|
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - chahianm - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ
دوست منم ۲۵۹ روزانه نرم الزهرا |
|
RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - p.beyzaie - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ
آفرین بر شما ممنون از زحماتتون |
|
فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - bhzbbs_32 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۱ ب.ظ
سلام رتبه ۲۶۲ معماری کامپیوتر قبولی در روزانه دانشگاه نوشیروانی بابل |
|
فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - eng_majid - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ
۱۶۰ نرمافزار اصفهان رو هم بزن به نام ما |
|
RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - hamedmehdihamed - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ
آفرین، جدا از هر چیزی از اینکه اسممون تو تالار مشاهیر مانشت ثبت میشه خودش خیلییه
|
RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - abji22 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۶ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: عاغا منم غیرانتفاعی پویش قم قبول شدم با رتبه ١٨٥٠خییییییییلی مبارکه همگی خیلی خییییییلی مبارکه از دیدن اسمتون خیییییییلی خوشحال شدم |
|
فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - omidranjbar - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ب.ظ
در حق کسی اجحاف نشده فقط رتبه ها به دلیل تغییر ضرایب واقعی تر و هم پوشانی کمتر شده و حتی ظرفیتا بالاتر هم رفته به نسبت پارسال. :-) |
|
RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - mohammad 1 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ
منم ۵۱۰ معماری هستم روزانه محقق اردبیلی قبول شدم اگه خواستید اضافه کنید |
|
RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - miss_mx - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ
سلام ۲۰۰۶ نرم افزار غیرانتفاعی دیلمان لاهیجان خوشحالم
|
RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - khayyam - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ)mohammad 1 نوشته شده توسط: منم ۵۱۰ معماری هستم روزانه محقق اردبیلی قبول شدم اگه خواستید اضافه کنید |
|
RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - shazde kuchulo - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ
منم ۴۳ نرم افزار صنعتی امیرکبیر روزانه |
RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - abji22 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: نمیدونم امثال چه اتفاقی افتاده... منم متوجه شدم ولی نخواستم به روت بیارم!!! |
|
فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - ldns0098 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ
موفق باشن انشالله.
|
|
فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - mhma_1367 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
قربونت هر موقع پی دی اف رو آپدیت کردی همراش ورژن رو هم بنویس که بدونیم کجائیم. |
|
RE: فایل pdf قبولیهای ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - sepanta89 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ
رتبه ۴۳۸ معماری باهنر کرمان روزانه |