انتقالی از دانشگاه فردوسی یا خواجه به تبریز!!! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
انتقالی از دانشگاه فردوسی یا جواجه به تبریز!!! - MSZ - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ب.ظ
آیین نامه با اتفاقات واقعی تفاوت زیادی داره! ضمنا انتقالی تو ارشد اصلا راحت نیست مگر در مواردی که خیلی خیلی خاص باشه و ضمنا هر دو دانشگاه مبدا و مقصد باید بپذیرن |
انتقالی از دانشگاه فردوسی یا جواجه به تبریز!!! - reza6966 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ
شما فردوسی مشهد قبول میشید چرا زودتر از اینها تصمیم نگرفتد برای دانشگاه تبریز ؟ چون ۱۰۰ % قبول میشدید |
RE: انتقالی از دانشگاه فردوسی یا جواجه به تبریز!!! - v-e - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: شما فردوسی مشهد قبول میشید چون متاسفانه این تغییر شرایطم طی همین هفته اتفاق افتاده! قبلا اصلا قصد ورود به تبریز رو نداشتم! به هیچ وجه. وگرنه حتی از طریق خود سازمان سنجش اقدام میکردم |
انتقالی از دانشگاه فردوسی یا جواجه به تبریز!!! - v-e - 01 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ق.ظ
بنظرتون الان من باید کار خاصی انجام بدم؟ یا اینکه صبر کنم نتایج اعلام بشه بعد اقدامی بکنم. مثلا اینکه حداقل به دانشگاه تبریز سر بزنم. میگم ینی الان اگه برم نتیجه ای داره یا نه؟ یه سوالمم این بود که اگه یه نفر پیدا کنم که تمایل به جابجایی داشته باشه، از اون طریق هم میتونم کاری از پیش ببرم؟ پیشاپیش ممنون از راهنماییها و کمکهاتون مرسی دوستان التماس دعا... |
انتقالی از دانشگاه فردوسی یا جواجه به تبریز!!! - خانه سبز - ۰۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ق.ظ
اینکه یه نفر پیدا کنید تمایل به جابجایی داشته باشه شرط لازم نیست شرط لازم این هستش هر دو طرف مبدا و مقصد تمایل داشته باشن در ضمن شما با این رتبه با چه منطقی خواجه نصیر نزدین زدین فردوسی مشهد؟ فکر نمی کنید احساساتی تصمیم گرفتید؟ در ضمن بنظر من شما دنبال یه پارتی بگردین از الان یا اشنا فعلا تو دانشگاه تبریز چون دانشگاه مقصد خیلی مهمه. |
RE: انتقالی از دانشگاه فردوسی یا جواجه به تبریز!!! - v-e - 01 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: اینکه یه نفر پیدا کنید تمایل به جابجایی داشته باشه شرط لازم نیست راستش برام مهم نبود که حتما تهران باشه. بیشتر مهم بود توی دانشگاهی با سطح علمی بالاتر درس بخونم. ولی الان شرایط فرق کرده. طوریه که مجبورم پیش خانواده و توی شهر خودم باشم! وگرنه بازم از ته دل دوست دارم در یک دانشگاهی با سطح علمی بالاتر باشم. یکی هم که دیدم نسبت به دانشگاه خواجه خوب نبود! البته ببخشید قصد بی ادبی نسبت به دوستان دانشگاه خواجه نصیر رو ندارم. کلا حسم نسبت به اونجا مثبت نبود. من خودم به عنوان یک دختر حسم برای انجام کارهام مهمه. نه اینکه کلا حسی و احساساتی عمل کنم ولی تا حدودی توی کارهام دخیله. صرفا با منطق نمیشه تصمیم گرفت. بر خلاف اقایون که فقط دلایل عقلی و کاملا درست رو اتخاذ میکنن بلاخره باید تفاوتهایی باشه دیگه... ولی اصلا اینطور نیست که احساسی عمل کردن رو کلا رد کنم.. چرا گاها احساس عمل کردن برا منه خانم لازمه... دعام کنین دوستان |