|
|
اعتراض به کلید سوال ۴۰ (محاسبات) مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: اعتراض به کلید سوال ۴۰ (محاسبات) مهندسی کامپیوتر - javad_2020 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: ما هیچ کاری انجام نمی دهیم چون مطمئن نیستیم اعتراض کنیم درست می شه یا نه !فقط اونقد اینجا حرف می زنیم و آخر سرتصمیم می گیریم که بیخیال بشیم و برای سال بعد بخونیم یا با همین رتبه بریم دانشگاه درس بخونیم.مشکل من فقط درس ریاضی نیست .ولی .......حداقل کاری که می توانیم انجام بدهیم همین اعتراض هست که معلوم نیست جواب بدهند یا نه ولی باز هم از اعتراض نکردن بهتر است. درسته مشکل فقط درس ریاضی نیست دو تا از سوالات معماری هم باید درست بشه. درس محاسبات که عومی هست خیلی اعتراض نمی کنن چه برسد به دروس تخصصی معماری. |
RE: اعتراض به کلید سوال ۴۰ (محاسبات) مهندسی کامپیوتر - amiramino - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ)javad_2020 نوشته شده توسط:(04 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: ما هیچ کاری انجام نمی دهیم چون مطمئن نیستیم اعتراض کنیم درست می شه یا نه !فقط اونقد اینجا حرف می زنیم و آخر سرتصمیم می گیریم که بیخیال بشیم و برای سال بعد بخونیم یا با همین رتبه بریم دانشگاه درس بخونیم.مشکل من فقط درس ریاضی نیست .ولی .......حداقل کاری که می توانیم انجام بدهیم همین اعتراض هست که معلوم نیست جواب بدهند یا نه ولی باز هم از اعتراض نکردن بهتر است. دقیقا! باز از اعتراض نکردن که بهتره...! |
RE: اعتراض به کلید سوال ۴۰ (محاسبات) مهندسی کامپیوتر - نازین - ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ)amiramino نوشته شده توسط:(04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ)javad_2020 نوشته شده توسط:(04 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: ما هیچ کاری انجام نمی دهیم چون مطمئن نیستیم اعتراض کنیم درست می شه یا نه !فقط اونقد اینجا حرف می زنیم و آخر سرتصمیم می گیریم که بیخیال بشیم و برای سال بعد بخونیم یا با همین رتبه بریم دانشگاه درس بخونیم.مشکل من فقط درس ریاضی نیست .ولی .......حداقل کاری که می توانیم انجام بدهیم همین اعتراض هست که معلوم نیست جواب بدهند یا نه ولی باز هم از اعتراض نکردن بهتر است. چه جوری باید اعتراض کنیم؟ |
|
اعتراض به کلید سوال ۴۰ (محاسبات) مهندسی کامپیوتر - Fot30 - 06 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ق.ظ
بچه ها پارسال من کلی پیگیری کردم اما تهش یه نامه فرستادن برام که امکان بررسی مجدد پاسخنامه نیست وبرای شما آرزوی موفقیت داریم... حالا شما بعد انتخاب رشته بخوایید اعتراض کنید اصلا امکانش نیست. فقط ۱ هزینه پست نامه به آدرس شما رو به گردن سنجش میندازید. |