تالار گفتمان مانشت
تردید بسیار در انتخاب رشته برای ۱۲۴ نرم - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
تردید بسیار در انتخاب رشته برای ۱۲۴ نرم - zahra2012 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ

(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ)maryam331 نوشته شده توسط:  راجع به الزهرا از این نظر که نیمسال دوم پذیرش داره مشکلی ندارید؟
من اصلن به این موضوع توجه نداشتم خوب شد گفتین مرسییییییییییی
میشه انتخاب رشتتون رو برای من پیام کنید

دوستان اگر شبانه آموزش محور شریف رو انتخاب کنیم اصلن امکان نداره از آموزش بودن در بیایم؟

RE: تردید بسیار در انتخاب رشته برای ۱۲۴ نرم - Computer92 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ

(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:  
(30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ)maryam331 نوشته شده توسط:  راجع به الزهرا از این نظر که نیمسال دوم پذیرش داره مشکلی ندارید؟
من اصلن به این موضوع توجه نداشتم خوب شد گفتین مرسییییییییییی
میشه انتخاب رشتتون رو برای من پیام کنید

دوستان اگر شبانه آموزش محور شریف رو انتخاب کنیم اصلن امکان نداره از آموزش بودن در بیایم؟

من که خیلی بعید می دونم! تا حالا چیزی در مورد تغییرش نشنیدم.

RE: تردید بسیار در انتخاب رشته برای ۱۲۴ نرم - mahshidq - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ

داشتم تاپیکتونو میخوندم این که اراکی هستین برام جالب شد. منم هستم شرایطمون یکیه منم فردوسی رو به دلیل مسافت نزدم و انتخابام شبیه شماست. اگه یه جا قبول شدیم با هم بریم و بیایمBig GrinBig Grin البته رتبه من پایینتره بعید میدونم یجا قبول بشیمTongue
در مورد دانشگاه اراکم بگم خودم اونجا درس خوندم تعداد اعضای هیئت علمی کمی داره

تردید بسیار در انتخاب رشته برای ۱۲۴ نرم - zahra2012 - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ق.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ)mahshidq نوشته شده توسط:  در مورد دانشگاه اراکم بگم خودم اونجا درس خوندم تعداد اعضای هیئت علمی کمی داره
منم اونجا خوندم کمی هم با دکتر وحید رافع مشورت کردم Smile