تالار گفتمان مانشت
۲۵۳ آی تی- ۳۱۲ شبکه - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
۲۵۳ آی تی- ۳۱۲ شبکه - lida.p - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ

راستش نه
واسه همین سریع رفتم امیرکبیر ثبت نام کردم!

۲۵۳ آی تی- ۳۱۲ شبکه - sherlock holmes - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ق.ظ

با احتمال کم ممکنه صنعتی ارومیه بیاری ای تی شاید شبانه ...
درباره شهریه هم تو دفترچه که تو سایت هست یه توضیحاتی دادن که برای شبانه ها شهریه ثابت و متغییر چقدر هست

۲۵۳ آی تی- ۳۱۲ شبکه - tayebe68 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ق.ظ

پارسال در گرایش ۴ رتبه ۲۷۶ روزانه تربیت مدنی تبریز رو آورده بوده، ۲۵۷ روزانه صنعتی ارومیه
با توجه به افزایش ظرفیت ها این دو جا رو قبولید

راستی یه توصیه بر اساس رنکینگ دانشگاه ها و اینکه دکترا دارند یا نه انتخاب رشته کنید

RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - lida.p - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ق.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط:  با احتمال کم ممکنه صنعتی ارومیه بیاری ای تی شاید شبانه ...
درباره شهریه هم تو دفترچه که تو سایت هست یه توضیحاتی دادن که برای شبانه ها شهریه ثابت و متغییر چقدر هست

ممنون Shy

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:  پارسال در گرایش ۴ رتبه ۲۷۶ روزانه تربیت مدنی تبریز رو آورده بوده، ۲۵۷ روزانه صنعتی ارومیه
با توجه به افزایش ظرفیت ها این دو جا رو قبولید

راستی یه توصیه بر اساس رنکینگ دانشگاه ها و اینکه دکترا دارند یا نه انتخاب رشته کنید

مرسی
منم موندم که کدومش بهتره. به نظر شما کدومشون(غیر از دانشگاهای داخل تهران) بهتره از مجازی امیرکبیر؟

۲۵۳ آی تی- ۳۱۲ شبکه - tayebe68 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ)lida.p نوشته شده توسط:  منم موندم که کدومش بهتره. به نظر شما کدومشون(غیر از دانشگاهای داخل تهران) بهتره از مجازی امیرکبیر؟

به نظر من همه دوره های روزانه و شبانه از مجازی امیرکبیر بهترن!! و ترجیح دوره مجازی به دوره های حضوری اشتباهه ...

۲۵۳ آی تی- ۳۱۲ شبکه - sonia1990 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ

این که ارزیابی وب سایت های دانشگاهاست!!!

RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - Zahra.70 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ

سلام اگه میشه هرکس اطلاعاتی داره جواب سوال دوستمون lida.p رو بده چون سوال منم هست! اینکه صنعتی ارومیه بهتره یا شهید مدنی تبریز؟

RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - tayebe68 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ)sonia1990 نوشته شده توسط:  این که ارزیابی وب سایت های دانشگاهاست!!!

Big Grinاینو دوستم برام فرستاد، رو حساب اطمینان به حرف دوستم دیگه به عنوانش دقت نکردم

۲۵۳ آی تی- ۳۱۲ شبکه - sherlock holmes - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ

بچه ها من تو صنعتی ارومیه درس خوندم چون شاید برای دوستان دیگه هم سوال باشه یه توضیحی میدم
مدیر گروه ای تی دکتر سلوک تخصص برق که خودشون در شبکه واقعا خیلی خوب هستن
اما درباره هیئت علمی : ببینید تا جایی که من اطلاع دارم چند تا از اساتید از خارج دانشگاه یعنی از دانشگاه ارومیه و جاهای دیگه میان یکی ۲تا از اساتید هم از خود دانشگاه از گروه صنایع و ... هستن بچه ها اساتید هم به نسبت دانشگاه های شهرستان بد نیستن اما بیشتر مشکل این دانشگاه تازه تاسیس بودنشه و اینکه در حال ساخت قسمت جدید دانشگاه و خیلی انتظار از امکانات دانشگاه نباید داشته باشید خوابگاه هم که داخل شهر و هزینه نزدیک ۴۵۰ تومن سایت مخصوص ارشد هم داشتیم تو دانشگاه البته سرعت اینترنت داغونه .. هیئت علمی لیسانس هم زیاد تعریفی نداره قبلا بهتر بود اما خیلی هاشون الان دارن دکترا میخونن و کسایی که برای کارشناسی تدریس میکنن فوق هستن و خیلی هم تعریفی نیستن..!! حالا نمیدونم باز اگه سوالی هست بگین که توضیح بدم...Smile
به شخصه درباره مدنی تبریز زیاد اطلاع ندارم اما اگه زبان ترکی بلد نیستین حتما حتما ارومیه رو اولیت بدین به تبریز

۲۵۳ آی تی- ۳۱۲ شبکه - saeedorage - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ق.ظ

سلام
پارسال با ۲۷۴ امنیت شاهد زده بودم که قبول شدم. به نظرم اینو که به راحتی قبول میشید.
بسته به اینکه قصد ادامه تحصیل یا کار دارید اولویتا فرق داره!

RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - lida.p - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ق.ظ)saeedorage نوشته شده توسط:  سلام
پارسال با ۲۷۴ تو ۱و۴ و ۳۸۹ تو ۲و۳ روزانه آی تی ارومیه، شبانه تجارت و امنیت اصفهان آوردم. قبلش هم امنیت شاهد زده بودم که قبول شدم. به نظرم اینارو که به راحتی قبول میشید.
بسته به اینکه قصد ادامه تحصیل یا کار دارید اولویت اینا فرق داره!
واسه ادامه تحصیل بهتره جایی باشید همون جا دکترا هم داره!
واسه کار هم تهران بهتره!
با در نظر گرفتن علاقه و دو مورد بالا میتونید اولویت بندی کنید به راحتی!
باز اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم

من خودم امنیت خیلی دوست دارم. روزانه قبول شدید یا شبانه؟
سخته رشته ش؟
دانشگاهش چطوره؟ دکتری نداره؟

۲۵۳ آی تی- ۳۱۲ شبکه - saeedorage - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ق.ظ

اگه ممکنه تو یاهو پیام بدید.
اونجا همیشه on هستم و زودتر جواب میدم.
ممنون میشم
yahoo ID: saeed_orage

۲۵۳ آی تی- ۳۱۲ شبکه - lida.p - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ

سلام من دانشگاه تهران واحد قم آی تی قبول شدم کسی میدونه شرایطش چیه؟ میشه انتقالی بگیرم تهران پاس کنم درسامو؟؟