تالار گفتمان مانشت
ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - Amoojan - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)computerman نوشته شده توسط:  ای بابا
اراک داغونه کاشان داغونه کرمانشاه داغونه
من برم خونه یخ حوض بشکنم و مس بسابم و کهنه بچه بشورم فک کنم عاقلانه تر باشه...
خانم هم هستین نمیشه فرستادتون سربازی؟!! Big Grin

ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - computerman - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ق.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  خانم هم هستین نمیشه فرستادتون سربازی؟!! Big Grin
اره به خدا
لااقل شما میرین سربازی یه fun ای هم میشه براتون

ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - r3za - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ب.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  ممنون از راهنماییتون، روزانه اراک رو بعد از شبانه کاشان بزنیم؟
اگر شهریه براتون سنگین هست به نظرم فقط روزانه کاشان رو به اراک اولویت بدید,ولی اگر شهریه براتون مهم نیست فکر میکنم شبانه کاشان انتخاب بهتری باشه.

RE: ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - npour - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ب.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ب.ظ)r3za نوشته شده توسط:  
(27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  ممنون از راهنماییتون، روزانه اراک رو بعد از شبانه کاشان بزنیم؟
اگر شهریه براتون سنگین هست به نظرم فقط روزانه کاشان رو به اراک اولویت بدید,ولی اگر شهریه براتون مهم نیست فکر میکنم شبانه کاشان انتخاب بهتری باشه.
نه شهریه برام مهم نیست ولی یه ذره تردید دارم که شبانه کاشان رو بیارم..

ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - r3za - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  نه شهریه برام مهم نیست ولی یه ذره تردید دارم که شبانه کاشان رو بیارم..
منم کلا تو همه انتخابام شک داشتم , ولی دلو زدم به دریا انتخاب رشته کردم تموم شد,روزانه اراک رو کلا نزدم چون اگر قبول شم سال دیگه نمیتونم شرکت کنم...دیگه ببینیم خدا چی میخواد