نتایج کنکور اومد - نسخهی قابل چاپ |
RE: نتایج کنکور اومد - mohammad.ardeshiri - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:روم به دیوار(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:خیلی ممنون!(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: خدایا شکرت بی نهایت بارتبریک |
نتایج کنکور اومد - خانه سبز - ۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ق.ظ
بچه ها بعد مدت ها تلاش و پشت کنکوری بودن من هم قبول شدم شیراز روزانه هوش مصنوعی.. خیلی خوشحالم خیلی.. |
Re: RE: نتایج کنکور اومد - explorer - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: بچه ها بعد مدت ها تلاش و پشت کنکوری بودن من هم قبول شدم خیلی خوشحالم که خیلی خوشحالی Sent from my cell |
RE: نتایج کنکور اومد - mohammad.ardeshiri - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: بچه ها بعد مدت ها تلاش و پشت کنکوری بودن من هم قبول شدم منم شدیدا برات خوشحالم یکی از آدمایی بودی که کاملا حقت حتی بهتر از این بود به هر حال موفق باشی |
RE: نتایج کنکور اومد - hsn62 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ق.ظ
هوش خواجه نصیر از هیچی بهتره!!! |
Re: RE: نتایج کنکور اومد - Donna - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ)نازین نوشته شده توسط: شکرخدا ! نازین خانم اگه مایل بودین بگین قبول شدین؟ |
نتایج کنکور اومد - saeed24 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ق.ظ
۲ تا از دوستای منم تهران IT قبول شدن خدا رو شکر، با اینکه ۶ ماه با رویای دانشگاه صنعتی شریف و امیرکبیر درس خوندم ولی به شاهد هم راضیم، بازم خدا رو شکر |
RE: نتایج کنکور اومد - minami - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ق.ظ
هوش روزانه خوارزومی اینکه تهرانم خوشحالم ولی کاش ... |
نتایج کنکور اومد - hoda ahmadi - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ق.ظ
علم و صنعت |
RE: نتایج کنکور اومد - azarakhsh1986 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:سوء تفاهم شده گویا(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:روم به دیوار(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:خیلی ممنون!(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: خدایا شکرت بی نهایت بارتبریک با اون عموجان معروف بودم البته خودتونم پرسیدم |
RE: نتایج کنکور اومد - Amoojan - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:معروف شدم من خودم خبر ندارم!(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:سوء تفاهم شده گویا(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:روم به دیوار(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:خیلی ممنون!(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: خدایا شکرت بی نهایت بارتبریک نرم بهشتی... خداروشکر... |
نتایج کنکور اومد - npour - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ق.ظ
۳۰۲ رجایی |
RE: نتایج کنکور اومد - azarakhsh1986 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:معروف شدم من خودم خبر ندارم!(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:سوء تفاهم شده گویا(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:روم به دیوار(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: تبریکخیلی ممنون! آره دیگه توو مانشت یه عمو داریم اونم عموجانه مبارکه موفق باشی !! |
RE: نتایج کنکور اومد - reza6966 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: سوء تفاهم شده گویاazarakhsh1986 تبریک میگم علم و صنعت شما چه رشته ای بودی ؟ چه رتبه ای ؟ |
نتایج کنکور اومد - npour - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ق.ظ
نارین کجا قبول شد؟ آسمان آبی خوشحالم برات Riemana Amoojan Masoud67 خانه سبز و........ تبریک فراوان |