رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی کنکور ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - ronaldo - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ب.ظ
مگه بوعلی شبکه داره ؟؟؟ کجای دفترچه زده ؟؟ منکه دفترچه رو زیر رو کردم ندیدم بوعلی شبکه داشته باشه !! |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - landless86 - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ب.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: مگه بوعلی شبکه داره ؟؟؟ تو دفترچه اصلی نبود . تو اصلاحیه بود . ۲ تا روزانه می گیره که یکیش منم .. دارم دنبال اون یکی می گردم .. یکی از شبانهها رو فعلا پیدا کردم ... از ۵ نفر ۲ تا مون مشخصیم !!!! |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - qaranqush - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ
به همه بچه های آی تی تبریک میگم علی الخصوص امیر کبیریها و مخصوصا شبکه ایها |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - uniquegirl - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ)qaranqush نوشته شده توسط: به همه بچه های آی تی تبریک میگم علی الخصوص امیر کبیریها و مخصوصا شبکه ایها شما خودتون شبکه امیر کبیر قبول شدید؟ |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - ssjj - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ ق.ظ
سلام تبریک به همه بچه های ای تی میخواستم بدونم واسه شبکه حدودا چه رتبه ای باید داشته باشیم؟ ممنون میشم یه راهنمایی بهم بکنیید |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - ronaldo - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ق.ظ
ضمن تبریک به همه زحمت کشایی که قبول شدن و نشدن و اوناییکه همدان قبول شدن، فقط بگم کرکره خندس، همدان خوش بگذره . |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - ارمان - ۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۳ ب.ظ
سلام و عرض تبریک به همه کسایی که خوشحال هستند منم ۷۱۰ و ۴۰۴ آیتی شده بودم شریف قبول شدم!!!! . . . . البته بین الملل کیش )))) دارم مخ باباهه رو میزنم که برم آخه خسته شدم از بس کنکور دادم و قبول نشدم(( کسی هست از اوضاع و شرایط و هزینه اونجا اطلاعاتی داشته باشه؟؟ |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - M.R.Y - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۴۰ ب.ظ
سلام اینجا ماشالا رتبهها بالاس آدم خجالت میکشه رتبشو بذاره اما منم ۱۷۲ گرایش ۱و ۴ ای تی شدم ای تی روزانه صنعتی ارومیه (البته ارومیه از شهرستانای دیگه برام اولویت داشت) |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - fallah_o68 - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ ب.ظ
من ۹۵ گرایش ۱و۴ بودم و تجارت اکترونیک علم و صنعت قبول شدم از دوستان کسی هم کلاسی نداریم؟؟؟ البته من با سهمیه نفرات برتر دانشگاه اصفهان شبکه را میارم آخه من کارشناسی IT اصفهان خوندم به نظرتون کدومشو برم؟؟؟؟؟ |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - mahdi_znt - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۴۶ ب.ظ
گرایش ۱و۴ - رتبه ۱۹۳ - تجارت الکترونیک قم - روزانه گرایش ۲و۳ - رتبه ۱۳۳ - هیچ رشته ای رو انتخاب نکردم |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - qaranqush - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۴۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ)qaranqush نوشته شده توسط: به همه بچه های آی تی تبریک میگم علی الخصوص امیر کبیریها و مخصوصا شبکه ایها من سال قبل قبول شدم البته هنوز وضعیتم تغییر نکرده به دانشجوی ارشد |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - landless86 - 11 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۱ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: ضمن تبریک به همه زحمت کشایی که قبول شدن و نشدن و اوناییکه همدان قبول شدن، فقط بگم کرکره خندس، همدان خوش بگذره .آقا ما همدانی بودیم و با رتبه ۸۷ زدم همدان ... مالک اشتر و بقیه شهرستانا به غیر از تهران هم قبول می شدم ... ولی گفتم چون سال اولشه و ظرفیتش هم کمه شاید خوب نمره بدن و سریع تموم کنیم !!! .. اگه کر کر خندس که ما هم هستیم ... من البته چون خودم همدان هستم در حال حاضر هم به قول شما دارم خوش می گذرونم .... |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - molai - 11 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ
[quote='ارمان' pid='40688' dateline='1314870807'] سلام و عرض تبریک به همه کسایی که خوشحال هستند منم ۷۱۰ و ۴۰۴ آیتی شده بودم شریف قبول شدم!!!! . . . . البته بین الملل کیش )))) دارم مخ باباهه رو میزنم که برم آخه خسته شدم از بس کنکور دادم و قبول نشدم(( کسی هست از اوضاع و شرایط و هزینه اونجا اطلاعاتی داشته باشه؟؟ سلام خوبین امیدوارم موفق باشی میگن ترم ۳میلیون شهریه شه |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - love4love - 13 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ ب.ظ
با تبریک به همه با رتبه ۱۰۲ و ۱۰۴ تو IT، فناوری اطلاعات پزشکی دانشگاه تهران روزانه قبول شدم . |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - baran23575 - 13 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ
منم تو نتایج اولیه بین الملل تهران قبول شدم پرسیدم از دانشگاه گفتن ترمی ۵ میلیون میشه البته اگر بین الملل شریف باشین شهریه ۵۰% تخفیف میخوره !!! البته تو نتایج نهایی مجازی شیراز -تجارت قبول شدم (نمیدونم برم یا نه؟ ) |