![]() |
درصد های کنکور آزاد ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - m-m - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ
درصد های تقریبی من: زبان ۶۰ ریاضی ۲۰ مشترک ۵۰ نرم ۳۰ هوش ۳۵ نرم افزار علوم و تحقیقات تهران انتخاب اول ، هوش علوم و تحقیقات تهران انتخاب دوم |
درصد های کنکور آزاد ۹۳ - اورین - ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ
شما چطور درصد هاتون رو میدونید من نه سوالات رو پیدا کردم و نه جوابشو خیلی مسخرست چرا سوال با کلیدشو نمیزارن الان من فقط میدونم زبان خیلی خوب زدم چون خیلی اسون بود |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - مهرانگیز - ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ
آفرین همه مشترکو خیلی خوب زدن، یعنی یه نفر نیس مشترکو زیر ۴۰، ۵۰ زده باشه؟ که ما هم کمی امیدوار شیم !!! |
درصد های کنکور آزاد ۹۳ - H-Arshad - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)mina.1 نوشته شده توسط: سلام سلام شما با تراز بالا واحد شیراز قبول میشید. علوم و تحقیقات فارس پارسال ۶۱۶۳ آخرین نفر بود. البته پارسال علوم و تحقیقات فارس در شهریور ماه تنها واحد استان بود که پذیرش میکرد. واحد سپیدان هم تکمیل مهر اضافه شد. امسال اکثرا انتخاب اول رو شیراز زدند و ترازش احتمالا تا همین ۶۲۰۰-۶۳۰۰ هست و علوم و تحقیقات فارس باید پائین تر از ۶۱۰۰ باشد. |
درصد های کنکور آزاد ۹۳ - naeem92 - 01 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ
واقعا جالبه نه سوال هست و نه کلیدش بعد دوستان درصد با تقریب میان میزارن آخه این چه کاریه؟؟ به جای این کارا یکی بره سوالارو گیر بیاره |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - shahryar711 - 01 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:(29 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)mina.1 نوشته شده توسط: سلام پارسال فقط علوم تحقیقات می گرفت به قول شما ۶۱۶۳ گرفت حالا با اومدن شیراز بنظرت فقط ۶۳ تا میاد پایین تر |
درصد های کنکور آزاد ۹۳ - olom tahghighat - 01 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۳ ب.ظ
من نمدونممممممممممممممم باورکنید جالب برام درصد میزارید البته میشه گذاشت چون هرفردخودش میدونه چیکارکرده موفق باشیییییییییید بچه ها برام دعاکنید خواهش میکنمممممممممممممم |
درصد های کنکور آزاد ۹۳ - H-Arshad - 01 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:بیشتر میاد پائین(31 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:(29 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)mina.1 نوشته شده توسط: سلام واحد سپیدان هم اضافه شده همزمان ۳ جا میگیرند و پارسال فقط یک جا یگرفت. تراز پائین میکشه |
درصد های کنکور آزاد ۹۳ - olom tahghighat - 02 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ب.ظ
چی کارکنممممممم به نظرتووووووووووون بشینیم از پایه واسه دولتی بخونممممممممم واسیم نتایج ازاد بیاد وقت از دست میره ازاد اگه کجا قبول شدم برم نظرتون چیه بچه ها به هرحال ازهمه مهمتر هزینه زمان دیگه ی دو سال میخای وقت بزاری ارشد بگیری .......موندم کدوم راه برم دولتی ببینید دولتی ازاین دانشگاه الکیا نمیخام یا حداقل ازادم ی دانشگاه عالی باشه یا ی دولتی خوب که ریسک بالایی میخاد بشینی بخونی از اخرم از اون دولتیا قبول شی یام ی ازاد توپ که همون علوم بدجور ذهنمو مشغول کرده نظر شما چیه سر دوراهی موندمممممممممممممم... |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - ss12 - 03 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ
سلام بهترین حالت ریاضیات: ۲۳ مشترک:۳۰ تخصصی نرم:۳۸ بدترین حالتی که زده باشم ریاضیات: ۱۵ مشترک:۲۵ تخصصی نرم:۳۰ به نظرتون امکانش هست شیراز یا علوم تحقیقات فارس قبول شد؟ |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - H-Arshad - 03 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ)ss12 نوشته شده توسط: سلام بهترین حالت بله به نظرم قبولید. پارسال فقط در شهریور ماه علوم و تحقیقات فارس پذیرش کرد که تراز تا ۶۱۶۳ بود. امسال واحد اول اکثرا زدن شیراز که ترازش میشه تراز پاراسل علوم و تحقیقات فارس و خود علوم و تحقیقات فارس کمتر میاد سپیدان هم که هست |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - مهرانگیز - ۰۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط: سر دوراهی موندمممممممممممممم...من نیز بر سر همین دو راهیم ![]() |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - shahryar711 - 03 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:تازه هوش کازرون هم هست(03 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ)ss12 نوشته شده توسط: سلام بهترین حالت |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - مهرزاد ۳۳۳ - ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط: واقعا جالبه نه سوال هست و نه کلیدش بعد دوستان درصد با تقریب میان میزارن عزیزم درست که سوالا نیومده ولی هر کسی از امتحان خودش خبر داره که چه جوری داده بیشتر سوالات و جواب ها هم روشن.کسی هم اینجا مجبور نیست درصداشو مشخص کنه هر کسی دوست داره می تونه اینکارو انجام بده چه درست چه غلط. |
درصد های کنکور آزاد ۹۳ - H-Arshad - 04 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ق.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:(03 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:تازه هوش کازرون هم هست(03 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ)ss12 نوشته شده توسط: سلام بهترین حالت سلام هوش کازرون پارسال بهمن ماه اضافه شد؟ یا اولین ورودی رو مهر میگیره؟ |