|
|
درخواست حل(هرس آلفا بتا) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
RE: درخواست حل(هرس آلفا بتا) - Hamzeh.S - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ب.ظ
منم فکرمی کنم s بایدحذف بشه.چون مقدارمارودربهترین شرایط هم تغییرنمی ده. |
|
RE: درخواست حل(هرس آلفا بتا) - ardaaalan - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ
خوب اینی که میگین درست . s هر مقداری بگیره بازم گره شانس ما رو در شراسط برد قرار نمیده . هر دو مساوی (۵-) میشن . دوستمون گفت که تو کتابا حذف نمیکنن . اینجا هم تو گزینه ها ذکر نشده ![]() خوب پس باید فرض رو بر همین گرفت |
RE: درخواست حل(هرس آلفا بتا) - Densike - 25 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ)ardaaalan نوشته شده توسط: خوب اینی که میگین درست . دوست عزیز این تست ماله کنکور نبوده ، این کتاب ها هم پر غلط هستن ... چون کتاب این اشتباه رو کرده به نظر من دلیل نمیشه ما هم همین اشتباه رو سر جلسه کنکور بکنبم ... |
RE: درخواست حل(هرس آلفا بتا) - L3ic - 26 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط:(25 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ق.ظ)L3ic نوشته شده توسط: بنظر من حذف نمیشه آخه من تو کتاب دیده بودم که گره های مساوی هرس نمیشه ![]() اما خوب طبق گزینه ها میشه حدس زد جواب چیه ![]() ولی مرسی
|
RE: درخواست حل(هرس آلفا بتا) - nanajoon - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: [quote='ardaaalan' pid='327052' dateline='1421342962']-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوست عزیز این تست ماله کنکور نبوده ، این کتاب ها هم پر غلط هستن ... چون کتاب این اشتباه رو کرده به نظر من دلیل نمیشه ما هم همین اشتباه رو سر جلسه کنکور بکنبم ... [/quote در ازمون امروز (پارسه)این سوال اومده بود که فقط گره fحدف شده درستش هم اینه که f حدف شه دوستانی که میگن باید s م حذف یشه بهتره یه تجدید نظری بکنن بهتره برن در مورد عنصر شانش در حرس الفا بتا بیشتر مطالعه بفرمایند |
|
RE: درخواست حل(هرس آلفا بتا) - alisahaf70 - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ
من که فک کنم v هم باید هرس شه چون اونطرفش -۶ هست پس اگر v=6 هم باشه میشه صفر که از مقدار ۰/۵ گره ماکس ریشه کمتره و باید هرس شه |