مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - hoomanab - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ
تبریک فراوان و خدا قوت.. Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - aniss - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۸ ب.ظ
تبریک صمیمانه منم بپذیر |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - n268 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ
تبریک میگم امسال رتبه ی من تقریبا ۸۰۰ شد. به شدت نا امید شدم و روحیه م ضعیف شد در اینکه برنامه ریزی درستی نداشتم شکی ندارم.اما نمیدونم اگه دوباره شروع کنم رتبه ی خوبی سال دیگه میارم یا نه |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - مرتضی صفری - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ
ای ول تبریک میگم داداش پرچم گیلان بالاست دعا کن واسمون سال دیگه نوبت ماست |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - sorlin - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ)n268 نوشته شده توسط: تبریک میگمهر شکست مقدمه پیروزیس .. من به شما قول میدم اگه جدی بخونی و با برنامه موفق میشی .. ممنون از همه ی دوستان که تبریک گفتم.واقعا ممنون |
مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - نیمانوری - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ
نتونستم pdf کارنامه هارو دانلود کنم لطفا راهنماییم کنید |
مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - jparisa - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۳ ق.ظ
تبریک میگم مصاحبتون عالی بود تاثیر خوبی داشت شاید دلیلش آینه که دوران کنکور نوشتید |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - goodbye - 22 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ
سورلین عزیز خ ممنون من کاملا با حرفات موافقم................پوران باید سوزوند..............ملسی از راهنمایی عالیت.موفق باشی |
مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - Happiness.72 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۱ ب.ظ
آفرین به تلاشی که داشتی |
مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - sorour 1993 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۳ ب.ظ
سلام ببخشید اگه میشه مصاحبه با قبولیای امسال رو بزارید که برای انتخاب منابع اقدام کنیم نمیدونستم این درخواستمو کجا بزارم ممنون |
مصاحبه با رتبه ۱۰ فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک - abc222 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ
خیلی برام امیدوار کننده بود ممنون |