تالار گفتمان مانشت
معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - doost4 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ق.ظ

نقل قول: گول لفظ سرکشی را نخورین خب در روش مبتنی بر وقفه همیشه همینظوره که تا دستگاهی اعلام وقفه کرد cpu میره سراغ بیت وضعیت دستگاهها تا بفهمه کی بوده وقفه داده تا بش برسه...

سلام. نه دوست عزیز. در روش programming I/O یا همون IO برنامه نویسی شده cpu مدام در حال سرکشی هست تا ببینه آیا دستگاهی وقفه داره یا نه. این مثال رو بارها تو درسامون نظیر اسمبلی معماری و سیستم عامل میزدن و اون رو به کلاس در تشبیه میکردن که استاد مدام داره تک تک از شاگردا میپرسه که شما سوالی دارید یا نه؟ و این سیک مدام ادامهداره که باعث اتلاف شدید وقت cpu میشه.
برعکس، نکته انحرافی سوال استفاده از کلمه "وقفه" بود. در روش مبتنی بر وقفه cpu به کار خودش میپردازه و هر دستگاه جانبی که نیاز داشت وقفه میفرسته. در این صورت هست که cpu تصمیم میگیره به وقفه رسیدگی کنه یا نه. که ربطی به اسن سوال نداشت.

RE: معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ

یعن جواب چی میشده؟
اشتباه نکنین من گفنم تا وقفه را دستگاه جانبی دادcpu میره ببینه کی بوده.نه اینکه هی سرکشی کنه کی وقفه داره..Huh

RE: معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - doost4 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ

(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط:  یعن جواب چی میشده؟
اشتباه نکنین من گفنم تا وقفه را دستگاه جانبی دادcpu میره ببینه کی بوده.نه اینکه هی سرکشی کنه کی وقفه داره..Huh

خب تو صورت سوال گفته بود مدام سرکشی میکنه. جواب میشه I/O programming - DMA

معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ق.ظ

اشباه برداشت کردید...توضیحاتمو با دقت بخونین..دوستامونم گفتن میشه وقفه و dma

معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - doost4 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ق.ظ

خب همون دیگه منم میگم دوستامون اشتباه کردن

RE: معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - karbar - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ب.ظ

(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ)doost4 نوشته شده توسط:  
(18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط:  یعن جواب چی میشده؟

خب تو صورت سوال گفته بود مدام سرکشی میکنه. جواب میشه I/O programming - DMA

اگر گفته باشه مدام سرکشی می کنه، به نظرم این جواب درسته. ولی یادم نمیاد که این جمله رو گفته بود یا نه. من همینو زدم کلی هم دقت کردم که گول سوال رو نخورم. حالا باید ببینیم جواب چی میشه.

معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ۲۲۹۹ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ

منم زدم DMA و Interupt

معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - thegreatcyrus - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ب.ظ

ولی من زدم interupt و puling و dma اخه دستگاه از طریق خط وقفه با cpu ارتباط برقرار می کنه ولی cpu کنترل رو مستقیما به dma نمی ده و می ره ببینه کی بش سیگنال وقفه فرستاده بعد کنترل رو می ده به dma. اشتباه می کنم ایا؟؟؟؟؟

RE: معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - binahayat - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ

بچه ها اون سوال نانو رو میشه یکی حل کنه؟
من به جواب نمی رسیدم

RE: معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Farzamm - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ

(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ)binahayat نوشته شده توسط:  بچه ها اون سوال نانو رو میشه یکی حل کنه؟
من به جواب نمی رسیدم

صورت سوال رو دارید؟

RE: معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - karbar - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ

(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ)binahayat نوشته شده توسط:  بچه ها اون سوال نانو رو میشه یکی حل کنه؟
من به جواب نمی رسیدم
جوابش میشد ۲۳ کیلو
اگر درست یادم باشه ۴۵۰ تا الگو داشت که لگاریتم اش میشه ۹
۳۲ تا هم هم سیگنال کنترلی بود.
[tex]32\times1000-9\times1000=23k[/tex]

RE: معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - doost4 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ

(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ)karbar نوشته شده توسط:  
(18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ)binahayat نوشته شده توسط:  بچه ها اون سوال نانو رو میشه یکی حل کنه؟
من به جواب نمی رسیدم
جوابش میشد ۲۳ کیلو
[tex]32\times1000-9\times1000=23k[/tex]

بله کاملا درسته. این سوال به قدری بد طرح شده بود که من اول فک میکردم تعداد سیگنالای کنترلی سیستم ۴۵۰ تاست. بعد از ۱۰ بار خوندن متوجه شدم که منظورش ۳۲تا بوده

معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - r3za - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ

(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ)doost4 نوشته شده توسط:  
(18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ)karbar نوشته شده توسط:  
(18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ)binahayat نوشته شده توسط:  بچه ها اون سوال نانو رو میشه یکی حل کنه؟
من به جواب نمی رسیدم
جوابش میشد ۲۳ کیلو
[tex]32 imes1000-9 imes1000=23k[/tex]

بله کاملا درسته. این سوال به قدری بد طرح شده بود که من اول فک میکردم تعداد سیگنالای کنترلی سیستم ۴۵۰ تاست. بعد از ۱۰ بار خوندن متوجه شدم که منظورش ۳۲تا بوده
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم,تنها خوبیش این بود که با ۴۵۰ تا سیگنال جواب تو گزینه ها نبود.

RE: معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - faza - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ

(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)r3za نوشته شده توسط:  
(18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ)doost4 نوشته شده توسط:  این سوال به قدری بد طرح شده بود که من اول فک میکردم تعداد سیگنالای کنترلی سیستم ۴۵۰ تاست. بعد از ۱۰ بار خوندن متوجه شدم که منظورش ۳۲تا بوده
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم,تنها خوبیش این بود که با ۴۵۰ تا سیگنال جواب تو گزینه ها نبود.

منم دقیقا همینطور!!!! شانس اوردیم ۴۴۵K تو گزینه ها نبود!

معماری کامپیوتر-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - doost4 - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ

بله میبینم که همه هم این مشکلو داشتن! خب چرا واقعا مثل آدم نمیات بگه. من دیگه کم کم نزدیک بود سوالو ول کنم برم فک میکردم اشتباهه