اموزش #C - نسخهی قابل چاپ |
اموزش #C - Menrva - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ق.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: راستش سایتا رو خیلیاشون یادم نیست .باید اموزشامو ببینم چجوریه.شما دقیقا چی مد نظرتونه؟؟برنامه نویسی وب و طراحی وب. درب در دنبال یادگیریش هستم یه اموزش خوب وعالی ک فقط روی اون اموزش تمرکز کنم |
RE: اموزش #C - MiladCr7 - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ق.ظ
بعدش Asp میخواین کار کنین یا PHP؟؟؟؟ |
اموزش #C - Menrva - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ق.ظ
php، php بهتره یا asp.net? |
RE: اموزش #C - MiladCr7 - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ق.ظ
هرکدوم مزایا و معایب خاص خودشونو دارن.بسته به علاقتون هم هستش.خیلیام هستن هر دو رو با هم بلدن |
اموزش #C - Menrva - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ق.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: هرکدوم مزایا و معایب خاص خودشونو دارن.بسته به علاقتون هم هستش.خیلیام هستن هر دو رو با هم بلدنممنون فکرکنم خیلی ها دنبال یادگیری وب هستند. هرموقع وقت داشتید براتون امکان داره اون اموزش هاروبزارین؟یااگه سخته که هرموقع سایت هارویادتون اومد اطلاع بدین. |
RE: اموزش #C - MiladCr7 - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ق.ظ
سعی میکنم یه کاریش کنم براتون |
اموزش #C - Menrva - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ق.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سعی میکنم یه کاریش کنم براتونواااااای مرسییییییییی خداعمرتون بده دستتون درد نکنه اگ بشه عالی میشه،من منتظر اطلاعتون هستم تشکر |
RE: اموزش #C - ava.ava - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ق.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: سلام واقعا خیلی تشکرررر ممنون میشیم اگر اونا رو هم تا جایی که براتون مقدوره بذارید برامون |
اموزش #C - hkma - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق.ظ
سلام بچه ها به نظرم اگه خانوم هستید اندروید کار کنید(خیلی راحت میتونید واسه خودتون پروژه تعریف کنید و بازارش هم خیلی زیاده.) و اگه آقا هستید وب و شاید در حال حاضر ASP.NET MVC داره تو بازار ایران اوج میگیره! اینجاها میتونید خیلی آموزش ها پیدا کنید learnfiles.com فیلم فارسی daneshjooyar.com فیلم فارسی ehsanavr.com همه رقمه dotnettips.info اینجا میشه خیلی چیزای خوبی پیدا کرد. |
RE: اموزش #C - ava.ava - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ)Nesyan نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: چرا نمیتونید دانلود کنید؟؟نمیدونم چرا نمیاره!!!! چندبارم امتحان کردم این صفحه برای من باز میشه اما دانلود که میزنم میره آپگرید میکنه |
اموزش #C - MiladCr7 - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ
سلام.فک کنم اگه بخواین همه فایل ها رو را هم دانلود کنید اول باید اپگرید کنید ولی اگه تک تک دان کنید مشکلی نداره |
RE: اموزش #C - peyman.rasouli - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ق.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: بعدش Asp میخواین کار کنین یا PHP؟؟؟؟ سلام دوست عزیز ممنون بابت فیلم های آموزش سی شارپ اگه لطف کنید و فیلم های ASP.NET رو برامون بزارید ممنون میشم با تشکر |
اموزش #C - yagmur0022 - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ب.ظ
ممنون از لطفت |
RE: اموزش #C - MiladCr7 - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ)peyman.rasouli نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ق.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: بعدش Asp میخواین کار کنین یا PHP؟؟؟؟ سلام.راستش یه اموزش ASp.net دارم که احتمال خیلی قوی رو نت هم پیدا نمیشه و به نظرم هیچ اموزشی رو دستش نمیاد هم از نظر نوع مباحثی که پوشش میده (خیلی کامله اخه) هم از نظر ساده توضیح دادن. ولی مشکل اینه حدود ۳ گیگ هستش |
اموزش #C - hkma - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ق.ظ
مهندس تو باید تکلیف خودتو با خودت مشخص کنی!!! اگه میخوای واسه خودت کار کنی اون دیگه به علاقت مربوطه (به نظرم برو python کار کن. خیلی لذت داره). ولی اگه میخوای برا بازار کار کنی چون asp.net تو ایران تقریبا رایگانه و تنها هزینش، هزینه ی هاست هست بازار خیلی میل بیستری بهش داره (بازار تهران رو میگم که اگه یه سر به سایت های کاریابی بزنی مشخصه!) ولی با این وضیت، من بعید میدونم شما تا چند ماه اینده هم به یه نتیجه عملی بررسی!!!!!!! پیشنهاد من اینه که فعلا زبان سمت سرور رو بیخیال شو! تا بخوای سمت کلاینت رو کار کنی واسه سمت سرورت به یه نتیجه ایی میرسی!!!!!!!!!!!!!!! |