![]() |
ضرب و تقسیم مانتیس ها در یکدیگر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: ضرب و تقسیم مانتیس ها در یکدیگر - ziba.O - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط:از تو جزوه استاد یوسفی پیدا کردم حل شد مشکلم مرسی. معماری چقدشو خوندین؟با برنامه ی آزمونا پیش میرین؟(10 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: جزئیات این قسمتشو میخواستم نمیتونم به اون جواب نهایی برسم.ببینید ۴ رقم ۴ رقم جدا کنید و توی مکمل ۲ حساب کنید.هیچ نکته خاصی هم نداره.اگر هم میخواین براتون بنویسم |
RE: ضرب و تقسیم مانتیس ها در یکدیگر - MiladCr7 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:والا یه بار تابستون خوندم.هنوز فرصت نکردم دوباره بخونم(10 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط:از تو جزوه استاد یوسفی پیدا کردم حل شد مشکلم مرسی. معماری چقدشو خوندین؟با برنامه ی آزمونا پیش میرین؟(10 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: جزئیات این قسمتشو میخواستم نمیتونم به اون جواب نهایی برسم.ببینید ۴ رقم ۴ رقم جدا کنید و توی مکمل ۲ حساب کنید.هیچ نکته خاصی هم نداره.اگر هم میخواین براتون بنویسم |
RE: ضرب و تقسیم مانتیس ها در یکدیگر - ziba.O - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط:(10 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:والا یه بار تابستون خوندم.هنوز فرصت نکردم دوباره بخونم(10 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط:از تو جزوه استاد یوسفی پیدا کردم حل شد مشکلم مرسی. معماری چقدشو خوندین؟با برنامه ی آزمونا پیش میرین؟(10 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: جزئیات این قسمتشو میخواستم نمیتونم به اون جواب نهایی برسم.ببینید ۴ رقم ۴ رقم جدا کنید و توی مکمل ۲ حساب کنید.هیچ نکته خاصی هم نداره.اگر هم میخواین براتون بنویسم پس انشالله امسال جزء رتبه هایین. ![]() |
RE: ضرب و تقسیم مانتیس ها در یکدیگر - MiladCr7 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(10 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط:(10 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:والا یه بار تابستون خوندم.هنوز فرصت نکردم دوباره بخونم(10 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط:از تو جزوه استاد یوسفی پیدا کردم حل شد مشکلم مرسی. معماری چقدشو خوندین؟با برنامه ی آزمونا پیش میرین؟(10 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: جزئیات این قسمتشو میخواستم نمیتونم به اون جواب نهایی برسم.ببینید ۴ رقم ۴ رقم جدا کنید و توی مکمل ۲ حساب کنید.هیچ نکته خاصی هم نداره.اگر هم میخواین براتون بنویسم والا خودم که بعید میدونم کلا قبول شم ولی خدا از دهنتون بشنوه ![]() |
RE: ضرب و تقسیم مانتیس ها در یکدیگر - ziba.O - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ
بازم تشکر که به کمکم رسیدین.ممنون تا مشکله بعد خداحافظ ![]() |
RE: ضرب و تقسیم مانتیس ها در یکدیگر - MiladCr7 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ
خواهش میکنم |