تالار گفتمان مانشت
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Mahdi .Tahmouresi - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط:  بچه ها خسته نباشید اون سوال پایگاه که حداقل و حداکثر مجموع رو می خواست چی میشد?
سلام
دوست عزیز جواب می شد ۹ و ۲۴ علت هم بر می گشت به کلید خارجی و رابطه حذفش که وقتی یک فرد حذف می شد تمامی فاکتورهای مربوطه حذف می شد خوب تو بدترین حالت ما با حذف یک نفر همه ۱۵ فاکتور را از دست می دادیم که مجموع باقی مانده می شد ۹ رکورد و اگه با حذف آن فرد هیچ فاکتوری از دست نمی رفت(آنفرد هیچ فاکتوری نداشته) مجموع می شد ۲۴ رکورد.
موفق باشید

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - mousavi007 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ

من طراح سوالای طراحی و پیاده سازی رو گیر بیارم از لپ های صورتش دارش می زنم

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Elena_71 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ

اون گرامره نظریه هم که مستقل از متن نبود ?فک کنم حساس میشد

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - march1905s - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ب.ظ

مرگ‌ بر علم Sad((
سه تا جامع پارسه زیره ۱۰ بودم عملا سره جلسه مثل امریکا بودم ک هیچ غلطی نمیتونست کنه Big Grin
خاک برسرای اشغال پارسه ی احمق نمیتونست وقتتشو سره ازمونا تنظیم کنه ؟؟؟

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m.t - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط:  اون گرامره نظریه هم که مستقل از متن نبود ?فک کنم حساس میشد

منم زدم حساس به متن و غیر مستقل از متن چون سمت چپ رابطه بیش از یک متغیر داشت

اون w1cw2 رو من زدم مکمل نیستند و اولی مستقل بود و دومی وابسته

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - mohamad moo - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ

زبان و ریاضی مهندسی و محاسبات عددی کمتر کسی می توانست جواب دهد

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m.t - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ

منطقی یکی ۷, ۱ زدم که ساده سازیه بوده

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Mahdi .Tahmouresi - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ

آقا سئوال لیست دوسوی از ساختمان بنظرتون ایراد نداشت چون هر کدومو میرفتی یک آدرس از دست می رفت با توجه به اینکه ما فقط next[n] را داشتیم
سئوال سرشکنی هم فکر کنم جواب آقایون درج ۲ حذف ۱ باشه ولی من زدم درج ۱ حذف n دلیل
اینا که می گن درج ۲ یعنی یکی درج یکی ذخیره برای حذف اون یکی حذف هم برای گذاشتن جواب به سر لیست هست
اما نظر من این بود که با ۱ درج و با n حذف چرا که n-1برداشت داریم و با جکع با عنصر سر لیست و قرار دادنش در سر لیست میشه n که حتی بهینش n-1 هم می شه

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m.t - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ

اون تعداد صفرای f g چی میشد?

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - mousavi007 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ)Mahdi .Tahmouresi نوشته شده توسط:  
(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط:  بچه ها خسته نباشید اون سوال پایگاه که حداقل و حداکثر مجموع رو می خواست چی میشد?
سلام
دوست عزیز جواب می شد ۹ و ۲۴ علت هم بر می گشت به کلید خارجی و رابطه حذفش که وقتی یک فرد حذف می شد تمامی فاکتورهای مربوطه حذف می شد خوب تو بدترین حالت ما با حذف یک نفر همه ۱۵ فاکتور را از دست می دادیم که مجموع باقی مانده می شد ۹ رکورد و اگه با حذف آن فرد هیچ فاکتوری از دست نمی رفت(آنفرد هیچ فاکتوری نداشته) مجموع می شد ۲۴ رکورد.
موفق باشید
ما کلید اصلی رو که حذف نکردیم
بلکه در جدول دوم تمام رکوردهای اون رو حذف کردیم

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - mohamad moo - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ

فقط سیستم عامل راحت بود مابقی وای نگو..........

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Elena_71 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ

به نظرم مکمل بودن چون اولی برا w‎۱<w2 و w1‎>w2 مورد دوم w1‎=w2

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m.t - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ

من گفتم چون هیچ کدومشون لاندا رو نمی تونن تولید کنن پس نمی تونن مکمل باشن نمیدونم والا

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - MR.oracle - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ

زبانه که مکمل بود..اونم گرامره حساس به متن بود ولی لامصب نوشته بود زبان..یعنی زبانش احتمالش داشت مستقل از متن بشه..سوال سیستم اون ۲تا نخه اشتباه نبود؟یه سری اعداد بیشتر نمیداد

وایی از تخصصی هوش.چرا اینجوری بود؟؟

خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - march1905s - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ب.ظ

فلوید رو شدید رو گزینه دو و هر سه گزینه شک داشتم Sad نزدم
اون سواله حداکثر حداالاقل هم نزدم ترسیدم حداکثرش ۲۵ بود Sad
سوال نظریه هم اون گرامره فقط a تولید میکرد پس مستقل بود ، اون یکی هم مکمل نبودن