تست سرعت تایپ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
تست سرعت تایپ - ملیکا - ۰۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۲ ب.ظ
نشون دادید ۱- ایرانی هستید . ۲- مهندس نرم افزار هستید . |
RE: تست سرعت تایپ - موج - ۰۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۶ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: توی source صفحه تمام کلمات هست.مثلا واسه من اینا بودن: آره اتفاقا منم سورسشو نگاه کردم منتها مشکلش اینه که ترتیب کلمات درست نیست البته من با گوگل کروم نگاه کردم برای شما ترتیبش درست بود؟ بچهها تلاش کنید یه راهی بدست بیاریم نفر اول سایتش مانشتی باشه!! |
RE: تست سرعت تایپ - blackhalo1989 - 09 تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۸ ب.ظ
من از فایرفاکس ۴ استفاده میکنم و ترتیبش هم درسته. با یه اسکریپت که رشته رو بفرسته به ویندوز (مثلا sendkey تو vbscript) میشه با صورت نور تایپ کرد. |
تست سرعت تایپ - ملیکا - ۰۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۰۲ ب.ظ
شما ۹۴۲ امتیاز ; کسب نمودید؛ بنابراین جایگاه شما ۲۰ درمیان ۲۴۴۲۸ می باشد نتیجهی شما شامل ۲۰۱ واژه صحیح و همینطور ۱واژه غلط می باشد |
RE: تست سرعت تایپ - inteligentium - 10 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۰۲ ب.ظ)ملیکا نوشته شده توسط: شما ۹۴۲ امتیاز ; کسب نمودید؛ بنابراین جایگاه شما ۲۰ درمیان ۲۴۴۲۸ می باشد پس کو تعداد کاراکتر هاتون در دقیقه؟! |
تست سرعت تایپ - HighVoltage - 10 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۸ ق.ظ
من کشف کردم بیشتر از ۲۰۲ لغت نداره اگه ۲۰۲ لغت رو تایپ کنید تموم میشه و خطا میده. برای اثباتش هم مثلا ده لغت اول رو کپی کنید پیست کنید یک اسپیس بزنید تا ده سبز میشه یازدهمی رو میخواد ولی ۲۰۲ تا رو کپی کنید آخرش خطا میده. کلا باگ خیلی داره تو رتبه بندیش هم باگ داره. چه قدر سرعت تایپ زبان لتونیاییم خوب بود و نمی دونستم. |