تالار گفتمان مانشت
درخواست جابه جایی دانشگاه - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - نازین - ۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ق.ظ)matias نوشته شده توسط:  
(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ب.ظ)mahsanaderi نوشته شده توسط:  سلام مرسی از پست خوبتون
منم نرم شریف شبانه هستم (آموزش محور)
دوست دارم با یه روزانه صنعتی اصفهان یا اصفهان جابه جا بشم
شاید انتقال از روزانه به شبانه امکان داشته باشه یا نه رو نمی دونم
شاید یکی پیدا باشه که دانشگاههای اصفهان باشه و بخواد شریف درس بخونه و هزینه اش براش مهم نباش!!!

قطعا پیدا میشه فردی که بخواد به هر قیمتی شریف باشه

(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط:  
(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ق.ظ)matias نوشته شده توسط:  با توجه به اینکه نتایج اومده و کارنامه نهایی و شهرهای دیگری که در اولویتهای بعدی قبول شدید ۸ شهریور اعلام میشه..

سلام ببخشین یه سوال داشتم توی اون کارنامه ۸ شهریور اولویتهای بعدی قبول شده باشیم میتونیم در اون اولویتهای بعدی ثبت نام کنیم؟

نخیر اگه اینجور بود که سنگ رو سنگ بند نمیشد! و اصلا چه نیازی بود یک رشته رو به عنوان قبولی اعلام کنند
تنها راه شما اینه که جابحا بشید با فرد دیگه یا انتقال عادی بگیرید هرچند راه دوم تغریبا غیر ممکنه اما یه راه هست
همواره هستن تعدادی افراد که بعد قبولی هم به دلیل عدم رضایت یا مشکلات دیگه اصلا ثبت نام نمیکنند مخصوصا در قسمت شبانه و دانشگاه هم چون یکنفر هست دیگه براش تکمیل ظرفیت انجام نمیدن و جاش خالی میمونه شما میتونین از آموزش دانشگاه بپرسید آیا همه ثبت نام کردن و اگه نکرده بودن سریعا درخواست انتقال بدین

انوقت اگه قبول کردن انتقالی دائم می شیم؟و از بهمن می ریم اون یکی دانشگاه؟

RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - matias - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ق.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ)نازین نوشته شده توسط:  انوقت اگه قبول کردن انتقالی دائم می شیم؟و از بهمن می ریم اون یکی دانشگاه؟

اگه دانشگاه ورودی بهمن ارشد داشته باشه شاید از بهمن برین.. اما اگه کاراتون رو زود انجام بدین و با ورودی مهر قبولتون کنند و قبل حذف و اضافه کاراتون حل بشه از مهر میرین... اتفاقا بعضی از دانشگاه ها چون ورودی بهمن ندارن برا همین تکمیل ظرفیت نمیکنن و جای خالی دارن

(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۸ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط:  ببخشید یعنی حتی قبل از ثبت نام در دانشگاه قبولی هم میشه درخواست انتقالی داد؟ مثلا الآن؟؟؟

شما میخوای درخواست رو به کجا بدی!! باید بگی دانشجو مبدا کجایی و مقصدت کجاست؟ خب برای اینکار باید ثبت نام کرده باشی

درخواست جابه جایی دانشگاه - خانه سبز - ۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ

هوش روزانه شیراز با هوش علم و صنعت - بهشتی - امیرکبیر یا رباتیک امیرکبیر- و هوش شریف و هوش خواجه نصیر عوض میشه..
اگه کسی خواست پیام بده

RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - gogooli - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ب.ظ

من نرم افزار شهید رجایی تهران شبانه قبول شدم با دانشگاه بهتر جابجا می کنمShy

درخواست جابه جایی دانشگاه - amirnem - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ب.ظ

کسی نبود که بخواد بیاد دانشگاه ارومیه روزانه شبکه؟

اگه هست بگه جا به جا بشیم...

RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - MRUX90 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ق.ظ

سلام، قبولی نرم افزار صنعتی اصفهان دوره ی روزانه هستم با علم و صنعت و یا دیگر دانشگاه های تهران جابه جایی انجام می دهم،

درخواست جابه جایی دانشگاه - نازین - ۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ

من می خوام برم شبانه مشهد چیکار کنم ؟صبر کنم تا روز ثبت نام؟ جای خالی بود تا مهرمی تونم کارامو راه بندازم؟

RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - matias - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ق.ظ

(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ق.ظ)MRUX90 نوشته شده توسط:  سلام، قبولی نرم افزار صنعتی اصفهان دوره ی روزانه هستم با علم و صنعت و یا دیگر دانشگاه های تهران جابه جایی انجام می دهم،

خب شما با خانم mahsanaderi ‎پیام بدین، شما برین شریف ایشون بیاد اصفهان، قطعا حاضرین برای اسم و اعتبار شریفم شده شهریه بدین نه؟

(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ)نازین نوشته شده توسط:  من می خوام برم شبانه مشهد چیکار کنم ؟صبر کنم تا روز ثبت نام؟ جای خالی بود تا مهرمی تونم کارامو راه بندازم؟

قطعا شما دانشگاهی قبول شدین ثبت نام کنید مگر اینکه اصلا نخواید برید و بعد دنبال جابجایی و تکمیل ظرفیت باشید، تا مهر هم بستگی به دوندگی شما و درک متقابل دانشگاه ها داره

RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - ma2ta.a.h - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ ق.ظ

منم روزانه دانشگاه ارومیه هستم گرایش شبکه با دانشگاه مشهد و یا هرکدوم از دانشگاه های تهران عوض میکنم ...

RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - hamid-92 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ق.ظ

منم هوش روزانه شهید چمران اهواز قبول شدم خواستار جا به جایی با اصفهان یا صنعتی اصفهان

RE: درخواست جابه جایی دانشگاه - lord master - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ق.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ب.ظ)amirnem نوشته شده توسط:  کسی نبود که بخواد بیاد دانشگاه ارومیه روزانه شبکه؟

اگه هست بگه جا به جا بشیم...

من میخوام ولی مجازی شیراز قبول شدمSad

درخواست جابه جایی دانشگاه - r3za - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ

من نرم افزار شبانه قزوین قبول شدم,اگر کسی با روزانه یا شبانه دانشگاههای تهران تعویض میکنه خبر بده.در صورتی که روزانه تهران باشه میتونم شهریه دوره شبانه رو بهش بدم.

درخواست جابه جایی دانشگاه - lord master - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۲ ب.ظ

منکه مجازی شیراز (رشته آی تی گرایش تجارت الکترونیک) قبول شدم میتونم با روزانه یا شبانه جایی جابجا کنم؟امکان جابجایی از مجازی به روزانه/شبانه (هر جایی) وجود داره؟

درخواست جابه جایی دانشگاه - lord master - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ

آقاااااااااااااااااااا مجازیا نمیتونن جابجا بشن؟؟؟؟؟؟

درخواست جابه جایی دانشگاه - arshad93t - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ

اگر کسی خواست برای ارشد علوم کامپیوتر دانشگاه یزد بخونه از دانشگاه تبریز یا شیراز و یا تهران ، پایم بده تا شماره تماس رو بهش بدم...