توصیه هایی برای داوطلبان با توجه به عوض شدن ضرایب - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
توصیه هایی برای داوطلبان با توجه به عوض شدن ضرایب - SIMAHUNTER - 19 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ
عجب داستانی شد...بابا بعضی درسارو که ما اصلا تو دانشگاهم پاس نکردیم...الان کمتر از ۳ ماه مونده من چیکار کنم با این همه منبع؟؟؟ با ظرفیتش مشکل داشتیم کلا زدن ترکوندنش ( حالا خودمو بکشم برا تجارت یا آیتی-آیتی که اونم معلوم نیس ظرفیتش چقدر کمتر میشه |
توصیه هایی برای داوطلبان با توجه به عوض شدن ضرایب - mfathizade - 19 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ
واقعا ممکنه دانشگاه شریف دیگه آی تی نگیره؟ |
RE: توصیه هایی برای داوطلبان با توجه به عوض شدن ضرایب - ttm - 19 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ
با سلام خدمت آقای جهانی من زبانم بد نیست ولی نمیدونم برای کنکور چطوری بخونم که درصد خوبی بزنم؟؟ تو آزمونای آزمایشی معمولا ۳۰میزنم ولی ۳۰ برای کنکور آزمایشی خیلی کمه... میشه راهنمایی کنید |
توصیه هایی برای داوطلبان با توجه به عوض شدن ضرایب - ali.it87 - 19 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ
هیچی دیگه،همش شده خر تو خری...سنجش هر غلطی دلش بخواد میکنه...دارن با سرنوشت یه عده بدبخت بازی میکنن...یعنی نشد یه کار اینا برنامه ریزی شده باشه.همه ی برنامه ریزی های چندین ماهه دانشجوها رو ریختن بهم... |
RE: توصیه هایی برای داوطلبان با توجه به عوض شدن ضرایب - maryamb70 - 19 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ
بچه ها به این فکرکنیم که این تغییرات برای همس...یعنی اگر شما نمیرسید کتابای جدیدو بخونید قطعا خیلیا الان همین شرایطو دارن عین خودم |
توصیه هایی برای داوطلبان با توجه به عوض شدن ضرایب - mcse2010 - 19 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
من فقط معماری و نظریه را میخونم.بی خیال بقیه |
توصیه هایی برای داوطلبان با توجه به عوض شدن ضرایب - pedram25teh - 20 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ق.ظ
به نظرم قبولی تو مهندسی کامپیوتر گرایش شبکه قبولیش راحت تر می شه نسبت به زمانی که تو آی تی بود از ۲نقطه نظر:دانشگاه هایی که مهندسی کامپیوتر می گرفتن هم امسال مجاب می شن که گرایش شبکه هم بگیرم پس ظرفیت بهتر می شه ۲ اینکه تنوع درس ها بیشتر می شه و نتیجه اینکه راحت تر می شه کنکور داد این نظر شخص خودم هست |
توصیه هایی برای داوطلبان با توجه به عوض شدن ضرایب - farnod3 - 20 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ
امسال چون اوضاع اینجوری شده احتمالا قبولی های عجیب غریبی اتفاق میفته همه اونایی که شبکه وامنیت بودن(۸۰% شون) آیتی هم (همینطوری الکیم که شده) امتحان میدن چون به موفقیتشون تو شبکه و امنیت شک زیادی پیدا کردن -ازطرفی بچه های هوشم الان وسوسه شدن دو تا گرایش شبکه امنیت بزنن تا اگه هوش نشد اون دوتا بشه. به نظر من کسی موفق تر که روی یه گرایش تمرکز بیشتری داشته باشه. |
توصیه هایی برای داوطلبان با توجه به عوض شدن ضرایب - shishabori - 20 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ
یکی شب میخوابه صبح پا میشه میگه چیکار کنیم نواور بشیم. بریم ای تی رو دست کاری کنیم . یعنی واقعا یه عده که یکسال خوندن رو بدبخت کردن رفت. تنها چیزی که ارزش نداره وقت و سرنوشت جوناس من میخوام برای سال دیگه بخونم ولی هیچ تضمینی نیست یه دفعه دیدی شبکه رو گذاشتن زیر مجموعه کشاورزی یا ابیاری گیاهان دریایی!!! |
توصیه هایی برای داوطلبان با توجه به عوض شدن ضرایب - leilaeb - 20 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ق.ظ
دوستان من هر چی دفترچه رو نگاه میکنم ضریب زبان رو زده ۱ چرا همش میگین ۲ بد بخت شدم که |
RE: توصیه هایی برای داوطلبان با توجه به عوض شدن ضرایب - bahman2000 - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ
(۲۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ق.ظ)leilaeb نوشته شده توسط: دوستان من هر چی دفترچه رو نگاه میکنم ضریب زبان رو زده ۱ چرا همش میگین ۲بله یک هستش منتها دیگه اون یک سال قبلی نیستش.اگه به خاطر داشته باشید سال گذشته ضرایب به صورت زیر بودند: زبان ۱ ریاضی ۲ مشترک ۴ تخصصی ۴ برای امسال هم : زبان ۱ ریاضی ۱ مشترک ۲ تخصصی ۲ حال اگه همه ی ضرایب امسال رو ضرب در دو کنین: زبان ۲ ریاضی ۲ مشترک ۴ تخصصی ۴ حال فکر کنم متوجه بشید که تنها ضریبی که امسال نسبت به سال گذشته تغییر کرده مربوط به درس زبان هستش. |
توصیه هایی برای داوطلبان با توجه به عوض شدن ضرایب - artmiss - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ
من موندم کدوم آدم احمقی به این نتیجه رسیده که ضریب زبان و ریاضی باید یکی باشه ریاضی با اون ۴ تا غول و فقط ۱۶ سوال زبان با ۳۰ سوال ... اصلا با عقل جور در نمیاد که یکی باشن. |
توصیه هایی برای داوطلبان با توجه به عوض شدن ضرایب - سارا رجب زاده - ۲۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ
در سمت تو ام.....دلم نگران....دستم لرزان...چشم باران روزم را با دیپلماسی پاگشا میکنم ... هر مدیری که می اید...پنجره ها بسته می شوند... هر بار نام سنجش را میبرم ... ماه در دهانم هزار تکه می شود... کاش من همه بودم با همه دهان ها اعتراض میکردم!!!... |
RE: توصیه هایی برای داوطلبان با توجه به عوض شدن ضرایب - tanhatarin - 20 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ
(۱۹ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ ب.ظ)tahereh_abbasi نوشته شده توسط:(19 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)am_1370 نوشته شده توسط: دوستان اگر کلا ریاضی رو صفر بزنیم تاثیر زیادی توی رتبه داره؟ =================== تقریبا نابود میشد |