قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - مهرانگیز - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ق.ظ)arostami نوشته شده توسط: مگه ممگنهبا توجه به pdfارائه شده با رتبه ۳۲۰۱و۳۳۴۸ خواجه نصیر قبول شددوست عزیز یکی از بچه های همین سایت با رتبه ۱۲۰۰ و سهمیه شاگرد اولی دانشگاه تهران قبول شدن، پس با این رتبه ها و سهمیه های مختلف خواجه نصیر امکان داره. در این نظام آموزشی هیچ چیز غیر ممکنی وجود ندارد. |
RE: قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - javad_2020 - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ
با سلام و خسته نباشید از اینکه رتبه ها و قبولی های سال ۹۲ را گذاشتید سپاسگزارم. کارنامه های ۹۲ هوش و نرم به صورت رتبه و دانشگاه قبولی به صورت پیوسته و جلوی هم قرار دارند ولی رشته معماری به صورت جدا از هم است آیا قبولی های ذکر شده به ترتیب برای رتبه های ذکر شده است؟ آیا امکان قرار دادن کارنامه معماری به همان صورتی که برای نرم و هوش قرار داده اید وجود دارد؟ با تشکر |
RE: قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - مهرانگیز - ۰۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ)javad_2020 نوشته شده توسط: با سلام و خسته نباشیدبله متوجه این موضوع شدم، ولی خب همینطوری به دست من رسیدن و با توجه به رتبه و دانشگاه قبولی، گویا به ترتیب هستن. موفق باشید. |
قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - پری دریایی - ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ق.ظ
واقعا عالى بود ممنون |
قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - MSZ - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ق.ظ
تو سال ۹۲ زده رتبه ۱۳۰ تجارت، صنعتی شریف روزانه قبول شده با سهمیه آزاد!!! سهمیه آزاد؟!!! آخرین رتبه قبولی تو گرایش ۱ و ۴ رتبه ۱۲ بوده (روزانه) سهمیه آزادش خیلی مشکوکه!!! |
RE: قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - مهرانگیز - ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ق.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: تو سال ۹۲ زده رتبه ۱۳۰ تجارت، صنعتی شریف روزانه قبول شده با سهمیه آزاد!!!خداییش مشکوکه! اما این سهمیه فک کنم فقط سهمیه مربوط به جانبازی و ... باشه نه سهمیه شاگرد اولی. پس اگه این دوستمون سهمیه شاگرد اولی داشته باشن و از اونجا که دوباره یکی از بچه های این سایت با رتبه ۳۲۳ تجارت و سهمیه شاگرد اولی روزانه امیرکبیر قبول شدن پس با رتبه ۱۳۰ و سهمیه شاگرد اولی خیلی مشکوک نیس که شریف قبول شده باشن. |
قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - MSZ - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ق.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط:پس اسمش سهمیه آزاد نیست(11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: تو سال ۹۲ زده رتبه ۱۳۰ تجارت، صنعتی شریف روزانه قبول شده با سهمیه آزاد!!!خداییش مشکوکه! اما این سهمیه فک کنم فقط سهمیه مربوط به جانبازی و ... باشه نه سهمیه شاگرد اولی. |
RE: قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - مهرانگیز - ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ق.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: پس اسمش سهمیه آزاد نیستگفتم که فکر کنم اینجوری باشه، مطمئن نیستم،واسه مطمئن شدن میشه زنگ زد از خود پارسه پرسید. |
RE: قبولی های کامپیوتر پارسه.به دردتون میخوره - guest12 - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط: منم لطف دوستمونو کامل میکنم واقعا زحمت کشیدید،اجرتون با سیدالشهداء |