|
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - نسخهی قابل چاپ |
RE: با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - majid11877 - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ)پری دریایی نوشته شده توسط: شما اردبىل رو زدىن؟شبانه رودانه؟ اره زدم هم روزانه هم شبانه بعد بابل اونجا رو زدم شما کجا ها رو زدین؟ زیاد استرس به خودتون وارد نکنین هر چی خدا بخواد |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - پری دریایی - ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ
منم زدم.ولى کرمان و کرمانشاه رو نزدم.. |
RE: با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - majid11877 - 12 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ق.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ)پری دریایی نوشته شده توسط: منم زدم.ولى کرمان و کرمانشاه رو نزدم.. شما ازکدوم شهر هستین؟ من با توجه به اینکه شاغلم اما همونا رو هم زدم .به نظرم میزدین دانشگاه دولتی دور از غیر انتفاعی که بهتره...مجازی رو کجا زدی؟قبل غیر انتفاعی یا بعدش؟ |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - پری دریایی - ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ
قبل غىرانتفاعى.نه من کرمان و کرمانشاه رو کلا نمىترنم برم شبانه هاشم بعد همه زدم.ترسىدم روزانه قبول شم محروم شم واسه سال بعد |
RE: با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - majid11877 - 12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ)پری دریایی نوشته شده توسط: قبل غىرانتفاعى.نه من کرمان و کرمانشاه رو کلا نمىترنم برم شبانه هاشم بعد همه زدم.ترسىدم روزانه قبول شم محروم شم واسه سال بعد اوکی یهو دیدی همکلاسی شدیم |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - پری دریایی - ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ
احتمالش زىاده.از روزانه ها هم مىشناسم همکلاسى |
RE: با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - majid11877 - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ)پری دریایی نوشته شده توسط: شما اردبىل رو زدىن؟شبانه رودانه؟ایشالا امیرکبیر پردیس گرمسار هم راضی ام بخدا خدا کنه همون جا لاقل قبول شیم |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - پری دریایی - ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ
اونجا مگه بهتر از اردبىله ىا قبل اون مىشه قبول شد؟؟ |
RE: با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - majid11877 - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ)پری دریایی نوشته شده توسط: اونجا مگه بهتر از اردبىله ىا قبل اون مىشه قبول شد؟؟ من جزو اولین انتخاب هام پردیس گرمسار امیرکبیر رو زدم چون زیر نظر امیر کبیره بعدشم به استان ما نسبتا نزدیکتره اما معلوم نیس قبول بشم فکر کنم رتبه حدود ۵۰۰اونجا قبول میشه |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - behzad20 - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ق.ظ
دوستان منم رتبم ۷۰۴ معماری شده,بنظرتون روزانه رازی کرمانشاه قبول میشم?? |
RE: با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - shahabutd - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ق.ظ)majid11877 نوشته شده توسط:این دوروبره ۵۰۰ که میگین فکر کنین گرمسار قبول بشه،تحقیق کردین؟(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ)پری دریایی نوشته شده توسط: اونجا مگه بهتر از اردبىله ىا قبل اون مىشه قبول شد؟؟ |
RE: با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - majid11877 - 16 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب.ظ)shahabutd نوشته شده توسط:اره سال ۹۱ یکی ا بچه ها با ۵۳۶ معماری قبول شده بود گرمسار(15 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ق.ظ)majid11877 نوشته شده توسط:این دوروبره ۵۰۰ که میگین فکر کنین گرمسار قبول بشه،تحقیق کردین؟(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ)پری دریایی نوشته شده توسط: اونجا مگه بهتر از اردبىله ىا قبل اون مىشه قبول شد؟؟ (۱۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ق.ظ)behzad20 نوشته شده توسط: دوستان منم رتبم ۷۰۴ معماری شده,بنظرتون روزانه رازی کرمانشاه قبول میشم?? ایشالا قبولین البته روزانه رو نمیارین اما شبانه رو فکر میکنم قبول بشید |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - behzad20 - 16 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ق.ظ
ممنونم. اما رازی کرمانشاه فقط روزانه برمیداره شبانه برنداشته,بنظرت دیگه کجاشانس قبولی دارم??پارسال رتبه ۶۵۴ روزانه معماری رازی کرمانشاه قبول شده |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - پری دریایی - ۱۶ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
۶۵۴ پارسال روزانه اردبىل قبول شده نه رازى.رازى با ۸۰۰هم انگار قبول شدن.تو قبولى هاى پارسه هس اگه نگاه کنىن |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - behzad20 - 16 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۷ ب.ظ
جدی میگی با۸۰۰ معماری روزانه رازی کرمانشاه قبول شدن شاید سهمیه ای چیزی داشتن,ولی این حرفت امیدوارکننده بودممنونم,راستی اردبیل قبولیش سخته یارازی کرمانشاه?? |