلشو خوندم بقیه شو وقت نکردم دیگه تو کنکورم اصن نگاش نکردم نرم و پایگاه پارسه عاااالیه ازمونم پارسه میرفتم و خیلی خیلی ازش راضی ام |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - zahraaahmadi29 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ
بله واقعا ممنونم از وقتی ک گذاشتین استاد عزیز،بهترین ها رو برات آرزو دارم |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: تبریک عزیزم موفق باشید ممنووووووونم ساناااااز تو کارنامه تو نذاشتی؟؟ یا من ندیدم؟؟ من بهت تبریک میگم ترکوندی (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط: بله واقعا ممنونم از وقتی ک گذاشتین استاد عزیز،بهترین ها رو برات آرزو دارم استاد! بازم اگه کمکی از من برمیاد حتمن بهم بگو موفق باشییییییی |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - sanaz777 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:مرسی عزیزم چرا تازه الان گذاشتم(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: تبریک عزیزم موفق باشید |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - EMAD.F - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ب.ظ
سلام تبریک واسه رتبه عالیتون. میشه منابع کنکور و یک توضیح هم واسه برنامه ریزی تون بگین؟؟؟ |
۳۱شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - sh.n - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ ب.ظ
باز هم تبریک میگم. موفق باشی |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ب.ظ)EMAD.F نوشته شده توسط: سلام تبریک واسه رتبه عالیتون. من پکیج شبکه پارسه رو داشتم به علاوه پوران معماری و پوران گسسته و راهیان ارشد واسه هوش ک این کتاب واقعن عالیه با آزمونای پارسه پیش میرفتم ریز برنامه رو فک کنم باید توی یه پست جدا بذارم از بس مفصله ولی خب اگه سوال جزئی دارین بپرسید قبل از اون پارسخ خواهم داد سپاسگزار |
۳۱شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - yousef541 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ
سلام مبارکه گل کاشتی میتونی منابعی رو که استفاده کردی بنویسی؟ یا کلاس کنکور رفتی یا ازمون ازمایشی رفتی؟ یا خودتون خوندید؟ موفق باشی |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ)yousef541 نوشته شده توسط: سلام سلام ممنونم کلاس نرفتم ازمونای پارسه رو شرکت کردم به بقیه دوستان ج دادم یه مدت دیگه رتبه های برتر مصاحبه هاشونو میذارن با مراجعه به اونها جواب خیلی از سوالاتون رو میگیرید |
۳۱شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - alirezaei - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ
تبریــــــک، همیشه موفق باشی |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ)alirezaei نوشته شده توسط: تبریــــــک، همیشه موفق باشیممنووووووووووووووونم |