تالار گفتمان مانشت
فروش کتب طراحی الگوریتم پارسه و معماری پوران پژوهش با۳۰درصد تخفیف - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
فروش کتب طراحی الگوریتم پارسه و معماری پوران پژوهش با۳۰درصد تخفیف - eli88 - 21 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ

سلام
من طراحی الگوریتم و معماری رو میخوام. من کرج هستم چطوری میتونم کتابارو ازتون بگیرم؟
فقط یه سوال شما چرا میخواید این کتابارو بفروشید؟

RE: فروش کتب طراحی الگوریتم پارسه و معماری پوران پژوهش با۳۰درصد تخفیف - pooyaa - 21 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ب.ظ

(۲۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ)eli88 نوشته شده توسط:  سلام
من طراحی الگوریتم و معماری رو میخوام. من کرج هستم چطوری میتونم کتابارو ازتون بگیرم؟
فقط یه سوال شما چرا میخواید این کتابارو بفروشید؟

سلام
خصوصی شد

فروش کتب طراحی الگوریتم پارسه و معماری پوران پژوهش با۳۰درصد تخفیف - خانه سبز - ۲۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ب.ظ

پویا خودتی؟

فروش کتب طراحی الگوریتم پارسه و معماری پوران پژوهش با۳۰درصد تخفیف - TaN - 28 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ

سلام

منم تعدادی کتاب و جزوه برای فروش دارم. اگر کسی خواست پیام خصوصی بده تا لیستشو ارسال کنم.

موفق باشید

فروش کتب طراحی الگوریتم پارسه و معماری پوران پژوهش با۳۰درصد تخفیف - assz1366 - 07 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ب.ظ

طراحی الگوریتم هنوز موجوده ؟

فروش کتب طراحی الگوریتم پارسه و معماری پوران پژوهش با۳۰درصد تخفیف - pooyaa - 07 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ

(۰۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ب.ظ)assz1366 نوشته شده توسط:  طراحی الگوریتم هنوز موجوده ؟
بله

RE: فروش کتب طراحی الگوریتم پارسه و معماری پوران پژوهش با۳۰درصد تخفیف - assz1366 - 07 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ

(۰۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:  
(07 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ب.ظ)assz1366 نوشته شده توسط:  طراحی الگوریتم هنوز موجوده ؟
بله

آیا همین کتابه ؟
[تصویر:  287471__-__1_17.jpg]
و یه سوال دیگه ، اینکه بعضی دوستان گفتند طراحی الگوریتم مشکل چاپی داشته ، آیا این کتاب این مشکل رو داره ؟
نحوه ارسال و خرید رو هم لطف کنید بفرمایید ، من شهرستان هستم

فروش کتب طراحی الگوریتم پارسه و معماری پوران پژوهش با۳۰درصد تخفیف - pooyaa - 07 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ

بله همین کتاب هست،مشکل چاپی یعنی چی؟؟
پارسال که این کتابو میخوندم فقط یادمه چند جاش غلط چاپی داشت که خودم اصطاحش کردم تو کتاب خودم،اگر خواستید بامداد تویه این کتاب هم قبل از ارسال درستشون میکنم که تا جایی که یادمه زیر ۵-۶تا یاحداکثر۱۰تا بود غلطاش
از طریق پست اگر خواستید میفرستم براتون

فروش کتب طراحی الگوریتم پارسه و معماری پوران پژوهش با۳۰درصد تخفیف - assz1366 - 07 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ

می تونم بپرسم چرا دو کتاب تهیه کردید ؟
لطفا بفرمائید چقدر هزینه ارسال میشه و چجوری باهاتون حساب کنم ؟

RE: فروش کتب طراحی الگوریتم پارسه و معماری پوران پژوهش با۳۰درصد تخفیف - pooyaa - 07 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ

(۰۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ)assz1366 نوشته شده توسط:  می تونم بپرسم چرا دو کتاب تهیه کردید ؟
لطفا بفرمائید چقدر هزینه ارسال میشه و چجوری باهاتون حساب کنم ؟

خصوصی شد