تالار گفتمان مانشت
اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه ها از شهریورماه - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه - luna - 12 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۳ ب.ظ

انتخاب واحد ۵ ۶ روز بعد بود! شروع رسمی کلاسام از ۲۷‌ام بود.

اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه - blackhalo1989 - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ

همه هم واقعا ۲۷ام اومدن؟

RE: اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه - Br2012 - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ

(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  همه هم واقعا ۲۷ام اومدن؟

حالا اونش مهم نیست نتیجه مهمهBig Grin

RE: اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه - luna - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۰ ب.ظ

اکثرا اومده بودن! ولی خوب خیلی اهمیتی نداشت چون کلا تو دانشگاه ما خیلی کسی به حضور غیاب اهمیت نمی ده و خیلیا اصلا سر کلاس نمیان!

RE: اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه - nimaaa - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۹ ب.ظ

(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۰ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  اکثرا اومده بودن! ولی خوب خیلی اهمیتی نداشت چون کلا تو دانشگاه ما خیلی کسی به حضور غیاب اهمیت نمی ده و خیلیا اصلا سر کلاس نمیان!
به نظرم جمله شما دارای تناقضه Big Grin البته اگه منظورتون فقط جلسه اول نباشه .
پس ارشدم ۲ در می کنند !!! اگه حضورغیاب نمی کنند که عالیه‌، هورا پیچوندن بازم شروع شد Big Grin

RE: اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه - luna - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۵۴ ب.ظ

(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۹ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط:  
(13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۰ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  اکثرا اومده بودن! ولی خوب خیلی اهمیتی نداشت چون کلا تو دانشگاه ما خیلی کسی به حضور غیاب اهمیت نمی ده و خیلیا اصلا سر کلاس نمیان!
به نظرم جمله شما دارای تناقضه Big Grin البته اگه منظورتون فقط جلسه اول نباشه .
کجاش تناقض داره! خیلی واضحه که! منظورم دقیقا کل ترمه! ولی خوب جلسه اول بچه‌ها مثل شما فکر می کردن که نمیشه ارشد رو پیچوند اینه که اومده بودن همه!

اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه - delta - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۹ ب.ظ

کلاسای امسال فکر کنم ۲۶ شهریور شروع بشه

اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه - nimaaa - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ب.ظ

کاشکی می دانستیم که صنعت پارادوکس زیباترین صنعت ادبیه !!
من از یکی شنیدم که جدیدا قانونی اومده که دانشجوی ارشد باید ۴ روز در هفته بره دانشگاه‌، مثلا اگه حتی یه ترم هم ۸ واحد داشته باشه تو ۴ روز تقسیم میشه؟؟؟؟
اما فکر نمی کنم منطقی باشه !!

RE: اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه - luna - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۴۱ ب.ظ

(۱۲ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۹ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:  تقویم دانشگاه امیرکبیر( واحد تحصیلات تکمیلی )رو دیدم‌، زده ثبت نام و انتخاب واحد روز سه شنبه ۱۵ تا چهارشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ و تاریخ شروع کلاس‌ها ‌، شنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ . اگه این طوری باشه سنجش تا قبل از ۱۵ شهریور نتایج رو اعلام کرده . پس این خبر درسته .

جوابا هفته اول شهریور میاد!
(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط:  کاشکی می دانستیم که صنعت پارادوکس زیباترین صنعت ادبیه !!
من از یکی شنیدم که جدیدا قانونی اومده که دانشجوی ارشد باید ۴ روز در هفته بره دانشگاه‌، مثلا اگه حتی یه ترم هم ۸ واحد داشته باشه تو ۴ روز تقسیم میشه؟؟؟؟
اما فکر نمی کنم منطقی باشه !!
من کلا خیلی به صنایع ادبی علاقه ای ندارم!
نه این طوری نیست! کلاسا رو هر جور بخواین بر میدارین! ولی ممکنه منظورش حضور در آزمایشگاه های تخصصی باشد که خوب تو شریف الانم خیلی از آزمایشگاه‌ها همین طورن.

اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه - nimaaa - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۳ ب.ظ

و این هست تهاجم فرهنگی که مارا از صنایع ادبیمان دور کرده است .
یکی از دوستام میگفت جدیدا سخت گیری میکنند و نمیشه پایان نامه رو با استادای گرایش دیگه برداشت و حتما باید همون گرایش باشه مثلا من که معماریم نمی دونم میتونم با استاد شبکه پایان نامه بردارم یا نه !

RE: اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه - luna - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۸ ب.ظ

(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۳ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط:  و این هست تهاجم فرهنگی که مارا از صنایع ادبیمان دور کرده است .
من به صنایع ادبی خارجی‌ها هم علاقه ای ندارم!

در مورد پایان نامه هم باید ببینید چه دانشگاهی قبول می شید بعد تو لیست اساتید دپارتمانتون ممکنه استادایی که شبکه کار می کنند هم باشند.

اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه - blackhalo1989 - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ ب.ظ

۹ واحد رو تو چند روز میشه برداشت؟
در چه حد وقت آزاد داریم؟میشه در کنار درس یه کار دیگه هم انجام داد؟مثلا کار کرد یا کلاس زبان رفت؟چون من از یکی شنیدم که میشه ولی یکی دیگه میگفت ۲ ترم اول فقط باید درس خوند و برای کار دیگه وقت نیست.

RE: اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه - luna - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۰۰ ب.ظ

(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  ۹ واحد رو تو چند روز میشه برداشت؟
در چه حد وقت آزاد داریم؟میشه در کنار درس یه کار دیگه هم انجام داد؟مثلا کار کرد یا کلاس زبان رفت؟چون من از یکی شنیدم که میشه ولی یکی دیگه میگفت ۲ ترم اول فقط باید درس خوند و برای کار دیگه وقت نیست.
۹ واحد رو بستگی به روزهایی که خودتون انتخاب می کنید در ۲ یا ۴ روز! البته در شرایطی استثنایی در ۳ روز هم امکانش هست!
اگه بیابن شریف به احتمال زیاد وقت آزاد ندارین! اگر هم داشته باشید خیلی وقتتون کمه!

اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه - saba_1984 - 14 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ق.ظ

میشه ۱۲ واحد هم گرفت ؟ اصلا میدن ؟

RE: اغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها از شهریورماه - luna - 14 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ب.ظ

(۱۴ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ق.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط:  میشه ۱۲ واحد هم گرفت ؟ اصلا میدن ؟

بستگی به دانشگاهتون داره! البته فکر می کنم همه جا بشه تا ۱۵ واحد برداشت ولی خوب بعضی از دانشگاه‌ها میگن ۳ تا درس بردارید بعضی از دانشگاه‌ها می گن حتما ۴ تا درس هر ترم بردارید که یک ساله درستون تموم شه! کلا به سیاست دانشگاهتون مربوط میشه!