|
|
اموزش سطح مقدماتی جاوا - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: اموزش جاوا - MiladCr7 - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ
سلام.اموزشاش خیلی روون هست.فک نکنم خیلی زبانتون بخواد قوی باشه.متوجه میشید اکثرشو |
|
اموزش مقدماتی جاوا - zahra_ce87 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۴ ب.ظ
ممنون دوست عزیز |
|
RE: اموزش مقدماتی جاوا - MiladCr7 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ
جلسه ۴۱ تا ۶۰ قرار داده شد |
|
RE: اموزش مقدماتی جاوا - MiladCr7 - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ق.ظ
کلیپ های ۶۱ تا ۸۷ قرار داده شد.تموم شد خدا رو شکر ![]() ![]() امیدوارم استفاده لازم از این کلیپ ها رو ببرید. البته اینم بگم این کلیپا سری دومی هم دارن (که مباحث پیشرفته تر رو میگه مثل Queue,Thread, Stack,.... ) .حالا اگه این کلیپا به درد بخور بودن و مایل بودید شاید بتونم اون سری دوم رو هم براتون اپلود کنم. موفق باشید دوستان |
RE: اموزش مقدماتی جاوا - mahyamk - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ق.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: کلیپ های ۶۱ تا ۸۷ قرار داده شد.تموم شد خدا رو شکر ممنون از زحماتتون خیلییی عالی میشه اگه مباحث پیشرفته ترم بزارین بازم ممنون |
RE: اموزش مقدماتی جاوا - ttm - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ب.ظ)mahyamk نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ق.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: کلیپ های ۶۱ تا ۸۷ قرار داده شد.تموم شد خدا رو شکر بازم ممنووووون از لطفتون
|
|
اموزش سطح مقدماتی جاوا - fas - 25 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ
سلام. ببخشید چه طور باید دانلود کنم؟ برای من فقط دانلود ilivid میاد! چیکارکنم؟ |
RE: اموزش سطح مقدماتی جاوا - MiladCr7 - 25 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ)fas نوشته شده توسط: سلام. ببخشید چه طور باید دانلود کنم؟ برای من فقط دانلود ilivid میاد! چیکارکنم؟ سلام.توی دانلود کدوم جلسه مشکل دارید؟؟؟ |
|
اموزش سطح مقدماتی جاوا - fas - 25 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
تقریبا چند تاشو امتحان کردم . عکسشو گذاشتم
|
|
RE: اموزش سطح مقدماتی جاوا - MiladCr7 - 25 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ
الان دوباره تست کنید ببینید درست نشده؟؟ |
|
RE: اموزش سطح مقدماتی جاوا - fas - 25 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ
[quote='miladcr7' pid='336565' dateline='1423941721'] الان دوباره تست کنید ببینید درست نشده؟؟ دست درد نکنه مهندس. درست شد
|
RE: اموزش سطح مقدماتی جاوا - MiladCr7 - 25 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ)fas نوشته شده توسط: دست درد نکنه مهندس. درست شدخواهش میکنم .امیدوارم براتون مفید باشه
|
|
اموزش سطح مقدماتی جاوا - M.Amin.M - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ق.ظ
واقعاً از اینکه زحمت کشیدی و این کار پسندیده رو انجام دادی تشکر می کنم. ما منتظر سری دومم هستیمااااا !!! بازم ممنون. |
RE: اموزش سطح مقدماتی جاوا - MiladCr7 - 29 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ق.ظ)M.Amin.M نوشته شده توسط: واقعاً از اینکه زحمت کشیدی و این کار پسندیده رو انجام دادی تشکر می کنم. سلام.سری دوم به اسم اموزش متوسط جاوا قرار داده شده |
|
RE: اموزش سطح مقدماتی جاوا - Densike - 01 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ق.ظ
واقعا ممنون |