تالار گفتمان مانشت
درخواست حل(هرس آلفا بتا) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: درخواست حل(هرس آلفا بتا) - Hamzeh.S - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ب.ظ

منم فکرمی کنم s بایدحذف بشه.چون مقدارمارودربهترین شرایط هم تغییرنمی ده.

RE: درخواست حل(هرس آلفا بتا) - ardaaalan - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ

خوب اینی که میگین درست .
s هر مقداری بگیره بازم گره شانس ما رو در شراسط برد قرار نمیده . هر دو مساوی (۵-) میشن .
دوستمون گفت که تو کتابا حذف نمیکنن . اینجا هم تو گزینه ها ذکر نشده
Big Grin
خوب پس باید فرض رو بر همین گرفت

RE: درخواست حل(هرس آلفا بتا) - Densike - 25 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ

(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ)ardaaalan نوشته شده توسط:  خوب اینی که میگین درست .
s هر مقداری بگیره بازم گره شانس ما رو در شراسط برد قرار نمیده . هر دو مساوی (۵-) میشن .
Big Grin

دوست عزیز این تست ماله کنکور نبوده ، این کتاب ها هم پر غلط هستن ... چون کتاب این اشتباه رو کرده به نظر من دلیل نمیشه ما هم همین اشتباه رو سر جلسه کنکور بکنبم ...

RE: درخواست حل(هرس آلفا بتا) - L3ic - 26 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ق.ظ

(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط:  
(25 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ق.ظ)L3ic نوشته شده توسط:  بنظر من حذف نمیشه
دلیلتون چیه؟
اون دایره عنصر شانسه و باید حساب بشه و فکر نکنم بشه هرسش کرد تازه اگه بشه بازم -۴ دلیلی برای حذف نمیشه

دلیلش اینه :
از سمت چپ بازیکن مین مقدار نسبی _۵ گرفته ... حالا میریم سمت راست ... مقدار -۴ رو میبینیم ، حالا الگوریتم اجرا میشه ... چون بازه داریم و بازیکن مین هست کمترین مقدار ممکن رو برای s تصور میکنه که -۶ هست ، خب با منهای ۶ و عناصر شانس حساب میکنه و میبینه حتی اگر s منهای ۶ باشه ، مقداری که بازیکن مین میگیره -۵ هست که بازیکن مین ها مقدار نسبی -۵ رو از قبل داشت ... پس حذفش میکنه

آخه من تو کتاب دیده بودم که گره های مساوی هرس نمیشه Big Grin
اما خوب طبق گزینه ها میشه حدس زد جواب چیه Big Grin
ولی مرسی Wink

RE: درخواست حل(هرس آلفا بتا) - nanajoon - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ

(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:  [quote='ardaaalan' pid='327052' dateline='1421342962']
خوب اینی که میگین درست .
Big Grin
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز این تست ماله کنکور نبوده ، این کتاب ها هم پر غلط هستن ... چون کتاب این اشتباه رو کرده به نظر من دلیل نمیشه ما هم همین اشتباه رو سر جلسه کنکور بکنبم ...
[/quote

در ازمون امروز (پارسه)این سوال اومده بود که فقط گره fحدف شده درستش هم اینه که f حدف شه دوستانی که میگن باید s م حذف یشه بهتره یه تجدید نظری بکنن بهتره برن در مورد عنصر شانش در حرس الفا بتا بیشتر مطالعه بفرمایند

RE: درخواست حل(هرس آلفا بتا) - alisahaf70 - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ

من که فک کنم v هم باید هرس شه چون اونطرفش -۶ هست پس اگر v=6 هم باشه میشه صفر که از مقدار ۰/۵ گره ماکس ریشه کمتره و باید هرس شه