کمک:ویرایش انتخاب رشته - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - خانه سبز - ۱۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ)hamedmehdihamed نوشته شده توسط:مثلا از اسمان توکلی بارید خبرت کنم؟(10 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: کسی نمی تونه راهنماییم کنه؟ من می خوام برم حضوری سنجش یه جابجایی برام بدن و لزوما باید جابجایی باشه حذف نمی خوام جابجایی می خوام شدنی هست؟سلام خب مرد حسابی اگه مشکلت همین نهایت ۱-۲ هفته وقت داری از من گفتن پاشو برو تهران.. |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - hamedmehdihamed - 12 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۳۱ ب.ظ
من فردا حرکت میکنم که برم سازمان سنجش، که در صورت امکان جای دو انتخاب (تبریز و مدرس) عوض کنم، یا کلا روزانه تبریز و حذفش کنم، خیلی خوشحال میشم که نظرتونو اعلام کنید روزانه شریف شبانه شریف روزانه امیرکبیر روزانه تهران روزانه شهید بهشتی روزانه علم و صنعت شبانه امیرکبیر شبانه تهران روزانه تبریز روزانه مدرس شبانه تبریز روزانه شریف (آموزش محور) روزانه صنعتی اصفهان روزانه اصفهان روزانه خواجه نصیر روزانه صنعتی شیراز |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - anyone - 12 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
سلام برای مراجعه به سنجش مدارک شناسایی تون رو فراموش نکنید. |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - خانه سبز - ۱۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ
تاکی فرصت هست اقدام کنیم کسی میداند؟ |
RE: کمک:ویرایش انتخاب رشته - hamedmehdihamed - 16 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ
سلام من به سازمان سنجش مراجعه کردم، اونجا یه فرم تقاضا دادن که باید شماره اولویتهایی که میخواستی حذف کنیو مشخص می کردی و یک فتوکپی شناسنامه یا کارت ملی به همراه شماره پرونده و شماره داوطلبی رو می خواستن من زمانشو هم پرسیدم، تاریخیو نگفتن، فقط گفتن که زمانش هنوز تموم نشده، |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - خانه سبز - ۱۶ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ
دوست عزیز امکان تغییر اولویت ممکن هست هنوز؟ |
RE: کمک:ویرایش انتخاب رشته - hamedmehdihamed - 16 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ق.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: دوست عزیزمن که پرسیدم گفتن امکان تغییر و جابجایی اولویت وجود نداره، فقط میتونی حذف کنی |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - ۱آسمان - ۱۶ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ق.ظ
باید حضوری سنجش رفت یا نامه بفرستیم قبول میکنن؟؟ تا چند تا کدرشته میتونیم حذف کنیم؟؟تا ۶ تا میشه؟! |
RE: کمک:ویرایش انتخاب رشته - hamedmehdihamed - 16 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ق.ظ)۱آسمان نوشته شده توسط:(16 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ)hamedmehdihamed نوشته شده توسط:باید حضوری سنجش رفت یا نامه بفرستیم قبول میکنن؟؟ آره، با نامه هم میشه، فقط باید سریع بفرستی، چیزی در رابطه با محدودیت حذف کد رشته نگفتن |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - b.kiani - 17 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ
دوستان منظورتون از نامه چیه؟ینی از طریق سایت سنجش یا نامه از طریق پست به آدرسشون بفرستم؟ |
RE: کمک:ویرایش انتخاب رشته - hamedmehdihamed - 17 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ)b.kiani نوشته شده توسط: دوستان منظورتون از نامه چیه؟ینی از طریق سایت سنجش یا نامه از طریق پست به آدرسشون بفرستم؟ منظور همان نوشتن دستی نامه با مشخصات کامل به سازمان سنجش از طریق پست پیشتاز:: |
کمک:ویرایش انتخاب رشته - ۱آسمان - ۱۷ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ
الان شما حضوری رفتین سنجش نتونستین کد رشته هارو جابجا کنین؟؟ فقط تونستین حذف کنین؟؟ الان من تو نامه فقط کد رشته هایی که میخوام حذف کنمو بنویسم یا ذرخواست جابجایی کد رشته هارو هم بدم؟؟حالا شاید قبول کردن!!!! |
RE: کمک:ویرایش انتخاب رشته - hamedmehdihamed - 18 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ)۱آسمان نوشته شده توسط: الان شما حضوری رفتین سنجش نتونستین کد رشته هارو جابجا کنین؟؟ به من گفتن نمیتونی کد رشته ها رو جابجا کنی، فقط میشه حذف کرد، با این حال من تو فرم درخواست، ابتدا تقاضای جابجایی کردم و سپس گفتم در صورت عدم جابجایی اولویت ۹ را حذف کنید. |
RE: کمک:ویرایش انتخاب رشته - ۱آسمان - ۲۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ق.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ)hamedmehdihamed نوشته شده توسط:من ازسیستم پاسخگویی سنجش سوالمو پرسیدم که ایا میشه انتخاب رشتمو ویرایش کرد(17 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ)b.kiani نوشته شده توسط: دوستان منظورتون از نامه چیه؟ینی از طریق سایت سنجش یا نامه از طریق پست به آدرسشون بفرستم؟ جواب دادن : با سلام .درخواست خود را به همراه تصویر کارت ملی به شماره فاکس ۳۶۱۸۲۳۶۱-۰۲۶ ارسال نمایید. با تشکر حالا من به این شماره فکس کنم یا به اون آدرسی که تو سایت برای رفع نقص هست با پست پیشتاز بفرستم؟؟ بنظرتون کدوم بهتره؟؟ |
RE: کمک:ویرایش انتخاب رشته - frr - 22 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ق.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ق.ظ)۱آسمان نوشته شده توسط:(17 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ)hamedmehdihamed نوشته شده توسط:من ازسیستم پاسخگویی سنجش سوالمو پرسیدم که ایا میشه انتخاب رشتمو ویرایش کرد(17 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ)b.kiani نوشته شده توسط: دوستان منظورتون از نامه چیه؟ینی از طریق سایت سنجش یا نامه از طریق پست به آدرسشون بفرستم؟ خوب معلومه فکس |