فروش کتاب های کنکوری ارشد رشته IT همراه با تصاویر کتب و قیمت - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
فروش کتاب های کنکوری ارشد رشته IT همراه با تصاویر کتب و قیمت - niloofar_68 - 07 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ
خیر inbox من خالیه الان می تونید پیغام خصوصی بدبد |
RE: فروش کتاب های کنکوری ارشد رشته IT همراه با تصاویر کتب و قیمت - masooumi - 09 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ
سلام این کتاب های موجود در ارسال اول بروزه؟ |
فروش کتاب های کنکوری ارشد رشته IT همراه با تصاویر کتب و قیمت - niloofar_68 - 16 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ
بله بروزه |
RE: فروش کتاب های کنکوری ارشد رشته IT همراه با تصاویر کتب و قیمت - bayron - 29 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ
سلام من کتابشبکه های کامپیوتری پارسه و معماری راهیان ارشد و می خواستم |
فروش کتاب های کنکوری ارشد رشته IT همراه با تصاویر کتب و قیمت - ستاره سربی - ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ق.ظ
سلام کتاب معماری راهیان ارشد فروختین؟ من احتیاج دارم ممنون میشم اگه نفروخته باشین خبرم کنین |
RE: فروش کتاب های کنکوری ارشد رشته IT همراه با تصاویر کتب و قیمت - parya_671 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ
هوش پارسه ۱۰تومان مدیریت پارسه جلداول ۱۵تومان مدیریت جلددوم پارسه ۱۵ تومان دفترچه سوالات آزمایشی پارسه ۹۲ قیمت ۱۵تومان معماری پوران پژوهش ۱۰تومان نرم افزار پوران پژوهش ۳تومان ساختمان داده مقسمی ۹تومان پرینت حل المسایل موریس مانو ۷تومان دوستان پک بصورت کامل و تکی هم فروخته میشود پیام خصوصی بدید تحت عنوان خرید پارسه یا ایمیل بدید در اسرع وقت جواب میدم parvane.qaderi@gmail.com |