تالار گفتمان مانشت
هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - faza - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ ب.ظ

تنها شرط لازم و کافی برای قابل قبول بودن اینه که h کوچکتر یا مساوی h* باشه. درست میگم؟ صفر شدنش که مشکلی نداره؟

RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sana70 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۶ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ)me_pro نوشته شده توسط:  
(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)sana70 نوشته شده توسط:  اون سوال قابل قبول بود یا نه؟سازگار که نبود

قابل قبولم نبود چون اون B ه H اش ۰ بود..

خوب به هرحال کوچکتر از هزینه واقعی بود!نبود؟

RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - shoaib.narimani - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۶ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ ب.ظ)faza نوشته شده توسط:  تنها شرط لازم و کافی برای قابل قبول بودن اینه که h کوچکتر یا مساوی h* باشه. درست میگم؟ صفر شدنش که مشکلی نداره؟

آره کاملا درسته
هر گره ای که H صفر داره لزوما هدف نیس
سوال گفته بود هدف گره G

RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - archer22 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ)me_pro نوشته شده توسط:  
(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)sana70 نوشته شده توسط:  اون سوال قابل قبول بود یا نه؟سازگار که نبود

قابل قبولم نبود چون اون B ه H اش ۰ بود..
خب این چه تناقضی با تعریف قابل قبول بودن داره؟

هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ziba.O - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۴ ب.ظ

منم زدم تنها قابل قبول

RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - me_pro - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ ب.ظ)faza نوشته شده توسط:  تنها شرط لازم و کافی برای قابل قبول بودن اینه که h کوچکتر یا مساوی h* باشه. درست میگم؟ صفر شدنش که مشکلی نداره؟

Angry غلط زدم .. درسته..

RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - shoaib.narimani - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ

بچه ها این سوال ارضا محدودیت AC3 چی میشد ؟

عقب گرد - بستگی دارد - توقف - اون یکی ک یادم نیس !

RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Elena_71 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)shoaib.narimani نوشته شده توسط:  بچه ها این سوال ارضا محدودیت AC3 چی میشد ؟

اینم ک هیجای کتابا نبود! من زدم توقف

RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - artmiss - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط:  اینم ک هیجای کتابا نبود! من زدم توقف

وقتی وسط اجراس و یکی از مقادیر تهی شده توقف نمیکنه که حداقل تا ریشه عقبگرد میکنه شاید با تغییر یکی از مقادیر بشه به اون گره مقدار مجاز داد پس به نظرم
عقبگرد میکنه

RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - vahidvahid - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ب.ظ

سازگاری یال هستش۰باید رنگ حذف کنیم و وقتی برای یه گره رنگ نماند و خالی شود بن بست است.

RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Manijeh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط:  
(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط:  اینم ک هیجای کتابا نبود! من زدم توقف

وقتی وسط اجراس و یکی از مقادیر تهی شده توقف نمیکنه که حداقل تا ریشه عقبگرد میکنه شاید با تغییر یکی از مقادیر بشه به اون گره مقدار مجاز داد پس به نظرم
عقبگرد میکنه

سوال دقیقا یادم نیست ... گفته بود وسط اجراست؟؟؟

هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - newwink - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ

من اون رو جواب ندادم، چون اگه همه عقب گرد ها رو انجام داده باشیم که دیگه راهی نداره و به بن بست میرسیم ولی اگه همه عقبگرد ها رو انجام نداده باشیم میتونیم باز عقب گرد کنیم و بستگی داره کجای الگوریتم باشیم.
دقیقا مثل dfs اگه به آخرین گره رسیده باشیم و به نتیجه نرسیده باشیم که دیگه عقبگردی وجود نداره و اگه آخرین گره (منظورم پایین ترین و سمت چپ ترین گره هست ) نباشیم میتونیم عقب گرد کنیم
بازم نمیدونم استدلالم درست بود یا نه ولی طبق همین نظریه من هیچ کدوم از گزینه هارو نزدم.

RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - me_pro - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)shoaib.narimani نوشته شده توسط:  بچه ها این سوال ارضا محدودیت AC3 چی میشد ؟

من فکر کنم عقببگرد میشد چون زمانی معلوم نیس و به جای الگوریتم ربط داره که تمام دامنه رو بررسی کرده باشه

هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Manijeh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ)newwink نوشته شده توسط:  من اون رو جواب ندادم، چون اگه همه عقب گرد ها رو انجام داده باشیم که دیگه راهی نداره و به بن بست میرسیم ولی اگه همه عقبگرد ها رو انجام نداده باشیم میتونیم باز عقب گرد کنیم و بستگی داره کجای الگوریتم باشیم.
دقیقا مثل dfs اگه به آخرین گره رسیده باشیم و به نتیجه نرسیده باشیم که دیگه عقبگردی وجود نداره و اگه آخرین گره (منظورم پایین ترین و سمت چپ ترین گره هست ) نباشیم میتونیم عقب گرد کنیم
بازم نمیدونم استدلالم درست بود یا نه ولی طبق همین نظریه من هیچ کدوم از گزینه هارو نزدم.

منم زدم بستگی داره توی کدوم مرحله باشیم ... استدلالم این بود که نمیدونیم وسط اجراییم یا اینکه تموم شده

ولی الان یادم نیست که صورت سوال گفته بود که وسط اجراست یا نه ... به شک افتادم

RE: هوش مصنوعی- مهندسی کامپیوتر ۹۴ - artmiss - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ ب.ظ

اتفاقا من به اینکه اول باشه یا وسط فکر کردم، ولی نوشته بود در حال اجرا!