|
|
۳۰۶ مهندسی فناوری اطلاعات - دانشگاه تحصیلات تکمیلی وفناوری پیشرفته کرمان - روزانه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
RE: 306 مهندسی فناوری اطلاعات - دانشگاه تحصیلات تکمیلی وفناوری پیشرفته کرمان - روزانه - shamim_70 - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ب.ظ
بهتون تبربک میگم تعریف دانشگاه های تحصیلات تکمیلی رو خیلی شنیدم. خودمم کرمانیم...کرمان شهرخوبیه اصلا نگران نباشید. موفق باشید فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk |
|
۳۰۶ مهندسی فناوری اطلاعات - دانشگاه تحصیلات تکمیلی وفناوری پیشرفته کرمان - روزانه - shahram.nasaji - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ
من لیسانسم رو دانشگاه شهید باهنر کرمان بودم زمانی که ما اونجا درس میخوندیم استادهای خوبی نداشت اکثراً فوق لیسانس های تازه فارغ التحصیل شده بودن و بعضی ها اصلاً لیسانس بودن تنها استادی که مدرک دکترا داشتن یک نفر بودن آقای دکتر رضوی ابراهیمی از تهران میومدن یک ترم فقط ولی اینکه اساتید شهید باهنر کرمان با تحصیلات تکمیلی یکی هستن رو خبر ندارم از لحاظ شهریت هم شهر بدی نیستش. برای دو سال دانشجوئی خوبه خوش میگذره |
|
۳۰۶ مهندسی فناوری اطلاعات - دانشگاه تحصیلات تکمیلی وفناوری پیشرفته کرمان - روزانه - sarehkar - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ
منظور من امکانات بود بهتون بد نمیگذره خیالتون راحت منم تعریف تحصیلات تکمیلی رو زیاد شنیدم کاش یک نفر از بعثت خبر داشت :( |
|
RE: 306 مهندسی فناوری اطلاعات - دانشگاه تحصیلات تکمیلی وفناوری پیشرفته کرمان - روزانه - delnian - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۷ ب.ظ
از همه دوستان کرمانی برای اطلاعاتشون متشکرم. مطمنا دوستم مردم کرمان رو درس مثل دوستان کرمانی مانشتی باصفا خواهد دید. بازم متشکرم
|
|
RE: 306 مهندسی فناوری اطلاعات - دانشگاه تحصیلات تکمیلی وفناوری پیشرفته کرمان - روزانه - farnod3 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ
[quote='abibib' pid='294209' dateline='1408983997'] با تبریک به دوستان مانشتی که بهتر از من نتیجه گرفتن با عرض تبریک دوست عزیز فک کنم جای خوبی باشه یکی از دوستان من همونجا قبول شده تو رشته برق -مخابرات رتبه منم۴۶۵ شده بود با درصدهای :زبان سفید -مشترک ۲۲-تخصصی ۳۸-مبانی ۵۷-معماری -۶ دانشگاه قبولیم مجازی گیلان |