![]() |
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - selena92 - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ
سوال زمانمهر تراکنشهای T1,T3 لغو میشن چون نوشتن بیهوده دارن بقیه تراکنشها اجرا میشه ................ سوال اول پایگاه داده جوابشو کسی میدونه سریال پذیر بود من گزینه ۲ زدم(تعارضی) |
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - ahmad23 - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ
سوال اول پایگاه، سریال پذیری تعارضی اگه بخواد بشه با جایجایی دستورات دو تراکنش، نتیجه کار تغییر نکنه ولی اینجا تغییر میکنه و سریال پذیری دید هم که جریانش فرق میکنه و با اطلاعاتی که من از سریال پذیری در دید داشتم فک کنم این گزینه درسته. |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - kasadegh - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ب.ظ
سوال اول نه سریال پذیری تعارضی است نه نمایی و از انجایی که تمامی دستورات بر روی داده ها یا عمل جمع انجامداده بودند یا عمل تفریق و از انجایی که جمع و تفریق نسبت به هم دارای اولویت نیستند لذا می توانیم ترتیب آن ها را جابه جا کنیم در اصل با هرترتیبی که اجرا بشند فرقی نمیکنه و نتیجه یکسانی میدن پس گزینه چهارم میشه که گفته بود نه سریال پذیر تعارضی نه نمایی ولی سریال پذیر هست |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - x86 - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ب.ظ)kasadegh نوشته شده توسط: سوال اول نه سریال پذیری تعارضی است نه نمایی و از انجایی که تمامی دستورات بر روی داده ها یا عمل جمع انجامداده بودند یا عمل تفریق و از انجایی که جمع و تفریق نسبت به هم دارای اولویت نیستند لذا می توانیم ترتیب آن ها را جابه جا کنیم در اصل با هرترتیبی که اجرا بشند فرقی نمیکنه و نتیجه یکسانی میدن پس گزینه چهارم میشه که گفته بود نه سریال پذیر تعارضی نه نمایی ولی سریال پذیر هست تحلیل بنده هم همینگونه بود و گزینه ی چهارم را زدیم. یه سوالی که دارم اینه آیا همه دفترچه ی F داشتند ![]() |
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - ahmad23 - 17 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ
آقای مدیر بخش : بنظر شما متوسط چند درصد بزنیم به مصاحبه دعوت میشیم؟ سطح سوالات رو به نسبت سال های قبل چجوری می بینید؟ در مورد ظرفیت پذیرش بنظر شما امسال بیشتر میشه؟ |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - x86 - 17 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ)ahmad23 نوشته شده توسط: آقای مدیر بخش : والا فکر می کنم که امسال تفاوتی با پارسال نداشته باشه، اگه میانگین ۳۵ به بالا بزنید فکر می کنم همه جا دعوت بشید. رتبتون هم فکر کنم کمتر از ۳۰ بشه. در مورد ظرفیت ها هم نظر خاصی ندارم. |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - kasadegh - 17 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ق.ظ)tapesh13 نوشته شده توسط: سلام بچه ها سلام برای موفقیت تو کنکور فقط خوندن کافی نیست و یه سری چیزای دیگه که در مورد خوب کنکور دادن هست رو هم باید بلد باشین در کل کنکور خیلی مسخره هست و اصلا بعضی ها در عین حال که سوادشون خوبه ولی نمی تونن خوب کنکور بدن به نظر من برای دوره دکترا اصلا کنکور معنی نداره دوره دکترا بیشتر پژوهش مهمه نه ساختمان داده و .... مثل تمام دانشگاهای خوب دنیا به جای کنکور هر دانشگاهی یا هر استادی یه سری شرایط داره و دانشجوها هم با توجه به رزومه خودشون به اون اساتید یا دانشگاها رزومه خودشونو می فرستن اونا هم انتخاب می کنن. در کل نا امید نباشین و فکر نکنین تنها گزینه شما موفقیت تو کنکور هست. |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - zahra_davoody - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ق.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ق.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: خوش به حالت من سه ماه از همه چی زدم اخرشم شد این من تخصصی ۲۲ تا زدم که رو بعضیاش خیلی شک دارم زبان سه تا زدم و استعدادم فک کنم همین ۱۶ تارو با یک ماه خیلی خوب زدی |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - mahsa_mb - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ق.ظ)selena92 نوشته شده توسط: سلام ، همگی خسته نباشید آیا این درسته ؟؟ سوال ماتریس جوابش رو گفتن این میشه {Min max {cik+ck+1j+di-1dj؟ (۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ)selena92 نوشته شده توسط: سوال زمانمهر تراکنشهای T1,T3 لغو میشن چون نوشتن بیهوده دارن بقیه تراکنشها اجرا میشهولی فکر کنم گزینه ای که گفته بود سریال پذیر نیست درسته |
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - zahra_davoody - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ب.ظ
سوال که شکل ارتباط فریند ها را در سیتم عامل کشیده بود و پرسیده بود این دو رویداد g و C همروند هستند یا نه و یا با ساعت lamport مشخص میشه جوابش چی بود ؟ من زدم همروند نیستند و با لمپورت مشخص نیست کسی یادش هست از سوالای زبان چند تاش جواب گزینه ۳ میشد؟؟؟ اصلا جواب گزینه ۳ داشت |
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - cou10 - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ
کوله پشتی صفر ویک NP-Hard هست نه NP-Complete سوال ماتریس، مگر هزینه ضرب ماتریس [tex]d_{i-1}d_kd_j[/tex] نیست؟! (چرا dk تو گزینه ها نیومده؟) |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - unknown! - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ
سلام دوستان خسته نباشید وامیدوارم همه نتیجه زحماتتون رو بگیرید و موفق باشید میشه لطف کنید بگید حالا که کنکور برگزار شد و سوالات رو دیدید با توجه به سوالات ،بهترین منبع برای هر درس که پیدا کردید چی بود ؟ چه منبعی رو برای هر درس توصیه میکنید ؟ ممنونم از لطف همگی |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - mino_ahmadi - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ
سلام این برداشت منه کتاب ساختمان که باید یعنی نباید مجبوری کتاب قدسی تمریناش و ششصد مسالشو بخونی. کتاب پایگاه داده Date یا جزوه یک استاد کامل بخونی بسه من Date رو استادمون تو آزاد درس می داد با فرشچی داشتم انصافا فقط چهارتا سوالشو ندیده بودم باقیش تکراری بود یعنی اگه استاد مباحث و گفته باشه پیچیده نی سیستم عامل نظری ندارم استادم بشیر بود و بدک نبود اما سوالات عجیب زیاد داشتم کتاب مجموعه سوالات آزمون هاش رو هم بخوای که فک کنم پوران بهترین گزینه باشه. واسه کلاس کنکور هم که توصیه می کنم جایی نری چون مبحثی نداره و کلاس خوبی هم نی اگر چه معتقدم اصلا عادلانه نیست کنکور گرفتن دکتری (۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ)unknown! نوشته شده توسط: سلام دوستان خسته نباشید وامیدوارم همه نتیجه زحماتتون رو بگیرید و موفق باشید |
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - sharareh_moradi - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ب.ظ
سیستم عامل یه سوال در مورد تحمل پذیری خطا بود k K+1 ۲K ۲K+1 کدوم میشد؟ |
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - mino_ahmadi - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ
دفترچه اومد ! اول ! |