تالار گفتمان مانشت
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - chahianm - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ

دوست منم ۲۵۹ روزانه نرم الزهرا

RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - p.beyzaie - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ

آفرین بر شما
ممنون از زحماتتون

فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - bhzbbs_32 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۱ ب.ظ

سلام
رتبه ۲۶۲ معماری کامپیوتر قبولی در روزانه دانشگاه نوشیروانی بابل

فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - eng_majid - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ

۱۶۰ نرمافزار اصفهان رو هم بزن به نام ما

RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - hamedmehdihamed - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ

آفرین،
جدا از هر چیزی از اینکه اسممون تو تالار مشاهیر Big Grin مانشت ثبت میشه خودش خیلییه

RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - abji22 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۶ ب.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:  عاغا منم غیرانتفاعی پویش قم قبول شدم با رتبه ١٨٥٠
خداروشکر راضی ام
هم کارم درست شد هم دانشگاهم
جفتشم تو یه شهر
خداروشکر
..........!!!
خییییییییلی مبارکه

همگی خیلی خییییییلی مبارکه از دیدن اسمتون خیییییییلی خوشحال شدم

فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - omidranjbar - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ب.ظ

در حق کسی اجحاف نشده فقط رتبه ها به دلیل تغییر ضرایب واقعی تر و هم پوشانی کمتر شده و حتی ظرفیتا بالاتر هم رفته به نسبت پارسال. :-)

RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - mohammad 1 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ

منم ۵۱۰ معماری هستم روزانه محقق اردبیلی قبول شدم اگه خواستید اضافه کنید

RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - miss_mx - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ

سلام
۲۰۰۶ نرم افزار غیرانتفاعی دیلمان لاهیجانSmileخوشحالم

RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - khayyam - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ)mohammad 1 نوشته شده توسط:  منم ۵۱۰ معماری هستم روزانه محقق اردبیلی قبول شدم اگه خواستید اضافه کنید

شهر خوبی قبول شدی دانشگاه بغل دریاچه !!! ... تبریک

RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - shazde kuchulo - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ

منم ۴۳ نرم افزار صنعتی امیرکبیر روزانه

RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - abji22 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ ب.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:  
(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:  نمیدونم امثال چه اتفاقی افتاده...

اونوقت یکی نیست بگه این "امثال"ی که نوشتی یعنی چی؟ فکر نمی کنید منظورم "امسال" بود؟؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin املام خیلی داغونه، خوبه خودم متوجه شدم زود Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

منم متوجه شدم ولی نخواستم به روت بیارم!!!

فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - ldns0098 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ

موفق باشن انشالله. Smile

فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - mhma_1367 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ

قربونت هر موقع پی دی اف رو آپدیت کردی همراش ورژن رو هم بنویس که بدونیم کجائیم.

RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - sepanta89 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ

رتبه ۴۳۸ معماری باهنر کرمان روزانه