نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - maryam.roshan - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۳ ب.ظ
نظریه سوال دوم مستقل ار متن خطی میشد . چون رشته هایی که زبان تولید میکرد محدود بود که منظم میشد . که منظم مستقل از متن خطی میشه |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - artmiss - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: برای زبان Gکدام یک تصمیم پذیر نیست(الگوریتمی وجود ندارد) کدوم بود؟ من زدم متممش چون معلوم نیست مستقل از متن بشه یا نه!منم زدم متمم فقط گزینه ۳ بود دیگه! مبهمو زدم ۳ فک کنم سوال دوم مشخص بود که حساس به متن نمیشه و برای گمراه کردن بود ولی تو اون اوضاع واقعا حال دنبال کردنه رشته هاشو نداشتم. |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۳ ب.ظ)maryam.roshan نوشته شده توسط: نظریه سوال دوم مستقل ار متن خطی میشد . چون رشته هایی که زبان تولید میکرد محدود بودمنم همین فکرو کردم ولی وقتی S بازگشتی خودشو تولید میکنه اتفاقا نامتناهیه |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sntbrz - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: به نظر من که هیچکدوم مستقل از متن نبودن و مکمل همدیگه هم نبودن منم رو هر دو سوال باهات موافقم. گرامر حساس به متن بود ولی زبانش فقط a رو تولید میکرد. اون دو تا هم مکمل نبودن و هیچکدوم مستقل از متن نبودن |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - march1905s - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ
سوال اولش که گفته بود مبهم یا غیر مبهم میشد اونی که تواناش مخالفه هم بودن ! چطور میخوایید تشخصیص بدی از کدوم قانون بری ( ای کسی که میگی گزینه ۴ میشه ) سوال دومش گفته زبانه گرامر نه گرامر اگر زبان گرامر رو مینوشتید فقط یه کاراکتر a رو تولید میکرد ( حتی از گزینه ۴ سوال که گفته رشته ای تولید نمیکند میتونستید شک کنید به سوال ) و بخاطره همین خطی و مستقل از متن میشد گزینه ی مکمل هم میشد مکمل نیستند و هردو مستقل نیستند فکر کنم یادم نیست چه تجزیه تحلیلی کردم اون گزینه تصمیم پذیر هم میشد متمم اش ( همشون به طریقی باز مستقل از متن میشدن و تهی بودن مستقل از متن تصمیم پذیره ) ولی چون متمم اش امکان داره مستقل نباشه تصمیم پذیر نیست به نظرم در کل سوالات نظریه امسال اسون بود |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)march1905s نوشته شده توسط: سوال اولش که گفته بود مبهم یا غیر مبهم میشد اونی که تواناش مخالفه هم بودن ! چطور میخوایید تشخصیص بدی از کدوم قانون بری ( ای کسی که میگی گزینه ۴ میشه ) آقا من میگم بازگشتی داشت وگرنه خودم میدونم زبانو گفته |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - karbar - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:به نظر من فقط میشد رشته های a , aab رو تولید کرد که میشه منظم. پس مستقل و خطی(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)march1905s نوشته شده توسط: سوال اولش که گفته بود مبهم یا غیر مبهم میشد اونی که تواناش مخالفه هم بودن ! چطور میخوایید تشخصیص بدی از کدوم قانون بری ( ای کسی که میگی گزینه ۴ میشه ) |
نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m-kafiyan - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ
اولی ذاتا مبهم بود تمرین کتابه این نظر شخصیه منه اما ب نظرم دومین سوال هم تنها یک رشته تولید میکرد تو لول های بعدیش یک A میموند که هیچ جوری از بین نمیرفت چون قبلش a ای نبود که باهاش بگیریم و بریم به حالت بعدی نتیجه ای که من گرفتم که متناهی بود پس منظم میشد، دقتت کنید که گفته بود زبان گرامر چیه نه اینکه خود گرامر چیه خود گرامر حساس به متن بود اما زبان تولید شده با گرامر فرق داره. سوال آخر هم الفبا اگر a , b, c بود بله مکمل نبودن اما الفبا تنها a و b بود من ۱۰۰ بار الفباش رو چک کردم مطمئنم، و چون زمانی که رشته w1 با w2 مخالف باشه هم از لحاظ طولی میتونین مخالفت رو در نظر بگیرید هم از لحاظ رشته در نتیجه مکمل بودن هر جور حساب میکردی یعنی پوشش میدادن هم رو من زدم این سوال رو که اولی مستقل از متن هست دومی نیست و مکمل اند. حالا یکی بگه چند تا منفی زدم )) |
نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ
منم اونی که در اجتماعش میشد پیدا کرد A^n B^n C^n میشد ذاتا مبهم؟ منم زدم اولی مستقل از متن و دومی نه و مکمل گرامره رانوشتم حساس به متن..این اشتباهه؟ یه سوال دیگم بود که گرامر داده بود یادم نیست چی بود یکی از گزینه هاش این بود رشته تولید نمیکند این چی میشد؟ یادم نیست |
نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ق.ظ
منم همونو زدم که متممL ... ذاتا مبهمم درسته اونکه Wها مساوی بودن مستقل ازمتن نیست.واونیکی هست فکرکنم.ومکمل اند فقط گیرم اون گرامرست که سمت چپش همه چی داشت وزبانشو میخواست......زدم حساس به متن... کلا ۴ تا سوال بوود؟ |
نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ۲۲۹۹ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ
اولی مستقل از متن بود و دومی نبود و مکمل هم نبودند.(البته من سرجلسه خر شدم و گزینه ای رو که مکمل هم هستند زدم که مطمئنم غلطه) اون سوالم زبانش حساس به متن بود(زبان منظم زیرمجموعه حساس به متنه) |
نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ق.ظ
مطمینین؟ چرامکمل نیستن؟ الفبا aوb بودها...cنداشتها |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ۲۲۹۹ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط: مطمینین؟ |
نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ
اگهwباهم برابر باشن که میشه ab c ab نه c ab |
RE: نظریه زبانها و ماشین ها-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - madani426 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ب.ظ
دوستان اوون گرامر مستقل از متن بوود چون سمت راست یک غیر پایانه ۲غیر پایانه بود این یعنی افزایشی توو عکس توضیح داده شده [attachment=18025] |