|
|
چند درصد بزنیم قبول می شویم؟با چه امتیازی؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: چند درصد بزنیم قبول می شویم؟با چه امتیازی؟ - amirzareei - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۱ ب.ظ)omid93 نوشته شده توسط:گرایشش هم مهمه مثلا من دیدم حدود ۱۵۰ سیستم های هوشمند زنجان قبول شده و حدود۲۰۰ محاسبات علمی زنجان(25 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)zarch نوشته شده توسط: امید۹۳ سال قبل تا رتبه های حدود۱۲۰ که علامه قبول شدن فکر کنم ۱از ۱۲۰ تا ۱۵۰ تبریز و کرمان قبول شدن بعد یزد و زنجان بعد.... برا |
RE: چند درصد بزنیم قبول می شویم؟با چه امتیازی؟ - omid93 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ)amirzareei نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۱ ب.ظ)omid93 نوشته شده توسط:گرایشش هم مهمه مثلا من دیدم حدود ۱۵۰ سیستم های هوشمند زنجان قبول شده و حدود۲۰۰ محاسبات علمی زنجان(25 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)zarch نوشته شده توسط: امید۹۳ اره گرایش مهم است ولی فاصله هم مهم است مثلا کسی که ساکن فارس یا کرمان یا یزد است زنجان را هر گرایشی هم باشد شاید به شهر نزدیک تر ترجیح ندهد البته اختلاف این گرایشها خیلی زیاد است مثلا محاسبات علمی بیشتر برای کارشناسی ریاضی ها مناسب است فقط کسی که ارشد مهندسی دانش می خواند دکتری که ندارد برای دکتری چه رشته ای امتحان می دهد به چه رشته ای نزدیک است؟ |
|
چند درصد بزنیم قبول می شویم؟با چه امتیازی؟ - pk19000 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ
سلام من ۴۵ درصد اختصاصی ۱۵ درصد عمومی ۲۰ درصد زبان (تقریبا با ۱-۲ درصد بالا پایین) زدم رتبم زیر ۱۰ میشه؟ |
|
چند درصد بزنیم قبول می شویم؟با چه امتیازی؟ - zarch - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۵ ب.ظ
نمیدونم البته مهندسی دانش هم دور از دسترس نباید باشد تهران نشد خوارزمی . ان نشد علوم اقتصادی با وجود شبانه ها من بنظرم هر کی ازمون بده قبوله |
RE: چند درصد بزنیم قبول می شویم؟با چه امتیازی؟ - omid93 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ)pk19000 نوشته شده توسط: گرایش اول یا دوم؟ |
RE: چند درصد بزنیم قبول می شویم؟با چه امتیازی؟ - pk19000 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۹ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ)omid93 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ)pk19000 نوشته شده توسط: گرایش اول یا دوم؟ گرایش اول قبولی که تا رتبه ۲۰۰ رنجان برمیداره روزانه( خودم زنجانی ام) زیر ۱۰ یا حداکثر ۲۰ میخوام! |
RE: چند درصد بزنیم قبول می شویم؟با چه امتیازی؟ - baharkhanoom - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۰ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ)omid93 نوشته شده توسط: سلام سلام من کنکور ۹۳ نرم افزار شرکت کردم. اما علوم هم رفتم یه امتحان همینجوری دادم. تازه سر جلسه متوجه شدم که ای داد بیداد معماری و منطقی دیگه جر منابع نیست با این حال علوم رتبم ۲۷۰ شد و رفسنجان روزانه را اوردم البته نرفتم و یکسال محروم شدم ![]() سلام بچه ها کسی درصدای کنکور امسال علوم برای هردوگرایش را داره بزاره ببینیم با چه رتبه ها و درصدهایی امسال قبولی داشتیم؟ |
|
چند درصد بزنیم قبول می شویم؟با چه امتیازی؟ - pk19000 - 13 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۵۹ ب.ظ
این کارنامه من هست که رتبه ۱۳۴ شدم در کنکور ۹۴ گرایش اول. لینک دوتا کارنامه دیگه هم امروز گذاشتم که یکی ۱۰۱ هست و یکی ۹۸ و هردو الان در شهید بهشتی هستن. میتونید بین سه کارنامه مقایسه کنید. البته خودم هم سعی کردم یه مقایسه جزپی بذارم
|