کلید نهایی آمد!!! - نسخهی قابل چاپ |
کلید نهایی آمد!!! - خانه سبز - ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۵ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: خدا لعنتشون بکنه. دیگه اعصابم بهم ریختهخوشحال باش سال دیگه هم هست |
RE: کلید نهایی آمد!!! - javad_2020 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۸ ب.ظ
سلام دوستان اگر کسی دفترچه c مهندسی رو داره حتماً اینجا آپلود کنه حیاتیه. |
RE: کلید نهایی آمد!!! - Amoojan - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ب.ظ
جا داره اینجا یادی هم از عمه طراح بکنیم! |
کلید نهایی آمد!!! - PanizIr - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: بچه ها سوالی که حذف شده کلا حساب نمیشه. یعنی اگه قبلا شما ۱۶ تا سوال داشتی حالا باید فرض کنی ۱۵ تا داری. فرقی هم نمی کنه سوال حذف شده رو چه جوری زدی. نمره تو بر اساس تعدا درست * ۳ منهای تعداد غلط تقسیم بر ۱۵*۳ حساب می کنی. سوالی که تاثیر مثبت داره نمره منفی براش حساب نمیشه. یعنی اگه درست زدی ۳ امتیاز مثبت میگیری اما اگه غلط زدی هیچ نمره منفی ای ازت کم نمیشه. اگه بد توضیح دادم بگین مثال عملی بزنم :دی |
RE: کلید نهایی آمد!!! - Good! - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ق.ظ
undefined |
RE: کلید نهایی آمد!!! - mohammad_ad - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: سلام کجا گذاشتن پاسخ نامه هارو؟ توی قسمت کارنامه فقط برای اونایی که مجاز شدن رو گذاشتن؟ینی اونایی که مجاز نشدن رو نمیزارن؟ اخه یکی از دوستام مجاز نشده براش نزاشتن |
RE: کلید نهایی آمد!!! - bng - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: الان دیگه اعتراض فایده ای نداره....میدونم خیلی سخته...ولی با ۳۵۰ هم حتما شبانه قبول میشید |
RE: کلید نهایی آمد!!! - javad_2020 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: الان دیگه اعتراض فایده ای نداره....با سلام. ناراحت نباشید من هم مثل شما ضرر کردم ریاضی درصدم را که حساب کردم ۴۰ شد الآن با اون کلید غلط محاسبات شد ۳۱ . تخصصی معماری هم کلید ۲ تا از سوالات را اشتباه دادند که ۱۰ درصد از من کم شد. در کل قبولیم در یکی از دانشگاه های تهران تبدیل به شهرستان شد که آن هم معلوم نیست. ان شالله کسانی که هر سال به ارشدی های کامپیوتر ظلم می کنند به سزای عملشان هم در این دنیا و هم دنیای دیگر خواهند رسید. با تشکر |
RE: کلید نهایی آمد!!! - neda.h - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ ب.ظ)bng نوشته شده توسط: میدونم خیلی سخته...ولی با ۳۵۰ هم حتما شبانه قبول میشید با ۳۵۰ پارسالم فک نکنم کسی بجز غیر انتفاعی آورده باشه، چه برسه به امسال، با اون ۱۷ نفری که از شریف حذف کردن... |
RE: کلید نهایی آمد!!! - javad_2020 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ ب.ظ)fatemeh87 نوشته شده توسط: بچه ها چرا کلید سوال ۵۱ و ۵۵ برام زده گزینه ۵با سلام. دفترچه من ۵۱۲c است و کلید سوال ۵۱ را گزینه ۱و ۲ و سوال ۵۵ هم گزینه ۴ زده است. سوالات کنکور ۴ گزینه ای است مثل المپیاد نیست که پنج شش گزینه ای باشد. اگر امکان دارد از پاسخنامه خود عکس گرفته و آپلود نمایید که اگر درست باشد باید به سنجش اعتراض بزنید. با تشکر |
RE: کلید نهایی آمد!!! - ezra - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ق.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ)fatemeh87 نوشته شده توسط: دفترچه منم c بودش ببخشید سوالای شما ۵ گزینه ای بوده ؟ |
RE: کلید نهایی آمد!!! - javad_2020 - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ق.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ)fatemeh87 نوشته شده توسط: دفترچه منم c بودشتا حالا اینجوریشو ندیده بودم شاید سنجش سوالاتی که خوانا نیست (مثلاً برای یک تست دو گزینه را زده باشید) به جای جوابی که داده اید عدد ۵ را میگذارد. حتماً پیگیر این قضیه باشید و اعتراض کنید و ما را هم از نتیجه اش مطلع سازید. با تشکر. |
کلید نهایی آمد!!! - sonia1990 - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ
بچه ها کی دفترچه cآیتی بوده؟ میشه لطفا کلید نهاییش رو بزاره ضروریه فک کنم یه سری گزینه ها رو برام اشتباه زده |
RE: کلید نهایی آمد!!! - ستاره بارون - ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ)sonia1990 نوشته شده توسط: بچه ها کی دفترچه cآیتی بوده؟ میشه لطفا کلید نهاییش رو بزاره ضروریه فک کنم یه سری گزینه ها رو برام اشتباه زده دوست عزیز سنجش برای منم اشتباه کرده . من دفترچه ای رو جواب دادم ولی الان که پاسخ نامه ها رو زدن رو سایت نوشته دفترچه شماره بی این یعنی براساس پاسخنامه دفترچه بی تصحیح شده و قطعا بعضی تستهارو برام اشتباه محسابه کردن اعتراض دادم و امیدوارم جواب بدن |
RE: کلید نهایی آمد!!! - sonia1990 - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ)ستاره بارون نوشته شده توسط:E؟ مگه دفترچه Eهم داشتیم؟ همه چیز از سنجش برمیادا ولی اینکه کلا بگه شما دفترچت یه گروه دیگه بوده عجیبه!(05 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ)sonia1990 نوشته شده توسط: بچه ها کی دفترچه cآیتی بوده؟ میشه لطفا کلید نهاییش رو بزاره ضروریه فک کنم یه سری گزینه ها رو برام اشتباه زده کاش اسکن پاسخنامه رو میذاشتن من اصلا بهشون اعتماد ندارم کلید cآیتی نبووووود؟ کسی نداره؟ |