|
|
سری دوم سوالات - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
سری دوم سوالات - Fardad-A - 19 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ب.ظ
کاربر summer-66 کاملا" درست میگویند. باید توجه کنید که معمولا" وقتی طراح میخواد بگوید دو گروه با هم فرق میکنند روی دو گروه اسم میگذاره مثلا" میگوید تیم A و تیم B. |
|
سری دوم سوالات - narges_r - 19 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ب.ظ
متوجه سوال شدم که دو تیم یکسان هستند و دو تیم باهم فرق ندارند فقط برام سوال پیش امد که اگر در سوال مطرح شده بود دوتیم باهم متفاوت هستند چه اتفاقی می افتاد؟! (۱۹ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ ب.ظ)summer_66 نوشته شده توسط:(19 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: این یعنی وقتی c(10,5 حساب میکنیم در واقع داریم تقسیم ۱۰ نفر بصورت دو گروه ۵نفره در دو گروه مجزا را حساب میکنیم و الان که در صورت سوال ذکر کرده دو گروه مساوی هستند باید بر فاکتوریل تعداد گروهها تقسیم کنیم؟ پس نباید به !۲ تقسیم کنیم!من هم از اول همینو گفتم دیگه!!! |
RE: سری دوم سوالات - Fardad-A - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۵۶ ق.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: متوجه سوال شدم که دو تیم یکسان هستند و دو تیم باهم فرق ندارند فقط برام سوال پیش امد که اگر در سوال مطرح شده بود دوتیم باهم متفاوت هستند چه اتفاقی می افتاد؟! اصلا"!۲ وقتی وارد ماجرا میشه که دو تیم یا دو گروه فرقی با هم نداشته باشند. یعنی اگه ده نفر به دو تیم الف و ب تقسیم بشوند جواب همان ترتیب ۵ از ده است..یا تعداد حالات انتخاب ۵ نفر از ده نفر. حالا اگه دو تیم اسمی نداشته باشند در محاسبه بالا یک تقسیم بر ۲ یا !۲ داریم چون حالاتی که دو تیم جابجا میشوند حالت جدیدی ایجاد نمیکنه. یعنی اگه A,B,C,D,Eدر تیم اول انتخاب شوند نتیجه میشه که F,G,H,I,Jبرای تیم دوم انتخاب بشوند. حالا یک حالت هم F,G,H,I,Jبرای تیم اول انتخاب میشوند و پنج نفر A,B,C,D,Eمیروند تیم دوم. اگه تیمها اسم نداشته باشند این دو حالت یکی است. این قاعده کلی است یعنی اگه میخواستیم ۹ نفر را به سه تیم سه نفره تقسیم کنیم جواب بصورت زیر میشد: (هر کار کردم نشد این برنامه فرمول نویسی را بالا بیارم. D![]()
|
|
سری دوم سوالات - Jooybari - 08 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ
با سلام و عرض پوزش بخاطر جواب دادن به ارسالی که چند ماه پیش مطرح شده بود و تشکر از دوستان بخاطر طرح و پاسخگویی، خواستم بگم توی جواب ۲تا سوال میخام بحث کنم: سوال ۲: نمیدونم چرا کسی برای این سوال توضیحی نداد. به نظر سوال ساده ای میاد ولی بخاطر جواب ندادن بچهها به شک افتادم.. انتخاب ۳ از ۱۰ برای رئوس مثلث. سوال ۵: به نظرم اگه جواب سوال بخاد n از ۲n باشه باید ۲n رنگ مهره مختلف داشته باشیم. به نظرم جواب میشه n+1. چون n+1 حالت بین ۰ تا n برای مهره های سیاه داریم و به ازای هرکدوم از حالات فقط ۱ حالت برای سفید. |