تالار گفتمان مانشت
مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - hoomanab - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ

تبریک فراوان و خدا قوت..

Sent from my SM-T210R using Tapatalk

مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - aniss - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۸ ب.ظ

تبریک صمیمانه منم بپذیر

RE: مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - n268 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ

تبریک میگم

امسال رتبه ی من تقریبا ۸۰۰ شد. به شدت نا امید شدم و روحیه م ضعیف شد

در اینکه برنامه ریزی درستی نداشتم شکی ندارم.اما نمیدونم اگه دوباره شروع کنم رتبه ی خوبی سال دیگه میارم یا نه

RE: مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - مرتضی صفری - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ

ای ول تبریک میگم داداش
پرچم گیلان بالاست
دعا کن واسمون سال دیگه نوبت ماست

RE: مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - sorlin - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ق.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ)n268 نوشته شده توسط:  تبریک میگم
امسال رتبه ی من تقریبا ۸۰۰ شد. به شدت نا امید شدم و روحیه م ضعیف شد
در اینکه برنامه ریزی درستی نداشتم شکی ندارم.اما نمیدونم اگه دوباره شروع کنم رتبه ی خوبی سال دیگه میارم یا نه
هر شکست مقدمه پیروزیس ..
من به شما قول میدم اگه جدی بخونی و با برنامه موفق میشی ..

ممنون از همه ی دوستان که تبریک گفتم.واقعا ممنون

مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - نیمانوری - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ

نتونستم pdf کارنامه هارو دانلود کنم لطفا راهنماییم کنید

مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - jparisa - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۳ ق.ظ

تبریک میگم
مصاحبتون عالی بود تاثیر خوبی داشت شاید دلیلش آینه که دوران کنکور نوشتید

RE: مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - goodbye - 22 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ

سورلین عزیز خ ممنون من کاملا با حرفات موافقم................پوران باید سوزوند..............ملسی از راهنمایی عالیت.موفق باشی

مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - Happiness.72 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۱ ب.ظ

آفرین به تلاشی که داشتی

مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - sorour 1993 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۳ ب.ظ

سلام ببخشید اگه میشه مصاحبه با قبولیای امسال رو بزارید که برای انتخاب منابع اقدام کنیم نمیدونستم این درخواستمو کجا بزارم
ممنون

مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - abc222 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ

خیلی برام امیدوار کننده بود ممنون