سوالات پیرامون منبع ریاضی مهندسی - نسخهی قابل چاپ |
چه کتابی رو بخونیم - blackhalo1989 - 24 تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۴ ب.ظ
فصل مشتقات جزئی رو بخونید. مهمه. ازش سوال میاد. |
چه کتابی رو بخونیم - fatemeh-r - 24 تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۹ ب.ظ
از یک سوال که بیشتر نمیاد میاد؟ |
چه کتابی رو بخونیم - blackhalo1989 - 24 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ب.ظ
نمیدونم.فکر کنم ۹۰ ازش بیشتر از یه سوال اومد. حالا خودتون یه نگاه بندازید. |
چه کتابی رو بخونیم - fatemeh-r - 01 مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۱ ب.ظ
اره نگاه کردم ازش ۲ تا اومد بعدا میخونمش |
سوالات پیرامون منبع ریاضی مهندسی - fatemeh-r - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۱ ب.ظ
پارسه ریاضی جدید خیلی زیاده و منم رشتهام نرم افزاره غک نمی کنم اینقد که پارسه گفته واسه ما لازم باشه . دارم از مدرسان میخونم به نظر شما فقط مدرسان کافیه؟ میخام فقط مدرسان بخونم |
پارسه یا مدرسان؟ - mfXpert - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ ب.ظ
پارسه به غیر از این کتاب جدیده دو تا کتاب دیگه هم داره که یکیش درسه و اون یکیش فقط تست و جواب تشریحی داره.حجم این این دو تا کتاب رو هم از کتاب جدیده خیلی کمتره.اگه تونستید اون دو تا کتاب رو بخونید(این دو تا کتاب یک مقدار قدیمی هستن و معمولا فقط یه کسایی میدن که تو کلاس ریاضی مهندسی پارسه(دکتر معتقدی) ثبت نام کرده باشن) |
کتاب ریاضی مهندسی دکتر عبدالله شیدفر - javadjj - 22 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۰۷ ب.ظ
ریاضی مهندسی درسیه پر از نکته که همش هم تو کتابی مثل مدرسان اومده من سال قبل برای بعضی از سوالاتم به کتاب شیدفر مراجعه میکردم امام خوب زیاد توفیری نداشت البته تمرینهای خوبی با جواب داره برای تکمیل میتونی کار کنی |
کتاب ریاضی مهندسی دکتر عبدالله شیدفر - delta - 22 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۲۸ ب.ظ
فقط ریاضی پارسه به همراه تستهای سالهای پیشش بخون کافیه البته تستهاشا جند بار باید بزنی سوالات هم دیگه تکراری شده در واقع دست طراح سوال بسته شده میتونی با خوب خوندن تستها خوب جواب بدی |
کتاب ریاضی مهندسی دکتر عبدالله شیدفر - javadjj - 22 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ ب.ظ
به نظر من برای ریاضی مهندسی بین کتابهای پاسه،مدرسان و کتاب نصیر(کریمی) یکیو باید انتخاب کرد من باشم پارسه رو انتخاب میکنم چرا: راه حل های ریز و کامل در حل سوالات و توضیحات تشریحی خوب البته کیفیت مدرسان یا کریمی زیر سوال نمیره کتاب استاد کریمی هم خوبه اگه ریاضیت خوب باشه مطمئن باش پارسه عالی و کامله اگرم خیلی پایه ریاضیت ضعیفه کلا بی خیال شو |
چه کتابی رو بخونیم - tanar - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۱۶ ب.ظ
salam be nazaram riyazi mohandesi modaresan sharif az hamashoon behtare vali mabhase moshtagate joziesh kamel nist oon faslo az ketabe porane pajoohesh bekhooni mofagtari man sale 89 konkur dadam va riyazio khoob zade boodam vali amaro nakhoonde boodam age shoma hameye sarfaslaro bekhoonin moafag mishin ba tashakur nasiri |
RE: چه کتابی رو بخونیم - fatima1537 - 24 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۱۶ ب.ظ)tanar نوشته شده توسط: salam be nazaram riyazi mohandesi modaresan sharif az hamashoon behtare vali mabhabaلطفا فینگلیش ننویسید. |
RE: پارسه یا مدرسان؟ - tiradan - 24 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ ب.ظ
man ye pdf az parseh daram ke male sale 86 hastesh, male aqaye motaqedi. aya in khube bara khundan? hamin kafie? |
پارسه یا مدرسان؟ - mamat - 24 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۲۱ ب.ظ
دوست من tiradan با عرض خوشامدگویی لطفا از فونت فارسی استفاده کنید |
RE: چه کتابی رو بخونیم - tiradan - 24 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۳۰ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ب.ظ)delta نوشته شده توسط: من ریاضی مهندسی را به ۵ سوالش جواب صحیح دادم.جزوه پارسه با کتابش که فقط تست داشت کامل خوندم خیلی خوب توضیح داده اگه تو انتگرال و... هم مشکل داری به نظرم اول ریاضی ۱ را بخون چند تا تست ازش حل کن تا دستت تو مباحث اولیه باز بشه بعد ریاضی مهندسی را شروع کن من جزوه معتقدی رو دارم (۸۶ صفحه - سال ۸۶) این مناسب هستش؟ |
برای ریاضی مهندسی چه کتابی رو بخونیم - *farnaz* - 09 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ق.ظ
سلام بچهها ریاضیات مهندسی پارسه معتقدی چاپ ۸۶ با ۹۰ چقدر فرق داره من ۸۶ رو دارم لازمه ۹۰ رو هم تهیه کنم یا همون کافیه و اینکه کتاب پارسه بهتره یا نصیر از استاد کریمی |