چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - IT93 - 08 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: ادغام kارایه مرتب با n عنصر با روشی شما گفتید میشه nk...ولی اگ با درخت انتخابی حلش کنیم میشه حداگثر n log k!!که بهتر از روش اوله! بلی بله ارتفاع درخت logn هست اما ما کاری به ارتفاع نداریم !! چون کافیه این کارو روی ارایه کنید! توجه کنید ک مقایسه ای در کار نیست فقط تقسیم و یافتن ریشه س چون ارایه مرتب بیده در هر بار تویه o(1 ریشه رو پیدا میکنم یعنی ب ازای عناصر غیر برگ باید ریشه مشخص کنید ک از n هم کمتر است ولی همین حدوداست هزینه کلی هم ک نوشتم براتون |
RE: چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - shamim_70 - 08 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ
اوکی من درمورد o(nبودنش توجیه شد! ولی درباره اون فرمول نه!ک گفتین: "به روش درخت انتخابی ک میشه K log k+n log k مجموع این هزینه میشه o(n log k" n log kماله ادغام k ارایه مرتب هست!!(ک یبار دیگ هم گفتم مربوط به درخت انتخابی هست))..اون یکی چیه؟ |
RE: چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - IT93 - 08 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: اوکی من درمورد o(nبودنش توجیه شد! Klogk ساخت مین هیپ اولیه هست ک در o(1 مین رو حذف میکنیم بعد دوباره یک عنصر دیگه به هیپ اضافه میکنیم باlogk هیپ رو شکل میدیم به تعداد عناصرت بجز ۳ باید این کارو کنی یعنی n-3بار یعنی (n-3) بار ک هر کدوم logk هزینه داره ک میشه nlogk |
RE: چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - shamim_70 - 08 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: اوکی من درمورد o(nبودنش توجیه شد! نمیدونم اصلااااا این فرمولتونو نمیتونم درک کنم!! اینی ک شما الان توضیح دادین ساخت minheap با روش درخت اتنخابی هست!درسته؟ من اینجور فهمیدم شما میگید ادغام کردن kتا لیست مرتب با روش minheap از[tex]O(n\: \log\: k)[/tex]هست و ساخت BSTمتوازن هم با یک لیست مرتب nعضوی هم میشه[tex]O(n)[/tex] در نتیجه:[tex]O(n) O(nlogk)=O(nlogk)[/tex]ک مرتبه خطی میشه!! درسته؟ |
RE: چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - IT93 - 08 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: اوکی من درمورد o(nبودنش توجیه شد! خطی بودن ک خطی هست! nlogn هم خطی هست . N هم خطی هست! Nlogk هم خطی هست و.... خطی بودن و بیخیال شید اصلا معیار خوبی نیست اینجا چیزی ک خطی نیست nبه توان x هست ک نمایی هست ببیند ۴n بزرگتر از n هست یا نه ? اصولا ۱ بزرگتر از ۴ هست پس ۴n بزرگتر از n هست ! اما همه اینها o(n هستن اما این ب این معنی نیست ک مساوی اند اما در یک حد و حدود هستن Nk هم چون k ی ضریب هست از n بزرگترها اما باز o(n هست !! و چون o(n کلا کوچکتر از nlogn هست کلا nk کوچکتر هست چرا چون kضریب هست ! اونی ک تویه نوت نوشتم ی روش ساده تره اون این هیپ سخت تره ی کم ولی یکی میشه جوباشون هر دوتا o(n هستن |
RE: چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - ریحان - ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ
جدی N لوگN خطیه؟ اخرش به نتیجه رسیدین؟ اگه بلی میشه از اول روال رو تا اخر مرتب و منظم توضیح بدین؟ ممنون |
RE: چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - IT93 - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: جدی N لوگN خطیه؟ سرکار خانوم nlogn و n نسبت بهم بصورت چند جمله ای بزرگتر نیستن پس بزرگتر است ولی نه بصورت چند جمله ای! یاین ک خطی هست یا نه کافیه ی حلقه for بنویسید اعداد رو بر اساس nlogn تولید کنید و اعداد رو اکسل بدید تا نمودار ترسیم کنه ببیند منحنی میشه یا خطی تویه اون نوت ی روش گفته شده بصورت مرتب از اول تا اخر .مبهم هست ? کجاش دقیقا ? بگید تا توضیح بدم |
RE: چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - IT93 - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۱ ب.ظ
مقایسه nlogn و n ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ مقایسه nlogn , n, n^2 . توجه کنید ک این سه تا نمودار هست در واقع nlogn و n روی هم افتادن (خاکستری و نارنجی). در مقایسه با فاصله شون با n به توان ۲ ک ابی هست. اینم کد: |
RE: چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - ریحان - ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ
ممنون ممنون میشم یکی از دوستان که جواب سوال تاپیک رو کامل میدونن توضیح مختصر و منظم بفرمایند |
RE: چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - shamim_70 - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ ب.ظ
با nlogkسه تا ارایه مرتب رو ادغام میکنیم میشه ی ارایه مرتب بعد با روش میانه گیری (روشی دوست عزیز زحمت کشیدن با شکل توضیح دادن)هربار میانه رو پیدا میکنی(چون ارایه مرتب هست پیدا کرد میانه و گذاشتنش توی ریشه از مرتبه ۱هس)پس nتا عنصرو میشه با مرتبه n(ک البته بیشتر از این مقدار میشه!)BSTرو ساخت !BSTهم متوازن درمیاد! |
RE: چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - afrooz-OMD - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: ممنون سلام همونطور که بچه ها گفتن با ادغام این سه آرایه مرتب با مرتبه nlog3 و میانه گیری از مرتبه n میشه این کار رو در کمتر از nlogn انجام داد درصورتی که سوال گفته حداقل هزینه لازم برای این کار nlogn هست تا این حد بدونین کافیه و لازم نیس خودتونو گیج کنید دوست عزیز موفق باشین ر: |
RE: چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - ریحان - ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ
ممنون.البته ادغام ۳ ارایه مرتب با N عنصر از مرتبه N هست چون فقط مقایسه داریم. بعد فکر کنم اومدن با جستجوی دودویی میانه پیدا میکنن و میذارن ریشه و به ترتیب درخت کامل جلو میرن که , و ریشه هست جمع اندیس اول و اخره تقسیم ۲ و چون N تا عنصره و ریشه ها کمتره N تاهستن پیدا کردن ریشه ها میشه از مرتبه کمتره N درسته؟ اصن لوگN نداریم چون فقط میانه ها رو میخوایم.هر میانه بامرتبه ۱ درنهایت با مرتبه N تعداد Nعنصر را در درخت BST متوازن درج میکنیم...درسته؟ |
RE: چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - ریحان - ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ
دوستان خوب جواب بدید نتیجه گیری شه.. |
RE: چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - IT93 - 15 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۵ ب.ظ
بیخیال من هماهنگ کردم نیاد این سوالد کافیه همین ک بدانید اگه ارایه بدن یعنی اعداد دونه دونه وارد نشن !هم bstهم heapرو میشه تویه n ساخت حفظ کنید بره |
RE: چرا درج n عنصر در درخت BST از مرتبه N است؟ - ali0281 - 15 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ
سلام چون اگه عناصر از قبل داشته باشی میتونی اول میانه عناصر با (۱)o میانه رو پیدا کنی بعد اول عنصر وسط بذاری ریشه حالا میانه قرار گرفته ریشه و رابطه بازگشتی میشه : T(n) = 2T(n/2)+1 که میشه از مرتبه n . n\2 واسه عناصر چپ راست . ۱ هم واسه بدست آوردن میانه |