![]() |
۳۱شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - نسخهی قابل چاپ |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ق.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط: تبریک میگم افروز جان،میشه ما رو هم در جریان تجربیاتتون بزارین ،ممنون ممنووونم هر سوالی داشته باشی در خدمتم ![]() (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: به شما هم تبریک میگم افروز جان! چه حرصی خوردیم خاطره شد دیگهههه این رفاقت هاست ک میمونه ![]() موفق باشی |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - zahraaahmadi29 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ
میشه بگی برای داده و طراحی ،نرم ،سیستم ،پایگاه و مدیریت چه منابعی رو خوندین؟ و در مورد برنامه ریزی درسی تون و ساعات مطالعه و همچنین کنکور ازمایشی ک دادین ی توضیحاتی بدین |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: افروز جان تبریک و موفق باشی ممنوووونم آفاق عزییییییییز موفق باشی دوست خووووووووبم ![]() (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ق.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: تبریک میگم . سپاسگزارم فک کنم دیگه وقتشه برین سراغ ویرایش پروفایل و رتبه خوبتونو بزنین همه ببینن ![]() (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۶ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: تبریک میگم دوست من چ تبریک بازاری شده ندااااا ![]() موفق تر باشی دوست و احتمالن همکلاسی ![]() اگه سنجش اذیت نکنه ![]() |
۳۱شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - sanaz777 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ب.ظ
تبریک عزیزم موفق باشید |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط: میشه بگی برای داده و طراحی ،نرم ،سیستم ،پایگاه و مدیریت چه منابعی رو خوندین؟ اهوم اهوم ![]() من همه کتابام پارسه بود جز معماری و گسسته که پوران بودن البته اگه تو مبحثی مشکل داشتم تستای پارسه هم میزدم مدیریت هم رابینز داشتم ۳تا فصلشو خوندم بقیه شو وقت نکردم ![]() نرم و پایگاه پارسه عاااالیه ازمونم پارسه میرفتم و خیلی خیلی ازش راضی ام ![]() |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - zahraaahmadi29 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ
بله واقعا ممنونم از وقتی ک گذاشتین استاد عزیز،بهترین ها رو برات آرزو دارم |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: تبریک عزیزم موفق باشید ممنووووووونم ساناااااز تو کارنامه تو نذاشتی؟؟ یا من ندیدم؟؟ ![]() من بهت تبریک میگم ترکوندی ![]() (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط: بله واقعا ممنونم از وقتی ک گذاشتین استاد عزیز،بهترین ها رو برات آرزو دارم استاد! ![]() بازم اگه کمکی از من برمیاد حتمن بهم بگو موفق باشییییییی ![]() |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - sanaz777 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:مرسی عزیزم چرا تازه الان گذاشتم(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: تبریک عزیزم موفق باشید ![]() |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - EMAD.F - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ب.ظ
سلام تبریک واسه رتبه عالیتون. میشه منابع کنکور و یک توضیح هم واسه برنامه ریزی تون بگین؟؟؟ |
۳۱شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - sh.n - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ ب.ظ
باز هم تبریک میگم. موفق باشی ![]() |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ب.ظ)EMAD.F نوشته شده توسط: سلام تبریک واسه رتبه عالیتون. من پکیج شبکه پارسه رو داشتم به علاوه پوران معماری و پوران گسسته و راهیان ارشد واسه هوش ک این کتاب واقعن عالیه با آزمونای پارسه پیش میرفتم ریز برنامه رو فک کنم باید توی یه پست جدا بذارم از بس مفصله ![]() سپاسگزار |
۳۱شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - yousef541 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ
سلام مبارکه گل کاشتی میتونی منابعی رو که استفاده کردی بنویسی؟ یا کلاس کنکور رفتی یا ازمون ازمایشی رفتی؟ یا خودتون خوندید؟ موفق باشی |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ)yousef541 نوشته شده توسط: سلام سلام ممنونم کلاس نرفتم ازمونای پارسه رو شرکت کردم به بقیه دوستان ج دادم یه مدت دیگه رتبه های برتر مصاحبه هاشونو میذارن با مراجعه به اونها جواب خیلی از سوالاتون رو میگیرید |
۳۱شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - alirezaei - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ
تبریــــــک، همیشه موفق باشی ![]() |
RE: 31شبکه۹۲تجارت۲۸۸معماری - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ)alirezaei نوشته شده توسط: تبریــــــک، همیشه موفق باشیممنووووووووووووووونم ![]() |